Ez a 4 Android-játék utánozza a PC-s játékokat, az 1. számot ki kell próbálni!

Az elkészített játékok hasonlóak, valamint számos változat, például FPS, MOBA, MMORPG és még sok más. Kezdve a PC verzióhoz nagyon hasonlótól a játékstílushoz hasonlóig

A PC-s játékok népszerűsége megállíthatatlan, olyannyira, hogy egyesek a PC-s verzióhoz hasonló másolatokat készítettek. Ebből az alkalomból olyan PC-játékokat utánzó Android-játékokat mutatnak be Önnek.

Az elkészített játékok hasonlóak, valamint számos változat, például FPS, MOBA, MMORPG és még sok más. Kezdve attól, hogy nagyon hasonlít a PC-s verzióhoz, csak a játékstílushoz, és mindegyiket az alábbiakban csomagoltuk.

  • Ez a 7 játék állítólag minden idők legjobb RPG-játékai, elfogadod?
  • 5 legjobb szimulációs játék az Android 2017-en
  • 5 legjobb FPS játék PC-n a Ngabuburit Friends számára

Íme 4 Android-játék, amely utánozza a PC-s játékokat

1. Sárkányfészek: Saint Haven

Az első pozícióban van egy játék Sárkányfészek: Szent menny, ezt a játékot a Mobile Embedded Tecnology készítette. Ez a játék nagyon hasonlít a Dragon Nest PC játékhozfejleszteni írta Gemscool. A történettől és a karakterektől kezdve a játék műfajáig, bár mindkettőt a Sárkányfészek film ihlette. Erre az érdeklődők letölthetik közvetlenül a JalanTikus oldalra.

2. Mobil legendák

A Mobile Legends egy műfaji játék MOBA mesterséges Mooton elindított mobil eszközökhöz. Mobile Legends önmagáról jelenleg sokat vitatott játékosok mert a játék nagyon hasonlít a MOBA PC játékhoz, nevezetesen a League of Legends-hez vagy a LoL-hoz, amelyet a Garena adott ki.

A játék hasonlóságai nagyon hasonlóak, kezdve a műfajtól, a játékmenettől, a mobil verzióba csomagolt hősöktől, így ez a játék a LoL játék klónjává válik a PC-n. Azok számára, akik szeretnék kipróbálni a játékot, letölthetik a JalanTikus oldalról.

3. Válságkezelés

Válságkezelés maga az androidos játék része, amely a Garena által kiadott egyik híres PC-játékot, nevezetesen a Point Blank-et utánozza. Annak ellenére, hogy a felhasználói felülete más, mint a Point Blank vagy a PB, a Crisis Action hasonló a PB játékhoz. Látható a vitathatatlanul hasonló műfajból, játékmenetből és fegyverekből, valamint a PB utánzata.

4. Aréna mesterek

Az utolsó PC játékot utánzó android játék az Arena Master játék. Játszma, meccs Arena Master maga egy játék alkalmi akció amelyet a Nexon Company fejlesztett ki. Ez a játék maga 60% -ban hasonlít a Gemscool által kiadott PC-n lévő Lost Saga játékhoz. Az Arena Master elmondható, hogy a Lost Saga klónja a mobil eszközökön, és letöltheti a JalanTikus oldalról.

Következtetés

Az összes fent említett játék utánzásnak mondható, de az egyértelmű, hogy a fent említett játékoknak megvannak a maguk sajátosságai, amelyek érdekessé teszik őket.

Ott van 4 androidos játék, amelyek a PC-s játékok klónjainak tekinthetők, Remélem, ez hasznos lesz. , ne felejtsen el nyomokat hagyni a megjegyzések oszlopban, és ossza meg ismerőseivel.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found