12 webhely, ahol ingyenesen megtanulhatja a kódolást

A mai digitális korszakban valójában nem kell bajlódnia az információk keresésével. Mivel csak egy okostelefonnal egyszerűen bármilyen információhoz juthat, csak a és a kulcsszó beírásával

Ban ben digitális korszak mint most, valójában nem kell bajlódnia az információk keresésével. Mivel önmagában az okostelefonokkal egyszerűen csak kulcsszavak beírásával és kérdések feltevésével bármilyen információhoz juthat Google nagypapa.

Emellett a mai technológiai fejlődés élvezete az a szépség, hogy bármit könnyen és természetesen ingyen megtanulhat, csupán egy webhely megnyitásával. Ezért ebben a cikkben az ApkVenue 12 webhelyet biztosít a kódolás ingyenes megtanulásához azok számára, akik szeretik az informatika világát.

  • 7 webhely ingyenes és legjobb filmek megtekintésére az IndoXXI, a legújabb 2021 helyettesítésére!
  • 10 webhely nem fontos, de bebizonyosodott, hogy megszabadul az unalomtól
  • 10 "nem fontos" webhely, amelyek bizonyítottan megszabadulnak az unalomtól (2. rész)

12 webhely, ahol megtanulhat ingyen kódolni

1. Codecademy

Webhely Codecademy az egyik olyan webhely, amely lehetővé teszi a tanulást kódolás ingyen. Ha tudni akarja, már több mint 24 millió ember tanul kódolás használja ezt az oldalt. Itt megtanulják HTML és CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Piton és Rubin. Érdekes igaz?

2. Coursera

A tanulás helyszíne kódolás ingyen következő Coursera. Ez az oldal 2012 óta jött létre. Maga a Coursera olyan vállalattá vált a technológiai oktatás területén, amely több mint 1000 programot és 119 intézményt kínál. Érdekes, hogy azon kívül, hogy ezen a webhelyen ingyen tanulhat, fizethet is, hogy igazolást kapjon. Érdekelt?

3. edX

edX az egyik platform online tanulás ami meglehetősen jól ismert a technológiai oktatás területén. Ez az oldal a nyílt forráskód. Ezt az oldalt a Courserával egy évben alapították, és a Harvard Egyetem és az MIT építette. Tehát, ki kész tanulni kódolás ingyenes ezen az oldalon keresztül?

4. Udemy

Webhely Udemy egy tanulási oldal kódolás ingyenes, ami 2010 óta létezik. A webhely megnyitásával ingyenesen megtanulhatja a programozást a videó segítségével bemutatott módszerrel. Az itt ingyenesen elérhető órák egyike Programozás vállalkozóknak, HTML és CSS, is Bevezetés Pyhton programozás.

5. aGupieWare

Webhely aGupieWare egy olyan alkalmazásfejlesztő, amelyet az Egyesült Államok vezető intézményeinek informatikai programjai kérdeztek meg. Végül ennek a webhelynek ugyanaz a tanterve van ingyenes programok alapján, amelyek a Stanfordban, az MIT-ben, a Carnegie Mellonban, a Berkeley-ben és a Columbia-ban is elérhetők.

6. GitHub

Webhely GitHub lehetővé teheti referenciakönyvek keresését, amikor egy napon sürgősségi állapotban van. Valójában több mint 500 programkönyvben kereshet és találhat ingyenesen, amelyek több mint 80 különböző programozási nyelvet fednek le. Nyugodtan, a GitHub könyvei mindig elérhetőek frissítés igazán.

7. MIT Open Courseware

Nos, ez az oldal elég érdekes az Ön számára, srácok! Ennek oka az, hogy ha elegendő megbeszélést folytatott az alapvető programozásról, akkor ellátogathat MIT Open Courseware tanulni kódolás ingyen, ami mélyebbre megy. Ahogy a neve is mutatja, ez az oldal kihasználja az előnyöket tanfolyam az MIT-hez tartozik, hogy megossza a programozási ismereteket. Valójában itt meg lehet tanulni Gyakorlati programozás tudod. Hűvös, igaz?

8. Hack.pledge ()

Webhely Hack.pledge () egy közösségi oldal fejlesztő. Itt láthat néhányat fejlesztő hogy nagy horderejű. Tudnia kell, ez a webhely létezik fejlesztő híres nevű Bram Cohen. Feltaláló szoftver BitTorrent. Tehát megtanulhatja kódolás ingyenes sambl ossza meg tapasztalatait többnek fejlesztő vezető a világon.

9. Kód Bosszúállók

Code Avengers egy tanulási oldal kódolás nagyon interaktív ingyenes. Itt megtudhatja, hogyan kódolás igazi játék, kódolás egy alkalmazást, és ne felejtsd el, hogy lesznek órák erről JavaScript, és HTML és CSS. Minden lecke befejezése 12 órát vesz igénybe. Igen, ez az oldal angol, orosz, holland, spanyol, olasz, török ​​és portugál nyelven érhető el.

10. Khan Akadémia

Tanulási oldal kódolás ezek az ingyenességek elég régiek. Khan Akadémia 2006 óta működik, ahol az első előadó Salman Khan volt. Minden lépés a tanuláshoz kódolás itt bemutatjuk egy video oktatóanyag formájában. Úgy tűnik, nem kell tovább magyarázni, azonnal meglátogathatja és megtanulhatja.

11. Ingyenes ételtábor

Helyben Ingyenes ételtábor, tanulni fogsz HTML5, CSS3, JavaScript, Adatbázis, DevTools, Node.js, Angular.js, és Agilis. Itt akár a szakemberek számára is csatlakozhat a hallgatói közösség hálózathoz. A jó dolog az, hogy itt létrehozhat egy ingyenes alkalmazást, valamint megmutathatja képességeit kódolás amelyet elsajátított.

12. HTML5 Rocks

Tanulási oldal kódolás az utolsó szabad az HTML5 Rocks. Ez a webhely egy Google-projekt, amelyet 2010-ben indítottak el. Ezt a webhelyet a visszavágás érdekében alapították HTML5 Apple. Különféle oktatóanyagokat és így tovább. Ha aktívan meglátogatja ezt az oldalt, akkor jó alapokat tudhat meg a programozáshoz.

Ez, 12 ingyenes kódoló tanulási oldal amit Jaka adhat, idézve Enterpreneur.com. Járt már ilyen webhelyek egyikén? Ne legyen lusta tanulni, hogy egy napon az elért eredményekkel dicsekedhessen hazájával. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found