10 legújabb videojáték 2017, amelyet életed során legalább egyszer el kell játszanod

Bár sok új név jelenik meg az idén, amit ezúttal megbeszélünk, néhány olyan játék, amely hype-ot generálhat.

Annak ellenére, hogy sok új név jelenik meg ebben az évben, néhány olyan játékról, amelyet ezúttal megvitatunk, néhány olyan játékról lehet szó, amely felidézhet, vagy más szavakkal, amelyek képesek előidézni a várakozást vagy a fogyasztói érdeklődést a játék azonnali megvásárlása iránt. piacra kerül.

Nem ok nélkül, a kialakult hype egy nemrégiben megrendezett E3 2017 esemény miatt merült fel, az összes bemutatott játék eredményeként számos új játék volt, amelyek meglehetősen pozitív választ kaptak a látogatók részéről. Nos, azok számára, akik kíváncsiak, nézzük meg alább.

  • 10 legjobb játék 2017-ből
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

10 legújabb 2017-es videojáték, amelyet el kell játszanod

1. Assassin's Creed: Eredet

Bár semmi nem izgatott igazán oldalról játékmenetazonban tovább Az Assassin's Creed eredete Ezúttal még mindig vannak olyan fejlesztések, amelyek megmutathatják a végeredményt, legalábbis a jó eredmények a megfelelő választás az Ubisoft, mint fejlesztő részéről, hogy egy évig pihentesse ezt a játékfejlesztési sorozatot. A bemutatott bemutatón megjelenik játékmenet Az Origins az ókori Egyiptom olyan állapotát mutatja be, amelyet egy nehezebb, de mégis szórakoztató játékmenet vesz körül.

  • Megjelenés ideje: 2017. október 27
  • Platform: Playstation 4, Xbox One, PC

2. Kiút

Egy kiút egy játék Többjátékos szövetkezet amelynek egyedi története van, és megpróbál elmenekülni a börtönből. Érdekes, hogy a Kiút csak szövetkezeti módban játszható, és nem támogatja a lejátszási formátumokat egyjátékos.

Ennek ellenére ez a játék valami újdonságot képes létrehozni, és soha nem létezett a legtöbb korábbi játékhoz. Hazelight mivel a fejlesztő úgy véli, hogy játékuk képes vonzani mindenki szívét játékosok mert mély története van.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4, Xbox One, PC

3. Mario és Rabbids Királyság csata

A karakterek kombinációjának eredménye Mario és a Rabbids a mókás meglehetősen sikeresen vonzotta a játékosok kíváncsiságát a bemutató bevezetésekor játékmenet tegnap először a rendezvényen. Ezúttal a Ubisoftnak és a Nintendónak sikerült olyan játékot létrehoznia, amely ezeket a népszerű karaktereket egybe egyesíti. Bár úgy néz ki, mint egy szokásos műfaj, mint bármelyik létező játék, a franchise ezúttal még mindig nem hagyják a humor erejét egy érdekes animációnak a cselekményen keresztül játékmenet.

  • Megjelenés ideje: 2017. augusztus 29
  • Platform: Nintendo Switch

4. A háború istene

Korábban volt egy bevezető ami javulást mutat a háború istene, különösen a grafikai minőség, a történet és az alap szempontjából játékmenet ami elég jelentős. Ettől eltekintve volt valami más a főszereplőben franchise ez a játék, nevezetesen Kratos alakja, amely kissé eltérõvé válik.

Bár még mindig ismerős látni, Kratos ezúttal a megszokott módon ismeretlennek tűnik. Másrészt azonban továbbra is Kratos, mint általában, néhány új fegyverrel. A tegnapi első bemutató ülésen bebizonyosodott, hogy Kratos kalandját kísérve többféle ellenséges változat is készen áll.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4

5. Szörnyvadász világ

Részben úgy tűnik játékosok már belefáradt egy tematikus játék látásába Szörnyvadász a konzoljukon. Népszerűsége miatt a Monster Hunter játék olyan, mint egy exkluzív játék a Nintendo konzoljának, nevezetesen a 3DS-nek. Úgy tűnik azonban, hogy ezt a kifejezést a Capcom sikeresen elmozdította egy újabb Monster Hunter sorozat kiadásával.

Ebben a legújabb sorozatban a Capcom azt állítja, hogy a játék koncepciót használ nyitott világ ami végtelen és nem korlátozza az idő gyengesége Betöltés ami gyakran megjelenik az új területek elérésekor.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4, Xbox One, PC

6. Kolosszus árnyéka

Elmondható, hogy franchise Ez az egy játék sok emléket ad a múltban. Ennek ellenére a Sony visszalép, hogy elindítson egy verziót újraszerkesztve még mindig nem lehet lebecsülni. Ez nyilvánvaló a tegnap indított bemutatkozó bemutató sorozatban. Annak ellenére, hogy még mindig olyan, mint egy régi játék, ahogy ismerjük, ez a játék még mindig projekt újraszerkesztve ami korszerűbb hangulatot kölcsönöz neki.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4

7. Wolfenstein II: Az új kolosszus

Több sorozat után Wolfenstein amely játékélményt kínál első játék-lövő valaha volt legjobb, és Wolfenstein visszatér néhányan játékmenet ami izgalmasabb. Több olyan jelenet is benne van, amelyek őrültebb csatákat mutatnak be, és természetesen sok meglepetés vár, amelyek készen állnak arra, hogy lejátszásukkor megvárják őket.

  • Megjelenés ideje: 2017. október 27
  • Platform: Playstation, Xbox One, PC

8. Himnusz

Első pillantásra úgy tűnik, hogy az Anthem játékokat kínál a harmadik személy-lövöldöző egy futurisztikus téma megbízható motorral. A bemutatón játékmenet tegnap először számos karakter és fegyver használható.

Ezenkívül a sztori szempontjából fontos szerepe van a Bioware lemorzsolódásának, akinek van tapasztalata a korábbi játékprojektek terén, természetesen ez remény, hogy néhányuk lelkesen várja. játékosok Idén.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4, Xbox One, PC

9. Super Mario Odyssey

Tagadhatatlan, hogy a Nintendo mindig erre támaszkodik franchise minden piacra dobott konzolon. Ennek ellenére egyik játékuk sem kínált mást, az egyik az volt Super Mario Odyssey. Ez a koncepció teszi játékukat mindig lenyűgözőnek és fantasztikusnak.

  • Megjelenés ideje: 2017. október
  • Platform: Nintendo Switch

10. Pókember

Ezúttal rajzolj Pókember által kifejlesztett Insomniac sikerült meghökkenteni a látogatókat köszönhetően játékmenet ami egyedülálló Szuperhős ez. Annak ellenére, hogy a játékbemutatót tegnap mutatták be, a fejlesztő megerősítette, hogy a bemutatottak még mindig egy kicsit abból állnak, amit ebből a játékból ki lehet fedezni.

Ezenkívül a fejlesztő biztosítja, hogy a Spiderman játék ezúttal koncepciót hordozzon nyitott világ fizikai erőn alapul, hogy reálisabb legyen.

  • Megjelenés ideje: 2018
  • Platform: Playstation 4

Szóval, melyik játékot szeretné most játszani a legjobban? Gyere, oszd meg válaszaidat az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül az okokkal együtt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found