egyszerű módszer az Android Lollipop 5.1 rootolásához számítógép nélkül

Sokféleképpen teheti meg az Android root hozzáférésének megnyitását. De még mindig ritka az Android Lollipop 51.1 rootolása. Ebben a cikkben az ApkVenue azt tárgyalja, hogyan lehet rootolni az Android Lollipop 5.1-et számítógép használata nélkül.

Nyílt hozzáférésű gyökér az Android rendszeren fontos dolog, különösen, ha módosítani szeretné az Android okostelefonját. Nyitott hozzáféréssel gyökér androidodon, akkor szabadabban beléphetsz a rendszerbe, amelyet korábban az eladó zárolt. Sokféleképpen lehet megtenni a hozzáférést gyökér Android. Ebben a cikkben az ApkVenue tárgyalni fog út gyökér Android Lollipop 5.1 számítógép használata nélkül.

  • Könnyű módszerek minden típusú Android gyökerezéséhez PC nélkül
  • Hogyan lehet rootolni az összes Android-típust a Towelroot segítségével
  • Az összes alkalmazás biztonsági mentése és visszaállítása Androidon root nélkül

Bár elkezdték kigördülni frissítés Az Android Marshmallow 6.0, de az Android Lollipop 5.1 továbbra is a legújabb Android operációs rendszer, amelyet a Google világszerte indított el. Sajnos az okostelefon-gyártók által kezdett felszívódni kezdő operációs rendszer még mindig kissé híres az alkalmazások használatának nehézségeiről gyökér mint Towelroot és Framaroot.

Hogyan lehet rootolni az Android Lollipop 5.1-et PC nélkül

Az ApkVenue okostelefont használ Coolpad, vagyis Coolpad Sky Mini. Ez az okostelefon az alapértelmezett operációs rendszerrel érkezik Android 5.1.1. Az ApkVenue sokféleképpen próbálta megtenni gyökér Jaka okostelefonján, és az eredmények nullaak, ha a Framarootot vagy a Towelroot-ot használjuk. De a módszer segítségével sikeresnek bizonyult gyökér Android Lollipop minden olyan Android Lollipop eszközhöz, amelyet az ApkVenue biztosít.

Gyökér Android Lollipop 5.1 Kingroot használatával

Kingroot beleértve egy olyan szoftvert, amelyet széles körben használnak és megbíznak a nyílt hozzáférés terén gyökér Androidon könnyen. A kis fájlméreten kívül Kingroot néven is ismert felületez az egyszerű és könnyen használható. Sajnos egy ideje csak Kingroot támogatás csak Android 4.4-ig. azonban most Kingrootnak van támogatás akár Android 5.1 eszközök.

  1. Ahelyett, hogy a Kingroot alkalmazás letöltését kéri, az ApkVenue azt mondja, hogy töltse le az alkalmazást Megtisztítani. Elkészített kérelmek King stúdió, aki szintén Kingroot fejlesztő, ez egy multifunkcionális alkalmazás, amely híd lesz a Kingroot alkalmazáshoz való hozzáféréshez. Ez az alkalmazás hasznos annak ellenőrzésére is, hogy Android-jának van-e hozzáférése gyökér vagy nem.

  2. A Purify letöltése után nyissa meg az alkalmazást. Akkor válassza Tisztítsd meg most. Ha kiderül, hogy Android-jának van hozzáférése gyökér, nem kell elvégeznie a folyamatot gyökeresedés. De ha nincs hozzáférése gyökér, utasításokat kap az oldal elérésére www.kingroot.net a legújabb Kingroot apk letöltéséhez.

  3. Kérjük, töltse le a Kingroot apk alkalmazást. Letöltés után telepítse a Kingroot apk alkalmazást.

  4. Ha a Kingroot már telepítve van, indítsa el a folyamatot gyökér a Kingroot használatával nyissa meg a telepített KingRoot alkalmazást. Ezután ellenőrzik az eszközét, hogy támogatás folyamat gyökeresedés használja Kingroot vagy sem. Kattintson a gombra Próbáljon gyökeret verni.

  5. Aztán megvárja a folyamatot gyökeresedés Kész. Ha nem sikerül, ez azt jelenti, hogy az Ön által használt Android Lollipop eszközt nem lehet használni.gyökér Kingroot segítségével. És ha sikerül, gratulálok, hogy sikerül gyökér Az Android Lollipop 5.1!

Ha így van gyökér A Kingroot alkalmazást használó Android Lollipop 5.1 nem sikerül, nem kell szomorúnak lenned. Egyre több felhasználó elmulasztja ezt megtenni gyökér androidos Lollipop 5.1-es készüléke a Kingroot-ot használja, a King Studio referenciaként fogja használni a Kingroot frissítését, hogy az okostelefon használható legyen.gyökér Kingroot segítségével. Tehát ne féljen kipróbálni gyökér Az Android Lollipop 5.1 a Kingroot-ot használja!

Következtetés

Ezek a tippek vitathatatlanul megválaszolják a kérdést út gyökér Android Lollipop amelyet nagyon keres, ugyanakkor út gyökér Coolpad Sky Mini. Ha a Coolpad Sky Mini még mindig ritka, akkor a felhasználók hozzáférhetnek.gyökér mi a helyzet a Kingroot apk segítségével, sok felhasználóval rendelkező szállítótól származó Android Lollipop 5.1 eszközzel? Természetesen ezt figyelembe kell vennie a kipróbálás során gyökér Android Lollipop 5.1 eszköz a Samsung-tól, Xiaomi, vagy Asus.

Ki tudja, a legújabb Kingroot használható módszerként gyökér Android Asus Zenfone 2 PC nélkül? Vagy talán egy módja gyökér Xiaomi Redmi Note 2 vagy Samsung Galaxy J2. Sok szerencsét!