hogyan lehet ellopni mások androidos okostelefonjainak adatait teljes és bizalmas módon

Minél kifinomultabb Android-okostelefont használ, annál sérülékenyebb a biztonságra. Nyilvánvaló, hogy eddig még mindig sok az eset hackelés vagy adatlopás Android-eszközökön.

Ezúttal az ApkVenue mondja meg hogyan lehet ellopni az Android okostelefon adatait másokat az Android okostelefonjára.

  • Adatait ellopta a Facebook? Így ellenőrizheti egyszerűen
  • Hogyan lehet az elveszett memóriakártya-adatokat könnyen helyreállítani
  • Gyűjtemény a KTP ellenőrzéséről az interneten keresztül Győződjön meg arról, hogy a KTP valódi vagy hamis!

Hogyan lehet ellopni mások Android okostelefon adatait

Nem. Az ApkVenue nem akar adatlopással megtanítani bűnözővé. Az ApkVenue ezeket a tippeket adja meg azzal a céllal, hogy ismerje az Androidon keresztül történő adatlopás egyik módját vagy módszerét, és óvintézkedéseket tehessen az adatlopás áldozatává válás lehetőségeivel szemben.

Alkalmazások termelékenysége SuperTools Corporation LETÖLTÉS

Ehhez egy úgynevezett alkalmazás segítségére van szüksége CLONEit. Megteheti ezt az alkalmazást Letöltés egyenesen link amelyet az ApkVenue a fentiekben biztosított. A CLONEit valójában egy olyan alkalmazás, amelyet az összes adat áthelyezésére használnak egyik Android-eszközről a másikra. Ezt általában valaki mobiltelefoncsere közben végzi.

Sajnos felelőtlen személyek visszaélhetnek vele. Annak érdekében, hogy ismerje és éberebb lehessen, íme a teljes lépés az Android más okostelefon-adatok ellopásához:

  • Ehhez ellenőrizze, hogy mindkét okostelefon rendelkezik-e már a CLONEit alkalmazással. Az alábbi képen látható az áldozat okostelefonja (balra) és az elkövető okostelefonja (jobbra), mindkettőre telepítve van a CLONEit.
  • Ezzel egyidejűleg válassza ki az áldozat okostelefonját Feladó, míg az elkövető okostelefonja as Vevő.
  • Folytassa a két eszköz csatlakoztatásával, hogy azok közvetlenül csatlakozhassanak és lehetővé tegyék az adatok továbbítását.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Az alábbi képen látható állapot azt mutatja, hogy a két Android okostelefon össze van kapcsolva. Az elkövető okostelefonja (jobbra) azonnal kiválaszthatja, hogy milyen adatokat lopjon el.
  • Ha úgy döntött, akkor az elkövető csak megnyomja Rajt. Az adatok méretét és a becsült szállítási időt az alkalmazás információi írják. Az áldozat okostelefonjáról származó adatokat az írásbeli becsült idő szerint küldjük el.

Ez az hogyan lehet ellopni mások Android okostelefon adatait könnyen és gyorsan. Az ApkVenue ezúttal is nem rosszindulatú célokat szolgál, hanem azért, hogy éberebb legyen. Vigyázzon okostelefonjára vagy Android-eszközére, hogy ne kerüljön rossz kezekbe, rendben? srácok!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found