hogyan lehet törölni egy nem törölhető androidos alkalmazást

Gyakran bosszantja az Android-alkalmazásokat, különösen azokat a hirdetéseket, amelyeket nem lehet eltávolítani az Androidról? Próbálja meg törölni a nem törölhető Android-alkalmazásokat az alábbiak szerint.

Google Play Áruház számtalan alkalmazást kínál, amelyekre képes letöltés és telepítés. De nem ritkán inkább hamis Android-alkalmazásokkal fog találkozni hirdetéseket tartalmaz és nehéz eltávolítani az álneveket eltávolítás.

Tehát, ha ez megvan, hogyan javíthatja? Nyugodtan, itt az ApkVenue áttekinti hogyan lehet törölni egy olyan alkalmazást, amelyet nem lehet törölni androidos okostelefonon.

  • Hogyan lehet véglegesen törölni a Gmail / Google fiókot, hogy ne törjék fel!
  • Hogyan lehet gyorsan törölni az összes Instagram-bejegyzést egyszerre

Hogyan lehet törölni azokat az alkalmazásokat, amelyeket az Android nem tud törölni

Mivel egyes beállítások aktiválva vannak, néha az Android-alkalmazások nem hajlandók lennieltávolítás álnév törölve az okostelefonról. Íme néhány módszer, amellyel kipróbálhatja távolítsa el az Android-alkalmazásokat a makacs.

Alkalmazások tisztítása és módosítása HANDSOME COMPANY (c) LETÖLTÉS

Az Android-alkalmazások törlése az eszközadminisztrátorral

Az első módja annak, hogy megtalálja ezt a problémát, a bekapcsolt beállításokon keresztül Eszközadminisztrátor. Te is megteheted letöltés nélkül további alkalmazások.

Íme néhány lépés, amelyet meg kell tennie, srácok.

  • Győződjön meg arról, hogy ez a megfelelő Android alkalmazás nem törölhető. A jel az alkalmazás beállításaiban jelenik meg Segítő érintés, gombot Kényszer megáll és Eltávolítás nem használható.
  • Először nyissa meg a menüt Beállítás majd válassza ki Biztonság. Tekercs lefelé, majd válassza a lehetőséget Eszközadminisztrátor a beállítások nézet megnyitásához.
  • Koppintson a a törölni kívánt alkalmazáson, majd válassza a lehetőséget Inaktiválja a beállítás letiltásához. Ezután ellenőrizze a jelet jelölje be hiányzik a törlendő alkalmazásból.
  • A fenti lépések elvégzése után most a beállítások Kényszer megáll és Eltávolítás aktiválja újra, hogy törölje vagy eltávolítsa az alkalmazást.

Az Android-alkalmazások törlése a gyári visszaállítással

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az előző módszerrel nem feltétlenül sikerül eltávolítani nem törölhető Android-alkalmazásokat. Vannak bizonyos alkalmazások, amelyek ehelyett hirdetési és rosszindulatú programokat tartalmaznak, amelyek csak képesek gyári visszaállítással eltávolítva tudod.

Íme néhány lépés, amelyet megtehet.

  • Elkövetés előtt gyári beállítások visszaállításaMeg kell értenie, hogy ennek a lépésnek az elvégzése azt jelenti, hogy megteszi törölje az összes adatot az okostelefonon. Jobb, ha te vagy adatmentés először te, srácok.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Menhet a menübe Beállítások, majd menjen a fülreSzemélyes. Itt csak ki kell választania a menüt Biztonsági mentés és visszaállítás a gyári visszaállítás elindításához.
  • A Biztonsági mentés és visszaállítás menüben válassza a lehetőséget Gyári adatok visszaállítása. Előre figyelmeztetnek. Ha biztos benne, nyomja meg a gombot Eszköz visszaállítása hogy elindítsa a folyamatot.
  • Végül meg kell adnia az Android okostelefonon használt biztonsági kódot. Várjon, amíg a folyamat befejeződik, és az okostelefon vissza az eredeti állapotába.

Nos, ott van hogyan lehet törölni egy visszavonhatatlan alkalmazást egy Android okostelefonról. Ez a módszer szinte minden alkalmazásnál működik. Neked is ugyanaz a problémád? Ne habozzon kipróbálni és Ossza meg tapasztalataid a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found