hogyan nézheted meg a YouTube-ot, miközben még mindig böngészel a számítógépen

Szeretsz videókat nézni a YouTube-on? Bosszantani kell, ha át kell hagynia a megjelenítést a megjelenítés után, mert meg kell nyitnia egy cikket egy másik fülön. Ez egy egyszerű módja a YouTube megtekintésének, miközben továbbra is böngészik más weboldalakon.

Nem nehéz nézni a YouTube-ot, miközben más tevékenységeket végez a számítógépén. Élő átméretezés fül böngészőt, akkor a YouTube-ot nézegetheti, miközben továbbra is böngészés közben keresi az előadását vagy a munkaanyagát. Az ApkVenue azonban ezúttal egyszerű módot kínál a YouTube megtekintésére, miközben továbbra is böngészik a számítógépen.

Ha a Google Chrome böngészőt használja, kihasználhatja a SidePlayer kiterjesztés előnyeit a Chrome Internetes áruházban. A SidePlayer megkönnyíti, hogy továbbra is nézhesse a YouTube-ból származó videókat, miközben továbbra is szabadon böngész fülek Egyéb.

  • A YouTube nézésének egyszerű módjai anotáció és zavaró tényezők kiegyenlítése nélkül
  • Ne nézz munkaidőben: Ezek a legszexisebb 360 videók a Youtube-on
  • Videók megtekintése a YouTube-on és a kommentek egyszerű olvasása

A SidePlayer használata

  • A Chrome Internetes áruház oldalán keresse meg a SidePlayer szót. Majd adjon hozzá kiterjesztés a. Miután sikeresen hozzáadta, folytassa újrakezd a böngésződ.
  • Miutánújrakezd, a böngésző jobb felső sarkában megjelenik egy SidePlayer ikon. Ezen a ponton ez azt jelenti, hogy készen áll arra, hogy más weboldalakon böngészve nézhesse a Youtube-ot.
  • Akkor keresse meg azt a videót, amelyet a YouTube-on szeretne lejátszani link másolása a videó.
  • Ezután te illessze be a linket a videó be volt kapcsolva doboz elérhető a SidePlayer nézetben, majd nyomja meg az Enter billentyűt.
  • Válassza a Videó lejátszása lehetőséget. És gratulálok, most megnézheted a Youtube-ot, miközben egy másik weboldalon böngészsz!

Könnyű, igaz? Tehát nem fog hiányozni azok a benyomások, amelyeket a YouTube-videók lejátszanak, miközben élvezi Jikus Tikus által bemutatott tartalmat. Van más módja? Ossza meg menjünk a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found