mi a telkomsel videomax? internetezhet ingyen!?

Telkomsel internetes csomag vásárlásakor létezik egy Videomax kvóta. Mi a Videomax Telkomsel? Azt mondtad, hogy ingyen tudsz internetezni!?

A Telkomsel számos választási lehetőséget kínál az internetes kvótacsomagok áraihoz. Azonban nem mindegyik rendszeres kvóta, vannak bizonyos kvóták, amelyek kifejezetten korlátozottak.

Például például a kvótákat VideoMax. Ha Telkomsel szolgáltatást használ, akkor nagy számban kell rendelkeznie ezzel a kvótával, igaz? A problémát soha nem használják.

Mi tehát a VideoMax Telkomsel? Hogyan költsem el a kvótát?

VideoMax Telkomsel Is

Tehát mi a Telkomsel VideoMAX kvóta? A Telkomsel VideoMAX kvóta Telkomsel internetes csomag, amelyet csak streaming szolgáltatásokhoz használhat igény szerinti videó csak bizonyos.

Ezt a kvótát használhatja a videók megtekintéséhez a következő alkalmazásokban:

  • Catch Play
  • Hooq
  • Nicklodeon Play
  • SuperSoccer TV
  • Viu
  • Törzs

Általában a Telkomsel VideoMAX kvótát adják meg, ha bizonyos internetes kvótacsomagot vásárol. Tehát amikor kötegelt kvótát vásárol, megkapja a fő kvótát és a VideoMax-ot.

A fő kvóta az, amely a 24 órás internethez használható az összes hálózaton, a VideoMAX kvóta pedig csak szórakoztató szolgáltatásokhoz használható, amint azt Jaka fentebb kifejtette.

A VideoMax által támogatott streaming szolgáltatások

Összességében a VideoMax hat video streaming szolgáltatást támogat, amint azt az ApkVenue korábban kifejtette. De mik azok a video streaming szolgáltatások?

A következőképpen láthatja a magyarázatot és megtudhatja, melyik illik hozzád ...

1. Catch Play

Szolgáltatás a különféle box office videók megtekintésére, mint pl NetFlix. Ez a szolgáltatás ingyenesen vagy havonta előfizetésként vehető igénybe.

Mert Ingyenes, csak adja meg a VideoMax kvótát, és összesen 10 filmet nézhet meg. Ha Iratkozz fel, csak Rp. 45 ezerért meg lehet nézni az összes filmet.

Iratkozz fel most:Látogasson el a CatchPlay oldalra

2. Hooq

A megtekinteni kívánt film nincs bekapcsolva Catch Play, kereshet a Hooq tudod. Előfizetés előtt, ha kétségei vannak, próbálja ki a próbaverziót hét napig.

Ha elégedett a tárgyalással, akkor csak fizetnie kell 49 ezer IDR egy hónapra. Élvezze a filmek és tévésorozatok korlátlan változatosságát.

Iratkozz fel most:Látogassa meg a Hooq-ot

3. Nickelodeon Play

A Nickelodeon a világ egyik kedvenc rajzfilmcsatornája, most élvezheti a VideoMax használatával. Egyszerűen költeni 29 ezer IDR havonta.

Élvezze a különféle híres rajzfilmek, mint pl Elég furcsa szülő, Szivacsok Bob Squarepant, és mások. Azoknak, akik szeretik a rajzfilmeket, csak iratkozzon fel.

Iratkozz fel most:Látogasson el a Nickelodeon Play oldalra

4. SuperSoccer TV

Ahogy a neve is mutatja, ez egy szolgáltatás az Ön futball szerelmeseinek. A világbajnokságtól, az angol bajnokságtól, a spanyol bajnokságtól és mástól kezdve minden mérkőzés teljes.

A csúfolandó költségek ugyanolyan olcsóak 29 ezer IDR havonta. Ezután élőben élvezheti a legújabb, HD felbontású mérkőzések változatosságát.

Iratkozz fel most:Látogasson el a SuperSoccer TV oldalra

5. Viu

Különféle koreai filmek és drámasorozatok teljesek. A legújabb vagy régi koreai drámát akarja, annak lennie kell. Keressen egy művészt Lee Min Ho van, Lee Jong Suk ott minden teljes.

A szolgáltatás prémium előfizetési ára nagyon megfizethető. Ez csak az 30 ezer IDR Csak korlátlanul élvezheti a különféle koreai, japán és más ázsiai filmeket.

Iratkozz fel most:Látogassa meg Viu-t

6. Törzs

A. Versenytársa Viu, így különféle legújabb és legújabb koreai filmeket is bemutat. Jelenleg itt találhatók a legújabb, 2019-es koreai művészfilmek.

Az előfizetési árak egyformán megfizethetőek, igen 30 ezer IDR csak. Az ár viszonylag azonos, igen, ezért nagyon alkalmas arra, hogy alternatívaként alkalmazzuk Viu.

Iratkozz fel most:Látogasson el a törzsbe

Hogyan kell használni a VideoMAX-ot?

Amint azt korábban kifejtettük, a VideoMAX kvóta csak videók megtekintésére használható a CATCHPLAY, HOOQ, Nicklodeon Play, SuperSoccer TV, VIU és TRIBE alkalmazásokban.

Tehát a használatához először meg kell töltse le az alkalmazást. Itt vannak a szakaszok:

1. lépés

Először töltse le a kívánt alkalmazást. Képes CATCHPLAY, HOOQ, Nicklodeon Play, SuperSoccer TV, VIU vagy TRIBE.

Apps Entertainment HOOQ LETÖLTÉS Alkalmazások Szórakozás Vuclip Mobile Video LETÖLTÉS Alkalmazások letöltése

2. lépés

Ha van, akkor nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be a Telkomsel számával.

3. lépés

Ezt követően az alkalmazás elküld egy OTP kódot (Alkalmi jelszó) a mobiltelefonjára.

4. lépés

Befejezés és elkezdheti a videók streamingjét az alkalmazásban. Automatikusan a használt VideoMAX kvóta csomag.

Fotóforrás: Xiaomi Today

Ez a VideoMAX kvóta csomag minden hálózaton elérhető srácok, 3G és 4G egyaránt. Ezt a szolgáltatást a Telkomsel minden ügyfele élvezheti, legyen szó Simpati, Loop, US Card vagy Halo Card kártyáról.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ingyenes internet a VideoMax használatával!

Ha nem Ön az a fajta, aki szereti a videókat nézni, kár lenne, ha ezt a VideoMAX kvótát elpazarolnák.

De nyugodj meg, tudsz módosítsa a VideoMAX kvótát 24 órás Flash kvótára.

Így módosíthatja a VideoMAX kvótát szokásos kvótára:

Trükkök a VideoMax kvóta 24 órás rendszeressé tételéhez

1. lépés

Ha le akarja változtatni a VideoMax kvóta 24 órás rendszerességét, töltse le az alkalmazást Anonytun első.

Apps Utilities Art Of Tunnel LETÖLTÉS

2. lépés

Az alkalmazás telepítése után azonnal futtassa az alkalmazást. Miért kell használni Anonytun? Mivel ahhoz, hogy a fennmaradó VideoMAX kvótát normál Flash kvótaként használhassa, speciális portot kell használnia.

3. lépés

Miután megnyílt az alkalmazás, kattintson a gombra a jobb oldalra mint a kép.

4. lépés

Miután megértette a VideoMAX és az Anonytun funkcióit, meg kell értenie, hogy az Anonytun egy VPN alkalmazás, igaz?

Kattintson a gombra kattintva Kapcsolja be a VPN-t és állítsa be az alábbiak szerint, hogy a VideoMAX kvóta normál kvótává válhasson.

- 5. lépés

Ha van, kérjük, térjen vissza az Anonytun start menüjéhez, majd nyissa meg a menüt Beállítás, azután:

  • Aktiválja lopakodó alagút BE / KI.
  • Csatlakozási protokoll: váltson SSL-re
  • Kikötő: töltse ki 443-mal
  • Aktiválja Speciális SSL-beállítások.

7. lépés

A következő szakaszban azonnal rákattinthat a menüre SSL szerkesztése beállítások:

  • Ketyegés true SSL (anti DPI)
  • Ketyegés hamis gazda: port
  • Host hamis rész: ads.cdn.tribenow.tv, api-prod.hooq.tv, play.hooq.tv, cdn01.supersoccer.tv, api-prod.viu.com, prod-in.supersabar.com, VAGY prod-api.supersabar.com. (KÉRJÜK, PRÓBÁLJÁK MEG)
  • Port spoof rész: 80

8. lépés

Az összes beállítás befejezése után kattintson a gombra rendben és Mentés.

9. lépés

Ha az Anonytun korábbi beállításaiból VPN használatával szeretne csatlakozni az internethez, egyszerűen csak térjen vissza a Főoldalra, majd kattintson a gombra Csatlakozás.

- 10. lépés

Ha sikeres, akkor összekapcsolt jelet fog látni, mint az alábbi kép. Ezt követően kezdje el a szörfözést a VideoMAX szokásos kvótájával. Kész!

A fenti módszert közvetlenül kipróbálták, és működik. Már nem sok VideoMAX-kvóta van hátra, mert nem használják Jaka jelenlegi mobiltelefonján.

Ha problémákat tapasztal, próbálja meg ellenőrizni cikk arról, hogyan lehet a VideoMAX kvótát normál kvótára váltani a következő:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Izgalmas, igaz? Így használhatja a VideoMAX kvótát, mint a szokásos Flash kvótát. Használhatja böngészésre, csevegésre és másokra.

Újra sírt, szabadon használhatja ezt a kvótát 24 órán keresztül!

Ez a magyarázat mi a VideoMAX kvóta és hogyan kell használni. Még az ApkVenue is lehetőséget nyújt arra, hogy a VideoMAX kvótát normál kvótára változtassa.

Most már tudja, mi a VideoMAX? Ha szeretsz filmet nézni, ez mindenképpen neked szól. Hasznos lehet.

Olvassa el a cikkeket is Internet csomagok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found