Pubg mobil érzékenységi beállítások, mint egy profi játékos!

A PUBG érzékenység beállítása nagyon fontos, így csirkét vacsorázhat. Ez az ajánlás a legjobb PUBG érzékenységre egy profi játékos stílusában.

A PUBG legjobb mobilérzékenységi beállításai segíthetnek csirkevacsora könnyebb. A helyes beállításokkal pontosabban célozhat az ellenségre.

Játszma, meccs Battle Royale szórakoztató játék, főleg ha együtt játszunk vele osztag vagy a saját csapata.

Ez a móka azonban elveszhet, ha kényelmetlenül érzi magát a játékban, és nehezen tudja pontosan megcélozni ellenfelét. Ez jó érzékenységi beállításokkal minimalizálható.

Ha zavart abban, hogy melyik beállítás megfelelő az Ön számára, íme az ApkVenue által ajánlott legjobb PUBG mobilérzékenységi beállítások!

Ajánlott legjobb PUBG mobil érzékenységi beállítások

A PUBG mobil érzékenységi beállításai azok a dolgok, amelyeket el kell sajátítania ahhoz, hogy fejlődhessen ebben a játékban, különösen, ha meg akarja próbálni felfedezni a szakmai területet.

PlayerUnknown csatatere vagy PUBG egy túlélési játék, vagy gyakran nevezik battle royale néven, amelyet először 2012-ben adtak ki PC-re, és mostanáig folyamatosan fejlődött.

Ez a játék tovább fejlődik, amíg különféle nemzeti és nemzetközi szintű versenyesemények továbbra sem jelennek meg. Jelenleg a PUBG-t több mint 100 milliószor töltötték le csak a mobil verzióról.

A PUBG-t gyakran használták olyan játékként, amelyen profi versenyben lehet részt venni, az ESL versenyektől az NPLig. A hasonló versenyek száma ma is folyamatosan növekszik.

Nem csak, hogy sok játékstreamer a PUBG-t az egyik legfontosabb játékává tette az anyag streamingjéhez.

A PUBG érzékenységének beállításának fontossága

Maga a PUBG játék meglehetősen nagy kihívást jelent, és a végéig túléléshez gyorsaságot és pontosságot igényel.

Emiatt a kamera érzékenysége fontos elem, hogy a játékosok kényelmesen irányítsák a fegyvereket. A PUBG maga 3 beállítást biztosít alapértelmezett, mégpedig Alacsony, Közepes és Magas.

Alacsony alkalmas azoknak, akik szeretnék irányítani a látás irányát és a fegyvereket, hogy stabil pontosságot kapjanak, de a kamera elmozdulása sokkal lassabbá válik.

Közepes önmagában kiegyensúlyozott a beállításaiban, míg a High általában gyors játékstílusú, és koncentrációra van szükség az ellenfél helyes célzásához.

Ha nehézségei vannak vagy kényelmetlen az érzékenység beállításai, kövesse az alábbi útmutatót a legjobb PUBG érzékenység beállításokért.

Kamera érzékenysége (szabad megjelenés)

Az első PUBG érzékenységi beállítás, amelyet módosítani kell, a kamera érzékenysége a funkciókról szabad megjelenés .

Ez a beállítás kamera érzékenységi beállításként működik, hogy a nézet irányát elmozdítsa a karakter nézőpontjának befolyásolása nélkül.

Minél nagyobbra állítja be az érzékenységet, annál gyorsabban tudja eltolni a látásirányt. A három elem e kategóriába sorolásához Jaka 130% -ra állította.

Ez a beállítás a Jaka relatív gyorsabb, de nem idegesítő érzékenységgel van beállítva. Ez a Jaka úgy döntött, hogy szabadabban látja a környezetet ebben a mobil játékban.

PUBG Pro Player érzékenység a Kamera kategóriában

A következő az kamera érzékenysége, amely befolyásolja a karakter nézőpontját és a fegyver irányát. Minél nagyobb az érzékenység, annál gyorsabban mozog a karaktered.

Ez a beállítás befolyásolja a csavar sebességét hatókör nélkül vagy anélkül. Az ApkVenue azt javasolja, hogy kapcsolja be az érzékenységet nincs hatályaa 90 és 100% közötti tartományban.

Azok azonban, akik nem szeretnek gyorsan mozogni, kezelhetik 60-90% tartományban. Ezt beállíthatja a játékstílusához, és kiválaszthatja a legmegfelelőbb beállítást.

Csakúgy, mint az érzékenység, ha hatótávolságot használ, minél nagyobb az érzékenység, annál gyorsabban mozoghat a kamera a célzáshoz.

Az alábbiakban ajánljuk az érzékenység mértékét egyiküktől profi játékos PUBGM a BiuBiu csapattitoktól. Tőle utánozhatja PUBG érzékenységi beállításait.

 • 3. személy nincs hatálya: 170%.
 • 1. személy nincs hatálya: 150%.
 • Red Dot, holografikus, célsegéd: 50%.
 • 2x hatókör: 70%.
 • 3x hatókör: 25%.
 • 4x ACOG hatókör, VSS: 26%.
 • 6x hatókör: 20%.
 • 8x hatókör: 16%.

Hogyan állítsuk be a PUBG érzékenységet az ADS érzékenység kategóriában

A következő PUGB-érzékenység beállítása ADS érzékenység. Ez a beállítás nagyon fontos, mert befolyásolja visszarúg vagy lövés effektusok.

Visszarúg ez általában megteszi keran felpattansz. Különösen, ha gyakran permet vagy tüzet tartani egy fegyveren puska.

A visszarúgást úgy szabályozhatja, hogy fényképezéskor beállítja a mozgást. Ezt a vezérlést az ADS Sensitivity segítségével állíthatja be.

Minél kisebb az érzékenység, annál kisebb lesz a vezérlés visszarúg és fordítva. Az ADS-érzékenység túl nagyra állítása azonban szintén problematikus.

Íme néhány ajánlás a PUBG Android érzékenységéhez, amelyet utánozhat. Ez az ajánlás továbbra is a Secret BiuBiu PUBG-érzékenységi beállítását követi.

 • 3. személy nincs hatálya: 100%.
 • 1. személy nincs hatálya: 88%.
 • Red Dot, holografikus, célsegéd: 51%.
 • 2x hatókör: 51%.
 • 3x hatókör: 35%.
 • 4x ACOG hatókör, VSS: 35%.
 • 6x hatókör: 18%.
 • 8x hatókör: 30%.

A legjobb PUBG-érzékenységi javaslat giroszkóp kategóriában

Végül a PUBG által használt érzékenységi beállítás Giroszkóp. Ezt a funkciót használják az ellenség elfogására a mobiltelefon egyszerű mozgatásával, mint egy VR játék.

Ez a giroszkóp háromdimenziós navigációt vagy irányítást biztosít a játék szereplői felett, így alternatívája lehet a karaktered nézetének irányításának.

Csakúgy, mint bármely más érzékenységi beállítás, annál nagyobb az érzékenység annál gyorsabban mozog a látóirány.

Ez a giroszkóp nem alkalmas arra, hogy táblagéppel játsszon. Ezt a funkciót letilthatja az Alap oszlop beállításain keresztül.

Még mindig a Secret BiuBiu-tól, itt vannak a legjobb PUBG érzékenységi szintek, amelyeket nyomon követhet ettől a profi játékostól ...

 • 3. személy nincs hatálya: 100%.
 • 1. személy nincs hatálya: 101%.
 • Red Dot, holografikus, célsegéd: 115%.
 • 2x hatókör: 140%.
 • 3x hatókör: 140%.
 • 4x ACOG hatókör, VSS: 140%.
 • 6x hatókör: 110%.
 • 8x hatókör: 50%.

Hogyan állítsuk be a PUBG mobil érzékenységét

A PUBG Mobile érzékenységi beállításai az általános beállítások oldalon találhatók. Pontosan a meglévő Érzékenység oszlopban között Jármű és Felvenni.

Azok számára, akik nem ismerik az érzékenységi beállítások oldalának elérését, kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés - Nyissa meg a PUBG alkalmazást, majd kattintson a Beállítások gombra a PUBG mobil érzékenységének beállításához

A beállítások a képernyő bal alsó sarkában találhatók, amely fog alakú.

2. lépés - Válassza ki az érzékenységet a PUBG érzékenység beállításához

Itt találja az összes érzékenységi menüt, amelyet az ApkVenue tárgyalt a tetején. Használhatja az ApkVenue, vagy a módosítsa ezeket az ajánlásokat játékstílusának megfelelően.

Annak ellenére, hogy az ApkVenue által ezúttal ajánlott számok a PUBG érzékenységi beállításaiból származnak profi játékos, nem feltétlenül ezek a számok a legjobbak az Ön számára.

Az egyetlen módszer az Ön számára legmegfelelőbb érzékenységi beállítás megtalálására az, ha gyakrabban játszik, és alaphelyzetbe állítja az érzékenységet Visszacsatolás amit érzel.

Ez a legjobb PUBG Mobile érzékenységi beállítás, amelyet a játékstílusának megfelelően állíthat be.

Tegyen számajánlatot innen: profi játékos Ez egy referencia a játékstílusának legkényelmesebb beállításához.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is PUBG vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.