10 legjobb filmnéző alkalmazás android nélkül

Most már bárhol és bármikor filmeket nézhet okostelefon segítségével. Itt van 10 javaslat az Ön számára legjobb Android filmnéző alkalmazásokhoz.

A film egyfajta szórakozás legkeresettebb embereket, amikor unalom sújtja. A technológia fejlődésével párhuzamosan a filmnézés ma már olyan tevékenység, amelyet bármikor és bárhol, egyszerűen elvégezhetünk okostelefon használatával.

Különböző alkalmazások most már elérhetővé teheti kedvenc filmjeinek vagy tévésorozatainak megtekintését okostelefonján. Itt az ApkVenue tíz ajánlást ad filmnéző alkalmazás a legjobb az Ön Android-felhasználóinak.

  • 20 legjobb Android kamera alkalmazás 2020 | Photo Add Cool!
  • 10 legjobb fitneszalkalmazás az Android 2017-hez
  • 10+ legjobb ingyenes Android Apps 2017 Edition

10 legjobb filmnézési alkalmazás

1. HOOQ

Ki ne hallott volna erről az egyetlen alkalmazásról? HOOQ egy streaming szolgáltatási alkalmazás videó igény szerint amely hivatalosan Indonéziában működik. Ez az alkalmazás filmek ezreit nyújtja valamint televíziós sorozatok az országon belül és kívül, amelyeket meg lehet nézni. Sőt, az összes ott található film és sorozat garantált HD minőséget garantál.

Apps Entertainment HOOQ LETÖLTÉS

2. ShowBox

Nem veszít a HOOQ ellen, ShowBox szintén egy filmnéző alkalmazás a legnépszerűbb és legszélesebb körben használt Android-felhasználók. Amellett, hogy rengeteg filmet és tévésorozatot kínál, különféle programokat is élvezhet érdekes funkciók az alkalmazás biztosítja.

Apps Produktivitás SHOWBOX LETÖLTÉS

3. SnagFilms

SnagFilms egy olyan alkalmazás is, amely több ezer lehetőséget kínál független film, TV-műsorok és dokumentumfilmek, amelyeket ingyen nézhet meg. Azóta megjelent a 2007-es évetEzt az alkalmazást a felhasználók is kedvelik, mert ritkán „zavarja” a sok megjelenő hirdetés.

Alkalmazások termelékenysége SnagFilms LETÖLTÉS

4. Flipps

Ez az egyik kedvenc alkalmazás az Android-felhasználók számára filmnézésre, Flipps az az előnye is, hogy benyomásokat nyújt élő sportesemény aka sport neked, akik benne vannak sportkedvelő. Azóta jelen van 2014, ez az alkalmazás különféle megbízható híroldalakkal is működik A BBC és a CNN.

Alkalmazások termelékenysége Flipps Media Inc. LETÖLTÉS

5. MegaBox HD

Ahogy a neve is mutatja, filmnéző alkalmazás Ez természetesen a legkülönfélébb filmeket és tévésorozatokat kínálja a legjobb minőséggel, más néven HD-vel. Kiválóság MegaBox HD mégpedig a filmek és tévésorozatok szűrésére szolgáló szűrő funkció értékelés és népszerűségi szintjét ajánlani.

Alkalmazások böngésző Mega Box HD alkalmazás letöltése LETÖLTÉS

6. Viewster

Viewster beleértve a filmek megtekintésére szolgáló alkalmazást, amely meglehetősen népszerű. Bár még nem akkora Netflix, ez az alkalmazás különféle filmeket és tévésorozatokat is biztosít, amelyeket feltölthet ingyen. Ezenkívül ezen alkalmazás rendelkezik a nyelvek szűrésére szolgáló funkcióval.

Productivity Viewster Apps LETÖLTÉS

7. Ropog

Ennek az alkalmazásnak olyan előnyei vannak, amelyek miatt egyesek választják a többi alkalmazást. Igen, Ropogás egy filmnéző alkalmazás, amely elérhető szinte bármilyen eszközön nevezzük okostelefonoknak, okostévéknek a játékkonzoloknak. Természetesen a rendelkezésre álló filmek és tévésorozatok széles választékával is.

Apps Produktivitás Crackle LETÖLTÉS

8. Tubi TV

Legyen hasonló megjelenés asztalon, az alkalmazás neve Tubi TV Ez kényelmesen elérhető különféle eszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken, mert a verziót optimalizálták Mobil-övé. Minden alkalommal, amikor filmet vagy tévésorozatot szeretne lejátszani, ez az alkalmazás megjelenik teljes infó például a megjelenés dátuma, időtartama legfeljebb műfaj film.

Tubi TV böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

9. Popcornflix

Olyan név, amely szinonimája a harapnivalóknak filmnézés közben, Popcornflix szintén az egyik kedvenc alkalmazás az Android felhasználók számára, ha akarja filmnézés vagy kedvenc tévésorozat. Ez az alkalmazás érdekes funkciókat is tartalmaz, amelyek közül az egyik elkészítése lejátszási lista filmek és tévésorozatok, amelyeket egy bizonyos időpontban meg akar nézni.

Böngészőalkalmazások Screen Media Ventures, L.L.C. LETÖLTÉS

10. Yidio

Egy alkalmazás, amely a kedvenc filmek és tévésorozatok nézési szolgáltatásait is biztosítja, Yidio kijelzővel áll elő felület ami érdekes. Amellett, hogy könnyen használható, mert felület ami kényelmes, ez az alkalmazás is filmek szűrése alapján értékelés, műfaj és a forrás.

Yidio LLC böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Ez az 10 Android filmnéző alkalmazás a legjobb a filmek és tévésorozatok kedvelői számára. A fenti alkalmazásokkal az a vágy, hogy mindig figyeljen, bármikor és bárhol teljesülhet, mert ezt megteheti okostelefonon keresztül. Próbálja ki és nézze meg!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found