hogyan lehet létrehozni egy titkolózást és hozzáadni a közösségi médiához

Szeretné tudni, hogy mások mit szólnak rólad? Használhatja a Secreto-t. Így készítheti el a Secretot és telepítheti azt az IG, WA, FB és Twitter oldalra!

Kíváncsi vagy hogyan kommentálják az emberek magadról? De néha más emberek haboznak igazat mondani neked, mert zavarban vannak.

Most van megoldás, banda. Használhatja Secreto, egy titkos üzenetküldő webhely, amely lehetővé teszi, hogy bárki névtelenül kommenteljen.

Ha nem tudod mi Secreto és hogyan működik, a nyugodt Jaka mindent elmond. Itt az ApkVenue ad tippeket hogyan lehet elkészíteni a Secretót kiegészít vmivel hogyan kell telepíteni a közösségi médiában, például a Facebookon, az Instagramon, a WhatsAppon vagy a Twitteren.

Mi a Secreto?

Secreto egy titkos üzenetküldő szolgáltatás. Ezt a webhelyet később integrálják a következővel: közösségi média hogy van például Instagram, Facebook, WhatsApp és Twitter. A Secreto lehetővé teszi, hogy bárki megjegyzést fűzzen más emberekhez azonosítás nélkül.

A Secreto segítségével mindenki őszinte megjegyzéseket hallhat magáról. Azt is megtudhatja, mi a véleményük titkos hódoló akik nem mernek közvetlenül beszélni.

Miután megtudta, mi a Secreto, az ApkVenue megmondja, hogyan lehet a Secretót a legkönnyebbé tenni. Kíváncsi vagy? Itt az áttekintés!

Hogyan hozhat létre Secreto-fiókot

Az új Secreto ID elkészítése nagyon egyszerű, praktikus és bonyolult. Kövesse az ApkVenue alábbi útmutatóját, igen!

1. lépés: Kérem nyisson meg egy böngészőt megadhatja a Secreto webhely címét, megteheti Kattints ide. Ezt követően a Secreto kezdőlapjára lép.

2. lépés: Ezt követően hozzon létre egy Secreto fiókot, amelyet meg kell adnia Nyelv és A neved. Ha minden kitöltött, kattintson a gombra Bejelentkezés.

  • Amikor a betöltési folyamat befejeződik, belép az oldalra Secreto honlapja. Talál egy linket, amelyet megtalál másolja és terjessze az összes közösségi média fiókot Ön. Más személyek ezen a linken keresztül kommentelnek vagy titkos üzeneteket küldenek Önnek.

A következő feladatod az terjessze a linket, így őszinte üzeneteket kaphat barátaitól vagy titkos hódoló Ön. Lehet Instagramon, WhatsAppon, Facebookon, Twitteren vagy csoportos csevegésen keresztül.

Így készült a Secreto. Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan lehet közzétenni a Secreto-t az Instagram-on

Miután tudta, hogyan kell elkészíteni a Secreto-t, tudni fogja, hogyan kell telepíteni a Secreto-t az Instagram-fiókjára. Hogyan kell csinálni? Itt az útmutató!

1. lépés: Az Instagram beírásához meg kell nyitnia az Instagram profil lapot, majd kattintson a gombra Profil szerkesztése.

2. lépés: Ezt követően illessze be a Secreto linkjét, és írja be az oszlopba weboldal. Ezután mentse el a jobb felső sarokban található pipa ikonra kattintva.

3. lépés: A Secreto linkje már telepítve van a profilodra. tudsz értesítse az összes barátot vagy követőt hogy ezen a linken keresztül kommenteljen

Kész! Így telepítheti a Secreto ID-t az IG-fiókjára. Tényleg könnyű, igaz? Ki tudja, tudhatja tippek és trükkök, hogy celebgram legyünk titkos üzenettel, amely megjelenik a Secreto-fiókjában.

A Secreto telepítése a Whatsapp-ra

Ön is megoszthatja ezt a linket a Whatsapp, bandában. Az út akárcsak a rendszeres státusz létrehozása.

Másolja Secreto linkjét az állapotba Whatsapp. Érdekes információkat adhat hozzá, hogy mások a Secreto linkjén keresztül tegyenek megjegyzést.

Így kell feltenni a Secreto linket a WA-ra. Nagyon könnyű, igaz?

Hogyan lehet közzétenni a Secreto-t a Twitteren

Csakúgy, mint az IG-n vagy a WhatsApp-on, megoszthatja azokat más közösségi médiafiókokon is, például a Twitteren.

A Twitter nemrégiben visszatért népszerű mert a bejegyzések vagy videók vidámak, ezért sok felhasználó kíváncsi mások véleményére is.

Az út ugyanaz, mint rendszeres státusszal. Másolja Secreto linkjét a Twitterbe Twitter. Érdekes információkat adhat hozzá, hogy mások a Secreto linkjén keresztül tegyenek megjegyzést.

Így kell feltenni a Secreto linket a WA-ra. Nagyon könnyű, igaz?

Itt láthatja a Secreto üzeneteit

Akkor hogyan látja az összes üzenetet, amelyet Önnek küldött? Valójában a módszer nagyon egyszerű, banda.

Csak vissza kell jelentkeznie a titkos fiókjába a következőn keresztül: Titkos azonosító amit készítettél. Ezt követően azonnal megkapja a titkos üzenetek gyűjteményét az oszlopban itthon, pontosabban alább Hivatkozás megosztása.

Így tekintheti meg Secreto üzeneteit. Ismerni fogja a különféle titkos üzeneteket, amelyeket Önnek küldött. Hűvös, igaz?

Névtelen üzenet a Secreto-n, jó vagy rossz?

Mint tudják, a Secreto névtelenséget kínál, ami azt jelenti, hogy senki sem tudja, ki küldte neked az üzenetet.

Egyrészt ez a funkció lehetővé teheti akár Önnek, akár másnak, hogy észrevétlenül kifejezze ön előtt az érzéseit.

De légy óvatos, mert névtelen, az emberek negatív üzeneteket küldhetnek, különösen azoknak, akik gyűlölnek vagy problémái vannak veled.

Tehát azok számára, akik ezt az alkalmazást használják, készítse elő elméjét és szívét, igen! Plusz ne tegye ezt az alkalmazást eseménysé terrorizál másoknak!

Nos, ennyi volt hogyan lehet elkészíteni a Secretot és közzétenni a közösségi médiában, hogy naprakész legyen. Könnyű? Kipróbálhatja PC-n és okostelefonon is, ezért próbáljuk ki most.

Olvassa el a cikkeket is Secreto vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found