5 egyszerű trükk az elmaradás és a bezárás kiküszöbölésére, amikor Android-on játszik

Szeretsz játékokat játszani Andorid okostelefonodon? Tapasztalt már valaha lemaradást vagy szoros erőt? Nyugi, az ApkVenue megmutatja, hogyan lehet zökkenőmentesen játszani egy Android-okostelefonon. Figyelj igen!

Volt valaha idegesítő tapasztalat amikor Android telefonon játszik játékot? Ahogy történt lemaradás, erő bezárása, vagy talán fekete képernyő. Ez természetesen az a dolog, ami bosszantja, és természetesen a játék izgalma hogy bosszankodjon emiatt a probléma miatt.

Nyugodjon meg azonban, az ApkVenue megosztja a módjait, így Ön kényelmesen játszhat, és már nem találkozhat olyan problémákkal, mint amit az ApkVenue fent említett. A következő 5 legyőzési mód lemaradás vagy erő bezárása amikor játékokat játszik Androidon.

  • Ez az oka annak, hogy az emulátor késik PC / Laptop számítógépen
  • Megnyitja a Google Chrome 100 lapját késés nélkül? Tud!
  • Íme 7 módszer a legeredményesebb és legegyszerűbb Mobile Legend lemaradásának leküzdésére
  • Mentse a RAM-ot, így korlátozhatja az Android háttérben futó alkalmazásokat

5 egyszerű trükk a lemaradás és a kényszerű bezárás leküzdésére, amikor játékokat játszunk Android-on

1. Használja a Fejlesztői beállítások funkciót

  • Nyisd ki Beállítások és Koppintson a kiválasztás A mobiltelefonokról.

  • nyomja meg 4-szer tovább formáció száma vagy kernel verzió kinyitni fejlesztői beállítások.

  • Nyisd ki fejlesztői beállítások és aktiválja.
  • Keresse meg a lehetőségeket ablak animációs skála, átmeneti animációs skála, és animátor időtartam skála. Módosítsa a kijelölést a következőre: az animáció ki van kapcsolva.
  • Ezután aktiválja kényszerítse a GPU-megjelenítést.

  • Ezután aktiválja erő 4x MSAA.

  • Futtassa a játékot, és érezze a különbséget.

2. Mentse a játékot a belső memóriára

* Fotóforrás: Fotó: Lenzino Desackers

Igen, néha, ha olyan telefonja van, amely kevésbé barátságos, mint a belső memória mérete, akkor igen több alkalmazás áthelyezése beleértve a játékokat a külső memóriába. Sajnos ez gyakran megnöveli a teljesítményt, amikor a játékok száma csökken lemaradást okoz.

Valójában ez azért van Micro SD gyenge az olvasási sebessége. Tehát jó arra a játékalkalmazásra, amelyet otthagy a belső memóriában maradnak hogy még mindig optimálisan futtatható legyen. Vagy ha valóban át kell helyeznie a külső memóriába, győződjön meg róla Micro SD Neked van 10. osztály vagy jó olvasási és írási sebességgel rendelkezik.

3. Győződjön meg arról, hogy a memória nincs tele

Fotó forrása: Fotó: androidd-games

Igen, ez még mindig memória kérdése, általában gyakran csináljuk elfelejtve a kapacitást amely már be van töltve a telefon belső és külső memóriájába, ahol játékokat mentünk. Mivel a memória megtelt, biztos váljon akadálygá amikor a játék új adatokat ír, a játék előrehaladtával játszunk.

Ezért győződjön meg arról, hogy a memóriakapacitása legalább rendelkezésre áll-e 40%, törölhet is gyorsítótár időszakosan, hogy ne legyenek haszontalan adatok és felhalmozódnak az emlékezetben Ön.

[bacasppecials] legjobb játék-okostelefon, 5 legjobb Android-okostelefon játékhoz [/ bacasppecials]

4. Kapcsolja ki a felesleges alkalmazásokat

Ebben az esetben használhatja az alkalmazást zöldít letiltani azokat az alkalmazásokat, amelyek szerinted nem túl fontosak, hogy az általad játszott játékok optimálisan működhessenek.

  • Telepítse az alkalmazást zöldít és nyissa ki.
  • Érintse meg ikon'+' hogy eljussunk a szakaszhoz alkalmazáselemző.
  • Válassza ki azokat az alkalmazásokat, amelyekből hibernálni szeretne fut a háttérben vagy az lelassíthatja a készüléket.

  • Térjen vissza a kezdőképernyőre, és érintse meg a gombot ikonalvás az alábbi szakaszban.

  • Ha igen, akkor most késedelem nélkül optimálisabban játszhat.

5. Használjon Booster-t

Fotó forrása: Fotó: Game Booster

Ez az utolsó lehetőség valóban az elég erős hogy megoldja a lemaradás vagy az erő bezárásának problémáját játék közben. Sok lehetőség van gyorsító amelyet megtalálhat és telepíthet A Google Play. Fizetőtől kezdve ingyen.

Ingyenesen kipróbálhatja az alkalmazás használatát Játék emlékeztető. Csak hozzá kell adnia a kívánt játékot lendület az alkalmazásban, Koppintson a a játékon, és az emlékeztető megtisztul RAM aszerint, amire a játéknak szüksége van az optimális futás érdekében.

Következtetés

A fenti módszerek minden bizonnyal hatékony leküzdeni a lemaradás problémáit játék közben. Ugyanakkor neked is kellene figyeljen más szempontokraa. Az Android-felhasználók közül sokan ezt a játék miatt tapasztalják meg még nem kompatibilis és nem felel meg a játék által előírt okostelefon-előírásoknak. Ebben az esetben csökkentenie kell az elvárásait, és az okostelefon eszközeinek képességeinek megfelelően kell játszania.

Ez volt az 5 módszer a lemaradás vagy a bezárás kiküszöbölésére, amikor Android-on játszik. Remélem, hogy segít és érezd jól magad!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found