hogyan lehet vasember jarvis stílust készíteni androidos okostelefonján

Milyen érzés, ha van olyan személyes asszisztense, mint a JARVIS? Nos, az ApkVenue tippeket ad, hogy az Android még hűvösebb legyen a JARVIS-szal!

JARVIS személyes szolgálati asszisztens Tony Stark filmre Vasember. JARVIS nem emberi, hanem inkább AI vagy Mesterséges intelligencia aki végrehajtja Vasember parancsát. Milyen érzés, ha van olyan személyes asszisztense, mint a JARVIS? Próbáljuk meg! Mert Jaka adni fog tippek a IRON MAN stílusú JARVIS elkészítéséhez Android okostelefonodon

  • Hogyan lehet a számítógépet üdvözölni indításkor
  • Végül! A Cortana digitális asszisztens Androidra és iOS-re érkezik
  • Több mint 100 hangparancs, amelyet KELL ismernie a Google Asszisztensen

Ha korábban Jaka megadta tippek a JARVIS számítógépes elkészítéséhez, ezúttal az Androidod még hűvösebb lesz a JARVIS-szal.

Telepítsen egy olyan személyes asszisztenst, mint például a JARVIS az Androidjára

Bár valójában már elérhető az Androidon Google Asszisztens, de még mindig sok korlátozás van. Használhat más, az ApkVenue által alább megadott személyes asszisztens-beállításokat is.

1. Jarvis - személyes asszisztensem

Ez az alkalmazás egy személyes asszisztens, amely reagál a parancsokra. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás úgy fog működni, mint a JARVIS az Iron Man filmben. Válaszol a parancsára, és megjeleníti a szükséges információkat. Hűvös, igaz?

ItsMyLab Productivity Apps LETÖLTÉS

A Jarvis telepítésével hangparancsokkal adhat parancsokat Jarvisnek, mint az Iron Man. Zenélhet, Jarvis ellenőrizheti az időjárást, kikérheti az utat, megnyithatja az alkalmazásokat és még sok minden mást. Többé nem kell bajlódnia a manuális alkalmazások használatával! Csak neked kell angolul beszélned Jarvisszal.

A Jarvis nemcsak parancsokat futtat, hanem a szükséges információkat is megadja. Mint az értesítések, amikor az akkumulátor tele van, vannak bejövő SMS-ek, vannak hívások és mások. Nem szabad elfelejteni, beszélgethet Jarvisszel is. Minden kérdésre válaszolhat, ha felteszi, ha nem tud válaszolni, azonnal megtanulja.

Ami még hűvösebb, a Jarvis használható Android Wear eszköz az ami neked van. Hűvös, igaz? Gyere, próbáld ki Jarvis - személyes asszisztensem az Androidodon!

2. Zandra - Készítsd el a Jarvisedet

Szinte ugyanaz, mint Jarvis, Zandra egyben személyes asszisztens, aki kiszolgálja megrendeléseit az Android használatában. Mondhatni, hogy ez a Zandra a Jarvis női változata, így azok számára, akik fiúk, alkalmas.

Az alkalmazások termelékenysége ma a jövő DOWNLOAD

Ja, nem csak a hétköznapi parancsokra reagálva, hanem megtaníthatod Zandrát válaszolni több mint 40 különleges parancsodra! És más nyelveken is képezheti Zandrát, nemcsak angolul. Mondhatja Zandrának, hogy zenéljen, nyisson alkalmazásokat, nyisson meg bizonyos weboldalakat, kezdeményezzen hívásokat és még sok más parancsot.

Szóval, hogyan, Jarvis-t vagy Zandrát választja? Jaka személy szerint inkább a Zandra használatát használja, mert az ApkVenue adott parancsokat adhat anélkül, hogy másik alkalmazást kellene megnyitnia és nézetet váltania.

Van más személyes asszisztens lehetősége, amelyet általában használ? Kérjük, ossza meg Jakával a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found