A NOXPlayer mellett ezek az 5 legkönnyebb PC-s Android-emulátor

Néhány ember határozottan nem elégedett, amikor Android-játékokat játszik kis képernyőn. Ezért nem ritka, hogy sok ember PC-t használ ezeknek az Android-játékoknak a lejátszásához.

Néhány ember határozottan nem elégedett, amikor Android-játékokat játszik kis képernyőn. Ezért nem ritka, hogy sokan PC-ket használnak ezeknek az androidos játékoknak a lejátszásához. Számos olyan emulátor létezik, amelyeket nehéz PC-ken használni, hogy ez befolyásolja a játék teljesítményét.

A NoxPlayer egy emulátor, amelyet a játékosok széles körben használtak, mert számos előnye van, az egyik a fénykapacitása. Nos, ezúttal az ApkVenue ad Az 5 legkönnyebb Android emulátor a NoxPlayer mellett. Mit csinálsz? Gyerünk, nézzünk meg.

  • JOMBLO SPECIAL! 7 virtuális barátnő, akiket Androidon játszhat
  • 5 kötelező Android-alkalmazás egyedülálló mobiltelefonokon
  • Még mindig szingli? Itt van 5 alkalmazás a nők elcsábítására, hogy gyorsan barátot szerezzen!

5 legkönnyebb Android emulátor a NoxPlayeren kívül

1. BlueStacks

A BlueStacks egy olyan emulátort mutat be, amely kellemes a szemnek felhasználói felület amikor az Andoid játékot játszik. Ez az emulátor az egyik legjobb emulátor, mivel körülbelül 96% -ban rendelkezik Android-játékokkal és -alkalmazásokkal, amelyekkel játszhat. Ez az emulátor azonban nem támogatja az olyan Andoid FPS játékokat, mint a PB Strike.

2. KoPlayer

Amellett, hogy kifejezetten Android-játékosok számára készült, ez az emulátor a billentyűzet segítségével emulálhat vezérlőt is a billentyűzet segítségével. Ebben játékokat is rögzíthet és feltölthet bármely alkalmazásba, ami minden bizonnyal ennek az emulátornak az előnye. Telepítse ezt az emulátort könnyű és ingyenes tudod.

3. Andyroid

Az Andyroid egy olyan emulátor, amely szinte ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint a BlueStacks emulátor. Ez az emulátor képes futtatni termelékenységi alkalmazásokat, hordozórakétákat és játékokat. Bár ez az emulátor összpontosít termelékenységi munka, de ez az emulátor nagyon alkalmas Android-játékok lejátszására is. Ennek az emulátornak az az előnye, hogy rendelkezik kezelőszervekkel, amelyeket tetszés szerint testre szabhat.

4. YouWave

A YouWave a legkönnyebb emulátor a következő számítógéphez. Ez az emulátor bemutatja a többjátékos funkciókat az Androidon történő játékhoz, és magában foglalja a következőket is: SD kártya funkció amellyel fájlokat oszthat meg, és már használja a Lollipop operációs rendszert. Az emulátor telepítése nagyon egyszerű, mert nem kell módosítania a grafikát, hangot stb.

5. AMIDuOS

Az AMIDuOS egy még új emulátor, amely 2 futtatható operációs rendszerrel rendelkezik, nevezetesen Lollipo és Jelly Bean. Ez az emulátor tökéletesen használható irodai felhasználók, otthoni dolgozók és mások számára. Termelékenység-alapú funkciókkal rendelkezik, ezért ez az emulátor nem túl jó az Android-játékok játékához.

Tehát ezek a NoxPlayer mellett az 5 legkönnyebb emulátorok a PC-hez. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét kipróbálásához.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found