hogyan lehet lezárni a titkos mappát az androidon

Van olyan fájlja, amelyről nem szeretné, hogy mások tudják? Így zárolhatja az Android mappáit azoktól, akik nem felelősek?

Azon Android-felhasználók közé tartozik, akik gyakran mentenek fájlokat közvetlenül az eszközre? El kell ismerni, hogy az Android telefonok tárolási adathordozóként szolgálnak a szolgáltatások használata helyett felhőtároló praktikusabb és gyorsabb.

Tudnia kell, hogy adatokat kell rögzítenie egy Android mobiltelefonon zár képernyõ nem elég, különösen, ha a mentett fájlok bizalmasak. Szóval, hogyan zárolhatja a mappákat az Androidon, olyan emberektől, akik nem felelősek?

Egyszerű módja az, hogy jelszóval védi a mappadatokat egy androidos mobiltelefonon. Itt az ApkVenue egyszerű módot ad a mappa jelszavának megadására az Android rendszeren.

  • Titkos fájlok elrejtése a számológépben
  • 5 egyszerű lépés a weboldal PDF fájlként történő mentéséhez a számítógépen

Hogyan zárolhatjuk a mappákat Androidon

  • A titkos mappák zárolásának első lépése az Androidon egy alkalmazás telepítése File Locker.
  • Ha telepítette, futtassa az alkalmazást File Locker ahol láthatja az összes olyan adatot és mappát a mobiltelefonon, amely szinte hasonlít a File Manager alkalmazáshoz.
  • A következő lépés az alkalmazás segítségével zárolni kívánt fájl vagy mappa megkeresése. A zároláshoz kattintson a mappára, amely tartalmazza a fájlt, majd nyomja meg a kulcs alakú gombot minden bejegyzés vagy mappa jobb oldalán.
  • Kérlek írj nehéz megismerni a jelszavakat más emberek, de könnyen emlékszel. Ne felejtse el megerősíteni a létrehozott jelszót, majd kattintson a gombra zár.
  • Kész, most megadta a mappa jelszavát az Android rendszeren. A lezárt adatmappa megnyitásához keresse meg a fájlt a mappában a piros írásjel, azután bemenet adja vissza a korábban létrehozott jelszót.

Tehát így lehet egyszerűen lezárni a mappákat az Android rendszeren. Ne felejtse el megosztani tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found