Az 5 legjobb Digimon játék az Androidon, amelyet ki kell próbálni

Mint a Digimon karakterek? Íme az ajánlások az Android 5 legjobb Digimon játékához, amelyeket ingyen játszhat.

Azok közé tartozik, akik kedvelik a Digimon filmeket, és közvetlenül az Android okostelefonon szeretnének Digimon játékokat játszani? Úgy tűnik, hogy kipróbálhatja az egyik legjobb digimon játékot.

A következő cikkben JalanTikus néhány ajánlást ad a legjobb Digimon Android-játékokhoz, amelyeket játszhat. Minden Digimon témájú játéknak különféle érdekes tulajdonságai vannak, amelyeket kipróbálhat.

  • 8 legjobb romantikus Android-játék, amely csomóssá tesz
  • Zavar, ha esik az eső? Ez a 10 Android-játék alkalmas a szórakozásra

Android Digimon játék

1. Tamer Frontier SEA

Tamer Frontier SEA a legjobb digimon játék az Androidon, amelyet ingyen letölthet és játszhat. Több mint 2000 szörny van, amelyeket megszerezhet, fejlődhet és még sok minden más. Ez a játék nagyon jó 3D-s grafikával is rendelkezik.

Töltse le a játékot innen: Tamer Frontier SEA

2. Szelídítő párbaj

A következő ott van Szelídítő párbaj. Szinte a Tamer Frontierhez hasonlóan számos párbajozó terület használható, mint például az Arena, a Dark Master, a Tamer Contest, a Dark Tower és még sok más. A 3D-s grafikával különféle szörnyeket is meghódíthat a Tamer Duelben.

Töltse le a játékot itt: Tamer Duel

3. Digipet X World

A következő ott van Digipet X World. Ezt a Digimon témájú játékot Android okostelefonokra a WindBeast Games készíti. Annak ellenére, hogy a képminőség nem olyan nagy, ez a játék meglehetősen érdekes játékmenetet kínál. Növelheti a digimon állapotát, mint például a hatalom, a védelem, a sebesség, a bölcsesség és a szerencsés.

Töltse le a játékot innen: Digipet X World

4. Monster Legends - RPG

A következő ott van Monster Legends - RPG. Ezt a szimulációs műfajú Digimon Android játékot a Közösségi pont. Több mint 400 szörny van, amelyet megszerezhet. Valós időben játszhat a barátaival is.

Töltse le a játékot innen: Monster Legends - RPG

5. Super Digimon Evolution Run

Utoljára ott Super Digimon Evolution Run. Ez az Arcade játék készült WroldyRamo. Ahogy a cím is utal rá, hogy Fuss, futnod kell és minden akadályt el kell futnod, például boszorkányokat, múmiákat, robotokat, amelyek gyengíthetik.

Töltse le a játékot itt: Super Digimon Evolution Run

Ezek az Android legjobb digimon témájú játékai, amelyeket ingyen játszhatsz. Ha más játékokat ajánl, ne felejtse el megosztani a megjegyzés oszlopban. Sok szerencsét!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket digimon vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found