hogyan lehet nem látni online a WhatsAppon

Van egy módja annak, hogy online ne lássuk a WhatsApp bandán. Ily módon bármikor szabadon cseveghet a WA-val, anélkül, hogy attól tartana, hogy online elkapják!

A barátod dühös lett a WhatsAppon, mert nem válaszoltál azonnal a csevegésre, pedig online látták? Vagy a főnök WA-ban beszélget, és frissítéseket kér, pedig éjjel már 10 van?

Biztosan megtalálja a módját, hogy folytathassa a barátjával vagy a főnökével való beszélgetést, de nem akar online megjelenni a WhatsApp-on, igaz? Ha arra törekszik, hogy megakadályozza a WA online megjelenését, az tökéletes!

Mivel ezúttal az ApkVenue tippeket ad arról, hogyan állítsa be a WhatsApp alkalmazást úgy, hogy az ne jelenjen meg online módon iPhone-on vagy Androidon, amíg az emberek nem hiszik, hogy offline vagy.

Ahhoz, hogy a WhatsApp láthatatlan legyen online és gépelés közben, kövesse az oktatóanyagot hogyan lehet nem látni online a WhatsApp-on amelyet az ApkVenue az alábbiakban ismertet!

Hogyan lehet megakadályozni a WhatsApp online megjelenését és gépelését

Amellett, hogy a WA-t ellenőrzi, van még egy módja annak, hogy a WA offline állapotban legyen, annak ellenére, hogy online, amelyet az ApkVenue most megvitat, nagyon egyszerű, gyors és nem igényel további alkalmazásokat.

A WhatsApp ezen online mutatóját valóban arra használják, hogy nagyobb kényelmet nyújtson a felhasználóinak, de gyakran valóban kényelmetlenül érzi magát a felhasználóktól.

Annak érdekében, hogy ne kelljen visszarohannia a főnökhöz, vagy összetörnie, íme a következő hogyan lehet nem látni online a WA-n ami egyszerű és praktikus.

1. Hogyan lehet megszabadulni a WhatsApp online írásától a beállítások segítségével

Azok számára, akik hétvégén mentesek akarnak lenni a WhatsApp csevegés megszakításaitól, íme azok a lépések, amelyekkel a WA nem látható online módon az Ön által követhető kapcsolatok által.

1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást

  • Először nyissa meg a Whatsapp alkalmazást, és válassza ki hárompontos gomb amely a WhatsAPP menü jobb felső sarkában található

2. lépés: Lépjen be a Beállítások menübe

  • Miután megnyílt az új opciók ablak, lépjen be a menübe Beállítások vagy Beállítás WA alkalmazásában.

3. lépés: Válassza ki a Fiók menüt

  • Válassza a menüt Számla vagy Számla hogy új lehetőségeket hozzon fel az online állapotra a WhatsApp-on.

4. lépés: Kattintson az Adatvédelem menüre

  • Ezután válassza ki a menüt Magánélet vagy Magánélet. Ebben a menüben aktiválhatja az online időt a WhatsApp-on.

5. lépés: Kattintson a Utoljára látott elemre

  • Kattintson a menüre Utoljára látva vagy Utoljára látva. Utoljára látva Ez információt nyújt arról, hogy mikor látott utoljára online.

6. lépés: Kapcsolja ki a Utoljára látott állapotot

  • Végül válassza Semmi vagy Senki hogy a WhatsApp állapotát senki ne láthassa.
  • Ha azonban csak azt szeretné, hogy kapcsolattartói láthassák online állapotát, válassza a lehetőséget Kapcsolatom.

Kész! Nagyon könnyű, ha nem teszed láthatatlanná a WA-t online. Így nem kell félnie attól, hogy a főnöke vagy a barátja üldözi.

A fenti módszer valójában csak ideiglenes hatást fejt ki. Ha megnyitja a WhatsApp alkalmazást, és cseveg más emberekkel, akkor állapota továbbra is online lesz.

De ne csalódjon még! Az ApkVenue-nak van egy további trükkje, hogy a WhatsApp online státusza valóban ne nézzen online. Tehát nem kell ideiglenesen letiltani a WA-t.

Hogyan lehet megszabadulni az online írástól a WhatsApp-on ...

Amellett, hogy a WA nem látható online a fent leírt ApkVenue kapcsolattartó részén, még mindig van néhány további dolog, amit megtehetsz.

Akkor, hogy egyáltalán nem látható online a WA-n? Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, lásd a teljes magyarázatot alább!

1. Törölje a profilfotót

A profilfotó törlésével az emberek jobban bíznak benned teljesen inaktív a WhatsApp használatával, vagy más szóval nagyon elfoglalt vagy.

A profilfotó törlése azt a benyomást keltheti, hogy hibás a kapcsolatod stb. Mivel a tapasztott WA profilfotó láthatatlanná válik.

A WA-n való offline megjelenés valójában nagyon egyszerű, de logikus kényszerítő ok lehet amikor később megkérdezték.

2. Válaszoljon a WhatsApp alkalmazásra a HP kezdőképernyőjén

Nos, ha ez a módszer a leghatékonyabb és legeredményesebb módszer. Miután letiltotta az Utoljára látottakat, most biztonságosan láthatja és láthatja válaszoljon a WhatsApp-ra a HP kezdőképernyőjén keresztül Ön.

Amikor válaszol egy WhatsApp csevegésre a mobiltelefon kezdőképernyőjén keresztül, WA státusza egyáltalán nem jelenik meg online, banda.

De ahhoz, hogy ezt az online idő kiküszöbölési módszert megfelelően alkalmazhassa a WhatsApp-on, körültekintően kell eljárnia, és nem szabad elsietnie a beérkező értesítéseket.

3. Távolítsa el a "Gépelés ..." állapotot

Ahhoz, hogy meggyőzőbb legyél, egy módszert is alkalmaznod kell, hogy a WhatsApp ne úgy tűnik, hogy gépel a mobiltelefonodon, bandádon.

Így a WhatsApp nem látható online, és a gépelés csak a fejlett WhatsApp alkalmazás, nevezetesen a GB WhatsApp használatával történhet.

Ennek az alkalmazásnak, hogy a WA ne legyen online, sok más kiváló funkcióval rendelkezik, amelyek közül az egyik a WA-hívások letiltása.

Érdekli a csodálatos alkalmazás, banda használata? Letöltheti közvetlenül az alábbi linken keresztül.

Töltse le a GBWhatsApp alkalmazást itt!

GBWhatsapp Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

4. Faking utoljára látott

Amellett, hogy kikapcsolja a WhatsApp online kódot, amelyet az ApkVenue fent felülvizsgált, kipróbálhatja hogyan lehet hamis utoljára látni a WhatsApp-on, banda.

Ez a módszer azonban nem végezhető el a hivatalos WhatsApp alkalmazáson, és csak a WhatsApp MOD APK végezheti el, az egyik a GBWhatsApp.

Nos, ha kíváncsi arra, hogyan ne jelenjen meg online a WhatsApp-on a Last Seen hamisításával, láthatja az oktatóanyagot az alábbi cikkben!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan? Hogyan lehet nem látható online a WhatsApp-on amelyet az ApkVenue korábban nagyon könnyű volt kipróbálni, igaz? Garantált 100% MŰVEK!

Most már nem kell aggódnia az automatikus üzenetek megválaszolása miatt, és ne siessen tovább. Az élet nyugodtabb és nyugodtabb lehet.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Naufal.