100 család és milliomos van! 5 fenomenális kvízjátékot játszhatsz ingyen Androidon

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen fenomenális vetélkedőket játszhatsz ingyen az Androidon? Gyerünk, olvasd el ezt a cikket a végéig!

Azok számára, akik gyakran néznek televíziót, természetesen a kvíz neve hasonló 100-as család és Race In Melody a fül számára ismerős. Ténylegesen játszhat különféle fenomenális televíziós vetélkedőket androidos okostelefonján.

A felidézésen kívül játék közben is élesítheti az agyát. Kíváncsi milyen fenomenális vetélkedőket játszhat az Androidon ingyen? Gyerünk, olvasd el ezt a cikket a végéig!

  • 10 legjobb idegen témájú játék az Android számára
  • 10 legjobb világháborús témájú Android-játék

5 jelenséges ingyenes kvízjáték Android okostelefonokon

1. WIB: TTS Cak Lontong

Nektek a televízióállomások hű rajongói HÁLÓtermészetesen ismeri a kvízprogramot Indonéz időrablás. Ez a kvízprogram, amelyet minden pénteken, szombaton és vasárnap sugároznak, olyan kérdéseket mutat be, amelyekre a válaszoknak néha nincs értelme. Ezt az értelmetlen választ az előadó komikus módon adta meg Cak Lontong ami végül nevetést váltott ki.

Most már érezheti a lét érzését vendég sztár WIB eseményeken játékletöltéssel WIB: TTS Cak Lontong a Play Áruházban ingyen. Ebben a játékban kötelező kitöltve egy nehéz feladványt a WIB eseményen. A kérdéseire adott válaszoknak szintén kreatívnak és szokatlannak kell lenniük. Ha problémája van, különféle segítsen válaszolni. A játék során Cak Lontong szórakoztató megjegyzései minden válaszhoz elkísérik Önt is.

2. Kvízcsalád 100

Family100 kvíz egy fenomenális vetélkedő, amelyet többször átneveztek, de még mindig ugyanazzal a koncepcióval. Legutóbb ezt a kvízt nevezték át Szuper család 100. A kvíz bemutató útmutatói közül néhány Sony Tulung, Eko Patrio és Tukul Arwana.

Most, hogy megtapasztalhassa a Family100 vetélkedő tagságát, csak ingyen kell letöltenie a játékot a Play Áruházba. Ebben a játékban meg kell adjon 5 választ ami felmérés eredményei 100 fő. Minden válaszért 20 másodpercet kap. Gondosan át kell gondolni a választ, mert ha helytelen 3-szor, akkor a pontszám csökken.

3. Indonéz milliomos vetélkedő

Ki ne ismerné a vetélkedőket Ki akar milliomos lenni? Ez a vetélkedő nagyon népszerű számos országban, beleértve Indonéziát is. Ez a vetélkedő lehetővé teszi a résztvevők számára a keresést készpénz nagyszámban, csak néhány feleletválasztós kérdés megválaszolásával.

Most már érezheti, hogy ül forró ülés az indonéz Millioner Quiz játék letöltésével a Play Áruházba ingyen. Ebben a játékban kötelező 15 év alatt feleletválasztós kérdések ami a legmagasabb nyereményig jut. Minden kérdésnél megkapja 4 válaszlehetőség. Szinte ugyanaz, mint az eredeti kvíz, ebben a játékban segítséget kérhet a nézőktől, barátoktól, vagy kiküszöbölhet 2 rossz választ.

4. Deal / No Deal

Szinte ugyanaz, mint a Ki akar milliomos lenni kvíz, kvíz Áll az alku kvíz, amely több országban is létezik. Magában Indonéziában ezt a vetélkedőt több évadban közvetítik különböző házigazdák. Néhány előadó, aki ezt a vetélkedőt vezette, igen Tantowi Yahya, Deddy Corbuzier és Cak Lontong is.

Nem különbözik a televíziós vetélkedőktől, ebben a játékban meg kell válasszon 2 milliárd tartalmú bőröndöt. Ennek a 2 milliárd bőröndnek a kiválasztása során meg kell szüntetnie a többi bőröndöt. A játék közepén kapsz is ajánlatok a Bankertől. Az ajánlat lehet nagyobb vagy kisebb, mint a már kapott névleges.

5. Race In Melody

Az előző két vetélkedővel ellentétben, amelyek külföldi televíziós műsorokból adaptálódtak, kvízek Race In Melody egy eredeti indonéz kvíz. Ezt a vetélkedőt többször elvégezték különböző televíziós állomásokon. A kvíz bemutató útmutatói közül néhány Koes Hendratmo és David Bayu Danangjaya.

Most tesztelhet népszerű dalok Indonéziában a Race in a Melody játék ingyenes letöltésével a Play Áruházból. Ebben a játékban kötelező találd ki a dal címét a lejátszott zenéből. Meghívhatja barátait is, hogy versenyezzenek ezzel a játékkal.

Nos, ott van 5 fenomenális játék, amelyeket most ingyen játszhatsz androidos okostelefonodon. Türelmetlen kipróbálni? Ne felejtse el megosztani tapasztalatait a megjegyzések oszlopban!