5 emlékezési alkalmazás androidra a tasbih karkötő pótlására

A szavalat az egyik jó gyakorlat, amelyet megtehetünk. A dhikr folyamatának egyszerűsítése érdekében kipróbálhatja ezt az 5 zikir android alkalmazást, srácok

A szavalat az egyik imádati formánk, hogy emlékezzünk Allahra. A dhikrir egyik formája Allah nevének kántálása. A dhikr szavalata mondatok formájában történhet thayyibah mint ima gyöngyök, tahmid, és takbir.

Amikor az emberek dhikr-t mondanak, vagy a tasbih-ot mondják, az emberek általában használják imagyöngy karkötő 33 vagy 99 gyöngyökkel.De most nem kell rózsafüzért karkötőt vásárolnia srácok, csak töltse le az alkalmazást androidos telefonjára. Itt vannak az ajánlások 5 tasbih számláló alkalmazás androidhoz.

  • 10 legjobb Android- és PC-imádság-alkalmazás 2020-ban, simább istentisztelet!
  • 10 legjobb és legteljesebb al-Koráni alkalmazás indonéz 2020-ban
  • 10 legjobb Imsak ütemezési alkalmazás az Android 2020-on | Anti Ngaret Sahur!

Íme 5 Tasbih Android-alkalmazás a gyöngy karkötők cseréjéhez

1. Tasbih

Alkalmazások letöltése

Ez az alkalmazás egy egyszerű rózsafüzér-számlálóval rendelkezik. Aktiválhatja is tasbih szavalat audio dhikr közben. kívül ima gyöngyök qounter Ez az alkalmazás napi imákat és fontos iszlám dátumokat tartalmazó naptárat is tartalmaz.

2. Digitális Tasbih számláló

Ennek az alkalmazásnak van egy hasonló kijelzője digitális imagyöngyök számlálója amellyel most rengeteget találkozunk. Két gomb használható. Az egyik az imagyöngyök számlálásához, a másik pedig a visszaállításhoz.

3. Egyszerű Tasbih

Az alkalmazás megjelenése nagyon minimalista, de elegánsnak tűnik. Egy gomb elég az imagyöngyök számlálásához, ez megkönnyíti az Ön számára nézés nélkül használd HP. A mobiltelefonokon kívül ezt az alkalmazást más eszközökön is használhatja, például okos óra.

Alkalmazások letöltése

4. Tasbeeh

Ez az alkalmazás fenntartja imagyöngy karkötő mint az eredeti. Ez azt jelenti, hogy nem nyomja meg a gombot, hanem inkább eltolja a digitális gyöngyöt a gyöngyök számlálásához. Ha kényelmetlenül érzi magát, a gomb megnyomásával megváltoztathatja az üzemmódot is.

5. Tasbih - Dhikr számláló

Hozzáadhatja zikr olvasási cél a megadott 5 kategóriába. A hitvallás mondatából kiindulva durood, Allah neve, betűi a Koránban és a dhikr általános szavalata.

Alkalmazások letöltése

Ott van srácok Jaka ajánlása 5 dhikr alkalmazás androidra a tasbih karkötők pótlására. A technológiai fejlődés, ha megfelelően használják, nagyon hasznos, ezek egyike az, hogy megkönnyítsük számunkra az istentiszteletet. Remélhetőleg ez hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Szavalat alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found