8 titkos trükk olcsó adatcsomagok beszerzéséhez minden üzemeltetőtől

Tudta, hogy valóban kaphat olyan csomagokat, amelyek olcsóbbak, mint a felajánlott csomagok? Ellenőrizze, hogyan ebben a cikkben

Az okostelefon élete az Internet. Ezért mindig az egyes által kínált adatcsomagokra támaszkodunk szolgáltató mert a tarifa mindenképpen sokkal hatékonyabb, mint a szokásos tarifa. Csomag beszerzéséhez általában az egyes csatornaszámoknál elérjük a szervizmenüt szolgáltató. Például * 123 # az Axis és * 363 # a Simpati esetében.

Tudta azonban, hogy valóban kaphat olyan csomagokat, amelyek olcsóbbak, mint a szervizmenü által kínált csomagok? Íme néhány módszer.

  • A legfrissebb olcsó XL internetes csomagok listája (frissítés 2021. február)
  • Indosat Internet Csomag árak 2021 márciusára, 2000 IDR-től kezdődően!
  • Internetcsomag 3 (három) Legfrissebb ár 2021. február-március, 2000 IDR-től kezdődően!

8 titkos trükk olcsó adatcsomagok beszerzéséhez minden üzemeltető számára

1. Telkomsel adatcsomag - * 550 * a Telkomsel számára

(Fotó: YouTube)

Az Internet-csomagok Simpati-nál történő vásárlásához a szervizmenü általában * 363 #. A Telkomselnek van azonban egy titkos menüje is, amely különféle csomagolási díjakat kínál, amelyek sokkal gazdaságosabbak. A menüt a számból érheti el *550*790#, *550*890#, *550*910#, *550*912#, *550*300#, vagy *550*777#. Próbálja ki ezeket a számokat, és nézze meg, melyikhez sikerült hozzáférnie.

Később választhat egy csomagot, amelyeket tetszés szerint választhat. Ezután kap egy megerősítő SMS-t, amely azt mondja: _ Sajnáljuk, nem élvezheti ezt a csomagot, mert a telefonszámát nem regisztrálták. _ Ne aggódj, akkor is megkapod. A trükk, csak írással válaszoljon az SMS-re VAKU IGEN. Nem sokkal később a választott csomag azonnal aktív lesz.

2. Indosat adatcsomag - QB200K2 az Indosat számára

(Fotó: Blogspot.com)

Nem csak olcsó, az Indosat bizalmas módon még ingyenes internetcsomagokat is terjesztett az ügyfeleknek. Könnyű, csak elküldöd SMS a 363. számra írással QB200K2. Sikeres esetben 8,5 GB-os, plusz 5,5 GB-os kvótát kap, amelyet 01:00 és 9:00 óra között használhat, és 2035-ig ingyenesen felhasználhatja a WhatsApp alkalmazást.

Minden előnyét 3 hónapig élvezheti. De légy óvatos, 3 hónap lejárta előtt deaktiválni kell a csomagot. Ha nem, akkor a csomag automatikusan megújul Rp. 119 000.

3. Olcsó XL adatcsomagok - APN beállítások az ingyenes XL internethez

(Fotó: Telko.id)

Ingyenes internet nem csak az Indosat ügyfelei számára érhető el. Az XL is ugyanazt kínálja. Ahhoz, hogy megszerezd, változtatnod kell a menübe lépéshez Beállítás a modulján. Kapcsolja be a WiFi-t, majd lépjen a következőre: Hálózat és válassza a menüt Hozzáférési pont. nyomja meg a gombot Opciók és hozzon létre egy új APN-t a következő adatokkal:

Név: XL Korlátlan

Vagy

APN: internet

Módosítsa a beállításokat is honlap az ön automata válik //123.xl.co.id. Ha végzett, nyissa meg a böngészőt, és látogasson el a weboldalra a szörfözés megkezdéséhez. A Mozilla esetében a beállítások megváltoztatása a menü segítségével történhet Eszközök> Opciók> Speciális> Hálózat> akkor csak töltse ki Meghatalmazott és Kikötő Manuálisan.

4. Olcsó Loop adatcsomagok - Speciális titkos csomagok a Loop számára

(Fotó: Wordpress.com)

A Simpati Loop vagy LOOP kártyák esetében az internetes csomagok tarifája 20 000 Rp 2 GB-os kvóta esetén. Ha azonban az vagy tárcsa tárcsázza a * 232 # számot, majd válassza a 3-as menüpontot, majd kap még néhány olcsóbb csomagajánlatot. Bárcsak nem tudnád tárcsa erre a számra próbálja meg elküldeni SMS a 2323-ra írással USU / UIN / UNRI / UNPAD CAMPUS. Annak ellenére, hogy nem Ön a kérdéses hallgató, szerencsés lehet, hogy megszerzi az olcsó csomagot.

Van még egy szám tárcsa A különleges, alacsony költségű Loop kártyacsomag titka * 567 * 3 * 1 * 1 * 2 * 1 #, ahol még fantasztikusabb adatcsomagokat kaphat. 6 GB-os kvóta esetén csak Rp-t kell fizetnie 30 000 IDR.

5. Kartu As Data Package - 100 Ace számára

(Fotó: Blogspot.com)

Sok kvótát kell elköltenie egy nap alatt? Csak használja ki az ászait. próbáld ki tárcsa * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 1 # 500 MB-os adatcsomaghoz, csak 4000 IDR esetén, tárcsa * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 2 # 1 GB-os adatcsomaghoz csak az árhoz Rp. 6000, vagy tárcsa * 100 * 3 * 2 * 3 * 1 * 3 # 2 GB-os adatcsomaghoz, csak 9000 Rp. De ne feledje, hogy ez a csomag csak 24 órás internethasználatra szól.

A csomag sikeres regisztrálása után szüksége van rá tárcsa * 100 * 10000 # értékre. Ezután válasz érkezik a 3636-os számon, ahol írásban kell válaszolnia VAKU IGEN. Ezután várja meg, amíg a csomag hamarosan aktív lesz.

6. Axis Data Package - Speciális alkalmazás promóció az Axis számára

(Fotó: Tribunnews.com)

Azoknak a Axis-ügyfeleknek, akiknek van okostelefonjuk, érdemes lehet letölteni az AxisNet alkalmazást a Play Áruházból. Itt az Axis gyakran kínál speciális promóciókat, amelyeket nem lehet beszerezni a * 123 # menüből vagy promóciókból SMS-ben. Ez a különleges promóció elég gyakran jelenik meg! Annak ellenére, hogy a promóciós csomagok gyakran változnak, az ár még mindig sokkal olcsóbb, mint a szokásos csomag.

7. Vásároljon New Prime-ot

(Fotó: vallenreload.com)

Ez a klasszikus módszer, amely valójában már nem titok. Új starter vásárlása gyakran lehetővé teszi, hogy sokkal gazdaságosabb tarifacsomagot kapjon, például egy kártyát 3. Az 5 GB-os adatcsomagot általában 125 000 IDR-ért adják el. De ha Internet SIM-kártyát vásárol, akkor csak 116 000 Rp Már kap egy 10 GB-os adatcsomagot, és még mindig további 10 GB-os bónuszt kap!

Ez a trükk akkor alkalmazható, ha az okostelefon kettős SIM-kártyával rendelkezik. Egy rések Vezetői engedély a szokásos számához és rések Az egyetlen SIM az elsődleges, amelyet minden alkalommal ki kell cserélni, amikor a csomag elfogy.

8. Légy hű a régi számhoz

(Fotó: surgicaltekno.com)

Néhány szolgáltató értékelni fogja hűséges ügyfeleit. Tehát, ha van egy ideje használt szám, próbálja meg továbbra is ugyanazt a SIM-számot használni. Ha elért egy bizonyos időtartamot, akkor nagy valószínűséggel kap egy SMS-csomagajánlatot, amely sokkal olcsóbb, mint a normál csomag.

Kartu As már korábban is tette. Azok az ügyfelek, akiknek száma több mint 5 éve aktív, 13 GB-os internetes adatcsomagot csak díj ellenében kaphatnak 50 000 IDR csak.

Fontos tudni, hogy nem minden számhoz juthat el a fenti titkos promóció. És még egyszer, ezek a promóciók bármikor megváltozhatnak, az egyes szolgáltatók irányelveitől függően.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found