3 hatékony módszer a sérült és olvashatatlan vaku kijavítására!

A flashdisk minden bizonnyal nagyon szükséges, mint egy kompakt és könnyen bárhol hordozható adattároló eszköz. De mi történik, ha az alkalmazott vaku hirtelen megszakad? A mélyedés helyett ez egy egyszerű módszer a sérült és olvashatatlan vaku kijavítására.

Flash Disk manapság egyre bonyolultabb az adattárolási kapacitás változataival, amelyek egyre jobban megfelelnek az Ön igényeinek, például a Windows telepítése.

De nem ritkán a használt vaku problémákat okoz, kezdve korrupt, nem lehet formázni és így tovább.

Ennek kijavítására ezúttal az ApkVenue foglalta össze 3 módszer a sérült és olvashatatlan vaku javítására gyorsan és egyszerűen. Azonnal gyakorolhatja srácok!

Gyűjtemény a sérült és olvashatatlan flashdisk javításának módjairól

Fotó forrása: maketecheasier.com

Valójában számos dolog okozhatja a flash lemez megsérülését, így nem használható srácok.

Köztük olyan, mintha elfelejtenék tenni Biztonságosan távolítsa el a hardvert, gyakran adatokat továbbítanak, vírusok támadják meg őket, vagy víznek vannak kitéve, esnek vagy forró helyeken tárolják őket.

Itt az ApkVenue áttekinti hogyan lehet megjavítani a sérült vakut kezdve a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb módig, amit még megtehet srácok.

1. módszer: Telepítse újra az USB illesztőprogramot

Az olvashatatlan vaku javításának első lépése az ellenőrzés és a művelet telepítse újra az USB illesztőprogramot.

Ennek kijavításához hajtsa végre a következő lépéseket.

  • Először csatlakoztasson egy olvashatatlan flashdisk-et számítógéphez vagy laptophoz. Ezután nyissa meg a menüt Vezérlőpult és lépjen az opciókra Hardver és hang.
  • Akkor megnyithat Eszközkezelő és keresni Univerzális soros buszvezérlő. Nyissa meg a menüt ledob és keressen eszközöket USB háttértároló egység amelyet sárga figyelmeztető jelzéssel jelölnek.
  • Ezután kattintson a jobb gombbal, és válasszon egy lehetőséget Eltávolítás. Itt kihúzhatja és újra csatlakoztathatja a Flashdisk-et, vagy újraindíthatja a használt számítógépet vagy laptopot.

2. módszer: Javítsa az írásvédett villanólemezt

A nem észlelt flashdisk mellett néha olyan problémák is felmerülnek, mint például a leírással ellátott flash írásvédett. A módszerrel történő fejlesztésekhez csak szükséged van parancssor.

Most a javítás módjáról vaku írásvédett A következő lépéseket követheti.

  • Nyissa meg a Parancssor parancsot, vagy kattintson a jobb gombbal a Windows logóra, és válassza ki ezt az alkalmazást. Miután megjelenik a Parancssor ablak, írja be a parancsot diskpart és nyomja meg az Enter billentyűt. Ezután megjelenik egy új ablak.
  • Ezután írja be listalemez az elérhető adathordozók listájának megtekintéséhez. Ezután parancs segítségével választhat válassza a 2. lemezt (attól függően, hogy a vaku milyen számban áll).
  • Ezután beírhatja a parancsot a lemezt csak olvashatóan törölje >tiszta >hozzon létre elsődleges partíciót.
  • Végül írja be a parancsot formátum fs = fat32 (a fat32 az ntfs-t is megváltoztathatja). Ezután írja be az exit parancsot.

3. módszer: Használja a HDD Low Level Format eszközt

A legszélsőségesebben használhatja szoftver nevezett Merevlemez-meghajtó alacsony szintű formázó eszköz ha a vakut valóban nehéz javítani.

Ez a módszer azonban nem lesz hasznos, ha a vaku fizikailag sérült srácok. A teljes módszerről a cikkben olvashat teljes egészében: A sérült vagy sérült villanylemez javításának legjobb módja.

Eitsss ... de a fenti lépések végrehajtása előtt ne felejtsd el először letölteni és telepíteni az alábbi alkalmazást!

Tehát ez három módszer a sérült flash meghajtó kijavítására anélkül, hogy gyorsan és egyszerűen formázná. Nagyon könnyű csinálni, igaz?

Talált már valaha hasonló flashdisk problémát? Ne felejtsd el elkészíteni Ossza meg a tapasztalatok és hogyan lehet kijavítani a megjegyzések oszlopban igen!

Olvassa el a cikkeket is Hardver vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.