7 legjobb hangszínszabályzó alkalmazás az android és a pc számára

Szeretne hangmérnök lenni, de nincs pénze egymillió hangszínszabályzó megvásárlásához? Könnyen! Nézze meg az alábbi ajánlásokat a legjobb hangszínszabályzó alkalmazáshoz!

Az egyre fejlettebb technológia mindenféle dolgot lehetővé tesz, amely korábban különböző folyamatokon ment keresztül, most már csak egy eszközzel teljesíthetők.

Például hangban, bandában. Tiszta és kellemes hangzáshoz a hangosnak használnia kell hangszínszabályzó eszköz amelynek ára elérheti a tízmilliókat.

Hálásnak kell lenned ebben a korszakban élni, mert nagyon sokan vannak legjobb hangszínszabályzó alkalmazás Android és PC platformokhoz egyaránt. Melyek az alkalmazások? Gyere, figyeld!

7 legjobb Equalizer alkalmazás Androidra és PC-re

Ebben a cikkben az ApkVenue néhány hangszínszabályozó alkalmazásra vonatkozó ajánlást fog megvitatni hangosítás a legjobb, amellyel Android vagy PC-n törölheti a hangot vagy a zenét.

Kíváncsi milyen alkalmazásokra? Ha ez a helyzet, figyeljen folyamatosan a következő cikkre, banda!

1. Bass Booster & Equalizer

Először is az ApkVenue a legjobb Android equalizer alkalmazást ajánlja megnevezett gyökér nélkül Bass Booster & Equalizer. Ez az alkalmazás nagyon magas besorolással rendelkezik a Google Play Áruházban.

Természetesen, mivel a Bass Booster & Equalizer számos olyan professzionális funkcióval rendelkezik, amelyeket ingyen élvezhet. A streaming zene még élőbbnek érzi magát.

Beállíthatja magának, hogy milyen magas frekvenciát, basszust, középső és magas szintet szeretne. Ha nem akar zavarni, különféle előre beállított lehetőségek közül választhat.

RészletBass Booster & Equalizer
FejlesztőCoocent
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret3,4 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Bass Booster & Equalizer alkalmazást a következő linken keresztül

2. 10 sávos hangszínszabályzó

10 sávos hangszínszabályzó különféle funkciókat kínál, amelyek kiegészítik a zenelejátszó alkalmazást. Ingyenesen élvezheti az olyan funkciókat, mint a Bass Booster és mások.

A 10 sávos hangszínszabályzó a különféle funkciók mellett 10 csatornát is kínál; hogy a hang változatosabb legyen. A hangfrekvencia beállítása szintén könnyebb a 10 hangcsatornának köszönhetően.

10 sávos hangszínszabályzó, amely a legjobb hangszínszabályzó alkalmazás a Xiaomi számára, mert maximalizálhatja a hangminőséget ebben a márkában. Nincs több, pattogó-pattogó hang, amikor zenét hallgat a Xiaomi-on.

Részlet10 sávos hangszínszabályzó
FejlesztőMusic Amp
Minimális OSAndroid 2.2 és újabb
Méret1,1 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le a 10 Band Equalizer alkalmazást az alábbi linken keresztül

3. Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer

Következik a hangszínszabályzó alkalmazás Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer. Ez az alkalmazás számos funkcióval rendelkezik erős bár nagyon könnyen használható.

Néhány jellemzője a basszuserősítő, a hangerőnövelő és a háromdimenziós virtualizáló effektek, amelyek életre hívják a zenét. Nem csak androidos telefonokon, hanem tableten is használhatja ezt az alkalmazást a hangminőség javítása érdekében.

Ennek a hangszínszabályzó alkalmazásnak számos előnye van, nevezetesen a videó dekódolási technológia, amely lehetővé teszi a zene és a videók egyidejű lejátszását.

RészletEqualizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer
FejlesztőiJoysoft
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret4 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le az Equalizer - Bass Booster & Volume EQ & Virtualizer alkalmazást a következő linken keresztül

4. Equalizer FX

Csakúgy, mint az eddigi legjobb hangszínszabályzó alkalmazások, Equalizer FX csatlakozhat a különféle zenelejátszó alkalmazásokhoz is. Beállíthatja kedvenc dalának hangminőségét.

Ez az alkalmazás tökéletes az Ön számára, ha használni szeretné, ha zenét játszik az autóban. Annak ellenére, hogy az autó hangminősége közepes, ez az alkalmazás olyan zenéket varázsolhat, mint a koncerteken.

Annak ellenére, hogy könnyen kezelhető, ez az alkalmazás 5 hangcsatornát, basszuserősítőt és magas hangerősítőt is biztosít, amelyekkel maximalizálhatja a hangminőséget.

RészletEqualizer FX
Fejlesztődevdnua
Minimális OSAndroid 4.0.3 és újabb
Méret2,4 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az Equalizer FX alkalmazást a következő linken keresztül

5. Zenei hangszínszabályzó - Bass Booster & Volume Booster

Zene Equalizer egy könnyen használható és könnyű alkalmazás, amely 3 GB RAM-os Android telefonokon futtatható. A Bass Booster & Equalizerhez hasonlóan a Music Equalizer is rendelkezik funkciókkal, amelyek nem kevésbé klasszak.

Bár ez nem egy DBX hangszínszabályzó alkalmazás, az így kapott hangminőség az alkalmazás méretének felel meg Mobil is nagyon jó. A különféle funkciók mellett ez az alkalmazás különféle témákkal is rendelkezik, amelyek még egyedibbé teszik.

Ja, ha szeretsz filmeket nézni a mobiltelefonodon, akkor ennek az alkalmazásnak van hatása sztereó térhangzás ami miatt a mobiltelefonon történő nézés olyan érzés, mintha az IMAX moziban, bandában néznék.

RészletMusic Equalizer - Bass Booster & Volume Booster
FejlesztőKUCAPP - Ingyenes zene és videó alkalmazások
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret6,2 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Music Equalizer - Bass Booster & Volume Booster alkalmazást az alábbi linken keresztül

6. FX hang

Miután korábban megvitatta az Android hangszínszabályzó alkalmazását, itt az ideje, hogy az ApkVenue ajánlja a legjobb PC hangszínszabályzó alkalmazást. Az első alkalmazás az FX hang.

Az FX Sound az egyik legjobb alkalmazás, mint egy egyszerű Equalizer for Windows. Ennek ellenére ez a minőségi szempontból versenyezhet egy milliókba kerülő szoftverrel, tudod.

Sajnos kb 29 USD hogy az FX Sound elérhető legyen online teljes. Először azonban megpróbálhatja ingyenesen letölteni ezt az alkalmazást.

Töltse le az FX Sound alkalmazást a következő linken keresztül

7. Realtek HD Audio Manager

Ha nem akarja zavarni a hangszínszabályzó alkalmazás letöltését és telepítését a számítógépre, próbálja meg megnézni a számítógépét. Általában, Realtek HD Audio Manager alapértelmezés szerint már telepítve van.

Ez azért van, mert a Realtek HD Audio Manager minősége nagyon jó és egyben ingyenes is. Ez az alkalmazás nemcsak a hangváltók számára nyújt funkciókat, hanem a sztereó keverékek, hangszórók, vonalbemenetek és mikrofonok számára is.

Ezzel az alkalmazással effektusokat adhat a zene vagy a saját mikrofon hangjának, mint egy hangváltó alkalmazás. Például az echo effektus olyan, mint egy barlangban stb.

Töltse le a Realtek HD Audio Manager alkalmazást az alábbi linken keresztül

Ez Jaka cikke a legjobb hangszínszabályzó alkalmazásról, mind az Android, mind a PC-ről. Ha hangmérnök szeretne lenni, de nincsenek eszközei, ez az alkalmazás jelentheti a megoldást.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.