7 módszer a legerősebb mobillegenda késésének kezelésére

Szeretné tudni, hogyan kell késés nélkül játszani a Mobile Legends programot? ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan kell kezelni a Mobile Legend késését, hogy nyugodt legyél, amikor ismét eléred a push rangot.

Azok számára, akik PC-játékokat szeretnének tudni DOTA 2, de nincs internetkapcsolatod és PC-s játékod, a Mobile Legends érdekes menekülést jelenthet

Ennek a DOTA 2-vel megegyező koncepciójú mobil játéknak már hatalmas rajongói vannak Indonéziában.

Annak ellenére, hogy mobiltelefonon játsszák, a Mobile Legends továbbra is stabil kapcsolatot és pinget igényel. Ez már nem igazán olyan jó háború és hirtelen a Mobile Legend elmarad.

Hogyan lehet leküzdeni a hatékony és 100% -ban sikeres mobil legendák lemaradását

Nemcsak az internetes problémák, hanem számos oka lehet annak, hogy a Mobile Legends hirtelen késést vagy törést tapasztalhat játék közben.

Ezért ezúttal az ApkVenue mélyrehatóan megvitatja, hogyan lehet kezelni a késést az ML-ben push rank anélkül, hogy bármiféle zavart okozna.

Kíváncsi arra, hogyan lehet a hálózatot stabilá tenni a Mobile Legend játékakor? Az alábbiakban olyan információkat találhat, amelyeket benchmarkként és megoldásként is felhasználhat.

1. A legjobb Game Booster alkalmazás használata

Biztosan tudod, androidos okostelefonunk több alkalmazás futtatása egyszerre az idő nagy részében. Az alkalmazás kezdetétől csevegés, a közösségi média, a híralkalmazásokhoz, amelyek mindig értesítéseket kapnak.

Emiatt az okostelefon nem optimális játék közben. Így lehet megoldani lemaradás Az első Mobile Legendben a legjobb játéknövelő alkalmazásra van szükség.

Ez az alkalmazás az okostelefont arra összpontosítja 100% csak játékra. Nem kell sokat bajlódnia az alkalmazás sok beállításával játékerősítő mindent azonnal meg lehet tenni.

Ez az alkalmazás blokkolhatja azokat az értesítéseket is, amelyek zavarják a játékot, akár késleltetheti a WA értesítéseket, és szüneteltetheti a bejövő hívásokat is.

2. A legjobb Internet Booster alkalmazás használata

A játékerősítő alkalmazáson kívül a legjobb internetes emlékeztető alkalmazásra is szükséged van. Ez az alkalmazás erősítse az internetes jelet a mobiltelefonja fogadta.

Internet emlékeztető alkalmazás lehetővé teszi a legjobb ping a rendelkezésre álló különféle hálózatokból. Ily módon a válasz játékban automatikusan javul.

A profi játékosok számára ez a fajta alkalmazás kötelező fegyver a verseny előtt, ami biztosítja, hogy játékuk során mindig jó legyen a teljesítményük.

Az internetes emlékeztető használata az egyik módja annak, hogy a mobil legendák lejátszása a leghatékonyabb késés legyen, amelyet azonnal gyakorolhat.

3. Használjon 4G vagy stabil WiFi kapcsolatot

Mert a Mobile Legends az MOBA játék ugyanúgy, mint a DotA 2-nél, stabil internetkapcsolatra van szüksége, kevesebb, mint ping 100 ms.

Tehát az ApkVenue azt javasolja, hogy használja a 4G LTE kapcsolatot, vagy csatlakozzon egy stabil WiFi hálózathoz. Annak érdekében, hogy a jel ne zavarjon, kissé nyitott teremben játszhat.

A csatlakozási problémák gyakran a legfőbb okai a Mobile Legend késésének, ezért győződjön meg arról, hogy az internet gondtalan, mielőtt elkezdi játszani ezt az online játékot.

Hogyan lehet leküzdeni a más mobil legendák lemaradását ...

4. Tisztítsa meg a futó alkalmazásokat

A Vaingloryhoz és az AOV-hoz képest a Mobile Legends könnyebb, kisebb fájlmérettel rendelkezik, és zökkenőmentesen képes futtatni okostelefonokon 2 GB RAM.

Ennek ellenére természetesen előzetesen meg kell tisztítania a futó alkalmazást kattintson multitasking gomb vagy legújabb alkalmazások.

Hogyan lehet legyőzni lemaradás a Mobile Legend alkalmazásban ez hasznos a RAM felszabadításához egy okostelefonon, így maximálisan játszhat a Mobile Legends nélkül lemaradás.

Ez a módszer közhelyesen hangzik, de sok játékos elfelejti ezt megtenni, és amikor játszik, hirtelen megjelenik a lemaradás.

5. Ellenőrizze, hogy az okostelefon teljesítmény üzemmódban van-e

Nos, néhány okostelefon többféle üzemmóddal rendelkezik. Az ASUS mobiltelefonoknak például négy módja van, nevezetesen Teljesítmény, Normál, Energiatakarékosság és Szuper Saving.

Tehát alapértelmezés szerint az okostelefonok általában Normál módban, és ebben a módban működnek az okostelefon áramfogyasztása korlátozott az akkumulátor kímélése érdekében.

Tehát ne felejtse el használni a teljesítmény módot kielégítő élményt szerezzen amikor ezt az Android játékot, különösen a Mobile Legends játékot játssza

Igen, az okostelefon akkumulátora kissé pazarlóbb, de az a fontos, hogy ne tapasztalja meg lemaradás a Mobile Legends játékakor.

6. A grafika minőségének megváltoztatása

A Mobile Legends négy lehetőséget kínál a megjelenített grafika minőségének beállítására, nevezetesen Sima (alacsony), Középső (közepes), Magas (magasság), és Ultra.

Tehát alapértelmezés szerint a felhasznált grafika minősége az Középső. Ha úgy gondolja, hogy az internet minősége nem jó, és a mobiltelefonja forróvá válik, módosítsa a grafikus beállításokat Sima egy ideig.

Ez optimalizálja a játékfunkciókat, amelyeket akkor kap, ha a mobiltelefon körülményei nem ideálisak.

Casra a grafikus beállítások ideiglenes megváltoztatásával legyőzi a Mobile Legend késését, rendkívüli hatással lehet neked, tudod.

7. Töltés közben ne

A késés kezelésének módja a következő Mobile Legendben nem az, hogy ezt a játékot olyan állapotban játsszuk díj.

Az elektromos vezetőképesség szintén befolyásolja az okostelefon teljesítményét, és a túlzott hő is aminek eredményeként az adott játékot játsszák lemaradás vagy törött.

Tehát győződjön meg róla, hogy elegendő akkumulátora van a Mobile Legends játékakor, ha feltöltésre kényszerül, győződjön meg arról, hogy az eredeti kábelt használja minimális hővezető hatással.

Most, ha az okostelefon hőmérséklete kissé forró, nyissa meg ügy úgy van csatlakoztatva, hogy a hő megfelelő módon legyen elvezetve. Ezzel az okostelefon gyorsabban csökkenti a meleget.

Ez 7 módja a legyőzésnek lemaradás a Mobile Legendben, amely javíthatja a játékélményt. Így még szabadabban játszhatja ezt a játékot.

Ennek ellenére ne engedd, hogy túl sokat játszol, bandázz, mert ez rossz hatásokat okozhat az Ön és a használt okostelefon számára.

Ha további tippjei és trükkjei vannak, ne habozzon megírni őket a megjegyzések oszlopba, és később találkozunk a következő érdekes cikkekben.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found