10 titkos pubg mobil rablóhely, ritka tárgyak paradicsoma!

Zavart, hol kell fegyvert indítani a PUBG játékakor? Ne aggódjon, itt számos rejtett hely található a kifosztásra minden PUBG mappában!

Gyakran játszik PUBG Mobile játékokat? Milyen zsákmány helyszíne tetszik a legjobban?

A PUBG Mobile játékakor az első dolog, amit meg kell tennie, hogy megtalálja a legjobb helyet a fontos fegyverek és felszerelések megtalálásához.

A PUBG Mobile zsákmányoló helyei nagyon változatosak, az épületektől a raktárakig. Azonban nem minden helyen van jó zsákmány.

Nos, itt vannak titkos kifosztási helyek, amelyeket a játékosok szándékosan ritkán látogatnak meg. Hol vannak? Gyerünk, lásd alább teljes egészében!

Titkos lelőhelyek a PUBG Mobile-ban, sok 3. szintű elem!

PUBG vagy PlayerUnknown csataterei az egyik leghíresebb battle royale játék. Nem csak PC-n, hanem mobilon is.

Ahhoz, hogy megnyerhesse a mérkőzést a játékban, túl kell élnie, amíg egyedül vagy a csapatában nem marad 100 játékos között.

Nem csak, hogy számos más játékmódot is kipróbálhat.

Ha klasszikus módban játszik, akkor először meg kell találnia a jó zsákmányt. Legyen szó fegyverekről, pajzsokról vagy felszerelésekről, amelyek életet gyógyítanak.

Jó zsákmányhelyet találni elég nehéz, ha nem ismeri a helyet. Hogy könnyebb legyen az Ön számára, itt az ApkVenue számos rejtett zsákmányhelyet kínál, tele remek elemekkel.

1. Mylta

Az első titkos kifosztási hely az Erangel térképen található, pontosan keleten, a terület közelében Mylta Power. Talál egy épületet, mint egy raktár.

Ezt a helyet még mindig ritkán látogatják, különféle érdekes zsákmányokat talál, amelyekre szükséged van, a páncéltől az orvosi felszerelésig.

Ezenkívül a fegyverek és kiegészítők is teljesek, a pisztolyoktól kezdve, vályú, SMG, mesterlövész, hatálya, és elnyomó egy épületben.

Van egy hely, ahol el lehet bújni az épület külsejéhez rögzített cső között, ellenségeket lehet keresni erről a helyről.

2. Mongnai

A következő az Mongnai amely a Sanhok térképen található, ez a hely a térkép jobb felső sarkában található, közel a parthoz. Mongnai számos kókuszfával van tele.

Ez a hely tökéletes, ha meglátogatja a játék kezdetén, mert számos fegyverrel rendelkezik. Számos gépkarabélyt és golyót talál itt.

Azonban ne maradjon túl sokáig ezen a helyen, mivel nyitva van. Ha megtalálta a kívánt fegyvert, azonnal menjen más helyre kifosztani.

3. Gatka rádió

Ennek az Erangel-térképnek rejtett rádióhelye van, Gattától nyugatra található. Gatka rádió egy rádió adó épület.

Ha a kezdeti merülés során közel van ehhez az épülethez, akkor leereszkedhet a tetőre, mert lépcsőn nem érhető el. Ott ritka fegyverek találhatók, mint pl SLR nak nek Kar89K.

Nem csak, hogy van egy szám is hatálya távoli nagyítással. Aztán az épületben is sok a teljes zsákmány, a pajzsoktól, az orvosi, a fegyvertartozékokig.

Ez a hely alkalmas arra is, hogy a körülötted lévő ellenségek megfigyelésére alkalmas hely legyen.

4. Miramar titkos alagút

Nos, ha tovább Miramar van egy hely délre Los Leones, a sziklák közé rejtve. Ez a hely egy hosszú alagút a szikla alatt.

Elég jó mennyiségű zsákmányt találhat. Ön, aki barátokkal játszik, alkalmas arra is, hogy ellátogasson erre a helyre.

A zsákmány számos fegyver, magas szintű pajzs, táska, hatálya, fegyvertartozékok és orvosi felszerelések.

Ha a játék elején eléri ezt a helyet, Miramar titkos alagút természetesen ez az első zsákmányhelyed, banda.

5. Kémállomás

Miramar másik titkos helye Kémállomás amely az északi részen van El Pozo. Sajnos ezt a helyet nehéz elérni, és sziklák blokkolják.

Ennek a Kémállomásnak azonban számos ritka zsákmánya van, mint pl X8. Hatókör, Kar89k mesterlövész, Supressor Mesterlövész vagy AR, Elsősegély csomagés különféle magas szintű kiegészítők.

Azonban ne maradjon túl sokáig ezen a helyen, mert nem kerül be a Biztonsági Zónába.

Egyéb rejtett rablási helyek. . .

6. Erangel rejtett hely

Erangel rejtett hely ez egy rablóhely, amelyet nagyon nehéz megtalálni, mert ez a hely mindig mozog minden alkalommal, amikor játszik.

Ez a hely általában körül található Farm vagy dombok nyugaton Iskola. Annak ellenére, hogy nehéz megtalálni, számos más nagyon ritka fegyvert és zsákmányt fog szerezni.

Az Erangel rejtett hely arra is alkalmas, hogy meglátogathassa csapatával, mert elegendő fegyver van, amelyet négy ember számára találhat. Nagy!

7. Ladrilleria

Ladrilleria egy hely a Miramar térképen, ez a hely Chumacera közelében található. Számos befejezetlen épületet talál.

Ezt a helyet nagyon ritkán látogatják, de nagyon sok zsákmány van benne. Általában több M416 jelenik meg a golyókkal együtt.

Itt nem áll meg, itt számos 2. szintű pajzsot is kap. Szép!

8. Los Leones romjai

Továbbá, ez még mindig a Miramar térképen található, amely a Los Leones környékén található. Ahhoz, hogy elérje ezt a helyet, haladnia kell Los Leonestől nyugatra.

Ezek a romok tető nélküli épület formájában vannak. A 3. szintű pajzsokig számos ritka fegyver található. Valójában itt található az x6 hatókör.

Ne felejtse el felfedezni ezt a helyet a ház tetejéig, igen. Sajnos ez a hely nem ad nagy mennyiségű zsákmányt.

9. Barlang

A Sanhok térképre térve van egy barlang, amelyhez az oldalon vagy a tetőn keresztül lehet hozzáférni. Ezt a helyet nagyon könnyű megtalálni egy névvel ellátott térképen Barlang.

Amikor leszáll a gépről, a tetőn átugorhat erre a helyre. Cave számos fegyverrel rendelkezik, amely elegendő négy ember számára.

Talál egy jet-ski-t is, amellyel megszökhet, ha ellenség érkezik.

10. Titkos zsákmány-barlang

Végül egy rejtett hely a Vikendi térképen a formájában barlang. Sanhoktól eltérően ennek a barlangnak nincs lyuk a mennyezeten.

Ahhoz, hogy bejusson ebbe a barlangba, meg kell ütnie egy nagy sziklát, amely eltakarja a bejáratot, vagy gránátot kell használnia. Számos kisfegyver található a címen Titkos Zsákmány-barlang.

Azonban ne próbálja meg beírni magát, ha a barlangút nyitva van. Talán vannak olyan ellenségek, akik megelőzték a bootolást. Ez a hely Peshkova nyugati részén található.

Számos titkos kifosztási helyszín megtalálható a PUBG mobiljátékban. Annak ellenére, hogy jó zsákmányt szerez, tisztában kell lennie a környezetével, huh.

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found