Digitális videó-, kép- és webhelymeghívások készítésének öt módja

A digitális meghívások elkészítése meglepően egyszerű, tudod! Valójában megtervezheti, ahogy szeretné. Vessen egy pillantást az itt található bemutatóra!

Nyilván megteheti, hogyan készíthet digitális meghívásokat otthon, anélkül, hogy fizetnie kellene a szakemberek szolgáltatásainak. Tehát gazdaságosabb lehetsz, deh!

Ha esküvőre, vőlegényre, születésnapra vagy más összejövetelre van szüksége meghívóra, akkor sem kell aggódnia, hogy nyomdába kell mennie.

Mivel olyan digitális meghívásokat készíthet, amelyeket meg lehet osztani barátaival, családjával és távoli rokonaival olyan csevegőalkalmazásokon keresztül, mint a WhatsApp.

A technológiai kifinomultság mellett valakinek is könnyű hozzáférést szereznie az internethez, megtanulhatja hogyan lehet digitális meghívót tenni amelyet az ApkVenue alább ismertet!

Hogyan készíthetünk digitális meghívókat egyszerűen és praktikusan

Számos módja van a digitális meghívások elkészítésének. Egyesek speciális készségeket és szoftvereket igényelnek, mások pedig praktikusak és nem igényelnek speciális képességeket. A másodikat az ApkVenue fogja megvitatni.

Az ApkVenue megosztja mindenki számára a digitális meghívások legegyszerűbb és legpraktikusabb módját mobiltelefonján, laptopján vagy akár a PowerPointon keresztül.

Kíváncsi, hogyan kell csinálni? Vessen egy pillantást a teljes információkra és az alábbi lépésekre!

Hogyan készítsünk digitális meghívókat a HP-n

A mai kifinomult okostelefonok kifinomult specifikációival könnyen megtanulhatja, hogyan készítsen digitális meghívásokat a mobiltelefonjára.

Csak egy 50 MB-nál kisebb alkalmazással felfegyverkezve azonnal használhatja mobiltelefonját digitális meghívókészítőként.

Kíváncsi vagy, hogyan? Ellenőrizze az alábbiakban részletesen ismertetett lépéseket!

  • 1. lépés - Először telepítse az alkalmazást Meghívókészítő. Ha még nem rendelkezik ezzel a digitális meghívóalkalmazással, azonnal letöltheti alább.
Alkalmazások letöltése
  • 2. lépés - Nyisson meg egy telepített alkalmazást, válassza ki a menüt Rajt.
  • 3. lépés - Válassza ki a meghívás típusát, a születésnapi meghívásoktól, a találkozóktól kezdve az esküvői meghívókig, amelyek mindegyike közül választhat ebben az alkalmazásban.
  • 4. lépés - Miután kiválasztotta a meghívás típusát, kiválaszthatja a kívánt digitális meghívósablont.
  • 5. lépés - Írja be a címet és a meghívó mondatot, amelyet be kíván illeszteni a készített meghívóba.
  • 6. lépés - Töltse ki a rendelkezésre álló meghívó adatait.
  • 7. lépés - Szerkessze a már elkészült meghívó megjelenését, kezdve a szöveg méretétől, a betűtípusoktól az aranyos hangulatjelek hozzáadásáig.
  • 8. lépés - Ha minden megfelelőnek tűnik, töltse le a meghívót, amelyet a jobb felső sarokban található ikon megnyomásával hoztak létre.

Hogyan készítsünk digitális meghívót egy laptopra

Azok számára, akik nagyobb rugalmasságra vágynak a meghívások megtervezésében, használhatják a digitális meghívások készítésének módját ezen a laptopon.

Kizárólag laptopdal, internetkapcsolattal és digitális meghívások PC-hez történő készítéséhez szükséges alkalmazás nélkül könnyedén és gyakorlatilag megtervezheti a digitális meghívásokat.

Itt vannak a lépések hogyan lehet digitális meghívót készíteni egy laptopon amelyet azonnal gyakorolhat.

  • 1. lépés - Nyissa meg a canva.com webhelyet egy böngészőalkalmazáson keresztül, és először regisztráljon, hogy elérje a szolgáltatásait. Ne aggódjon, a regisztráció ingyenes.

  • 2. lépés - Miután a regisztráció sikeres volt, nyomja meg az opciót "Terv létrehozása" és válaszd "Meghívás" a következő szerkesztőablakba kell irányítani.

  • 3. lépés - A szerkesztőablak megnyílása után válassza ki a legvonzóbb sablont.
  • 4. lépés - A szerkesztést tetszés szerint végezze el. A választással különféle elemeket adhat hozzá szerkesztés menü a bal oldalon.
  • 5. lépés - Miután elegendő a digitális esküvői meghívó elkészítésének folyamata, csak le kell töltenie a meghívót. A formátumopciók is változatosak, kezdve JPG nak nek PDF.

Hogyan készítsünk digitális meghívót egy Power Point használatával

Ha bonyolultnak tűnik a digitális meghívások online elkészítése, megpróbálhatja a PowerPointot használni laptopján vagy számítógépén.

Ez az egy módszer nem igényel internetkapcsolatot, további szoftvert vagy bármilyen szerkesztő alkalmazást.

Itt vannak a lépések arról, hogyan készítsen digitális meghívót a PowerPoint segítségével, amelyet követhet, bandázzon!

  • 1. lépés - Nyisd ki Teljesítménypont, vége dia háttér a meghívó számára legmegfelelőbb képhez használja, jobb gombbal kattintva és kiválasztva háttér formátum.
  • 2. lépés - A PowerPoint háttér megváltoztatása után szükség szerint szerkessze a meglévő szöveget a PowerPointban.
  • 3. lépés - Adjon hozzá érdekes ékezeteket, amelyek közül választhat a menüben "Beszúrás" az igények szerint.
  • 4. lépés - Ha ez elég, csak el kell mentenie a diát az alakzatba JPEG vagy PDF.

Hogyan, banda? Nagyon könnyű, igaz? Garantáltan praktikusabb, mint digitális meghívók készítése a PhotoShop segítségével!

Azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő és megfelelő sablonnal, próbálkozzon le egy érdekes PowerPoint-sablon letöltésére ezen a linken.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan készítsünk digitális videohívást

Azok számára, akik még kifinomultabbak szeretnének kinézni a digitális meghívások elkészítésekor, egy módon lehet digitális videohívásokat készíteni, amelyeket könnyen gyakorolhatnak.

Gyakorlati és problémamentes lépésekkel azonnal digitális meghívókat készíthet videók formájában, és készen áll arra, hogy megossza azokat a legközelebb állókkal.

Kíváncsi vagy, hogyan? Itt vannak a teljes lépések, amelyeket azonnal gyakorolhat.

  • 1. lépés - Először töltse le és telepítse a Video Invitation Maker alkalmazást, és aki még nem rendelkezik, az alábbi linken keresztül töltheti le.

Töltse le az alkalmazást, a Video Invitation Maker alkalmazást itt!

Apps Videók és hangok photoshop mobilalkalmazások LETÖLTÉS
  • 2. lépés - Az alkalmazás telepítése után azonnal megnyithatja és beléphet a főmenübe. A főmenüben különféle sablonokat lát, amelyeket szerkeszthet és kiválaszthat.

  • 3. lépés - Válasszon az egyik sablon közül, amely úgy gondolja, hogy a legjobban megfelel a meghívás igényeinek.

  • 4. lépés - A sablon kiválasztása után megnyílik egy szerkesztőablak, ahol szerkesztheti a szöveget, a zenét, matrica, képek, hátterek és egyéb elemek.
  • 5. lépés - Miután a szerkesztési folyamat elegendő, csak le kell töltenie a korábban meghívott videohívást. Kész, deh!

5. Hogyan készítsünk digitális weboldal-meghívót

Hogy hűvösebb legyen, létrehozhat egy saját weboldalt is, amely tartalmazza az esküvői meghívókat a partnerével! Garantáltan hűvös!

Kíváncsi lehet, igaz? Gyerünk, kövesd a digitális meghívás elkészítésének oktatóanyagát az alábbi weboldal formájában, banda!

  • 1. lépés - Nyisson meg egy böngészőalkalmazást a számítógépen. Ezután látogasson el a webhelyre WebWedding az URL-n //www.webnikah.com/.

  • 2. lépés - Számos lehetőség jelenik meg, de egyszerűen rákattinthat az opcióra Hozzon létre egy ingyenes esküvői weboldalt a képernyő jobb felső sarkában.

  • 3. lépés - Mielőtt elkezdené, először meg kell töltenie személyes adatait, hogy fiókkal létrehozhassa magát a tagként való regisztrációhoz. Tényleg ingyenes!
  • 4. lépés - Regisztráció után azonnal létrehozhat egy esküvői weboldalt. Ebben a szakaszban adja meg a kívánt aldomént.
  • 5. lépés - Megkérik, hogy töltsön ki néhány adatot rólad és partneredről, a teljes nevedtől a szüleid nevéig. A töltés befejezése után kattintson a gombra "Folytatni".
  • 6. lépés - Ezután be kell töltenie az ünnepség és a fogadás idejét és helyét. A kitöltés befejezése után kattintson a gombra "Folytatni".
  • 7. lépés - Ebben a szakaszban befejezte az esküvői weboldal meghívójának elkészítését. Ezután láthatja az eredményeket, és hozzáigazíthatja a sablont a tartalomhoz.

Ott van A digitális meghívás elkészítésének 5 módja mobiltelefonján, laptopján vagy PC-jén. Csak ki kell választania azt a módszert, amely szerinte az Ön igényeinek leginkább megfelel.

Ezekkel a különféle módszerekkel az ApkVenue szándékosan osztja meg mindet, hogy könnyebben megtalálja a legegyszerűbb módot és az Ön kívánságait.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott tippek mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found