hogyan lehet az elülső kamera olyan jó, mint a hátsó kamera egy androidos telefonon

Szeretne egy jó okostelefon elülső kamerát? Nem kell vásárolni, olvassa el ezt a cikket, és megtalálja a választ.

Jelenleg egyre több okostelefon-felhasználó örülszelfi boldog, egyedül, valamint kollégáival és barátaival együtt. Ez sok olyan okostelefon után történt, amelyek jó elülső kamerákkal rendelkeztek. De sajnos az így kapott fotók nem olyan jók, mint a hátsó kamera felvételei, főleg az Android-okostelefon elülső kamerája alacsony áron.

Ezért sokan olyan Android telefonra vágynak, amely a legjobb elülső kamerával rendelkezik. Sajnos az ilyen okostelefonok biztosan nem lesznek olcsók. Tehát hogyan lehet megfelelő módon megoldani egy ilyen problémát? Az ApkVenue-nak van egy megoldása, hogyan lehet az elülső kameráját olyan jóvá tenni, mint a hátsó kamerát.

  • Kezek az OPPO F1 Plus-on: A szelfik királya 16 megapixeles elülső kamerával
  • 5 okostelefon a legjobb első kamerával, amelyet meg kell vásárolni!

Hogyan lehet az elülső kamera olyan jó, mint a hátsó kamera

Igen, hatékony alkalmazás az Android-telefon elülső kamerájának olyan minőségének javításához, mint a hátsó kamera, egy érdekes alkalmazás használata. Igen, bizonyos érdekes alkalmazások használatával az elülső kamera eredményeinek minősége valóban olyan jó lehet, mint az Ön által használt okostelefon hátsó kamerája. Tehát nincs több kifogás, ha az elülső kamerája rossz. Ha még mindig csúnya, az azt jelenti, hogy az okostelefon megsérült, Hehehe.

1. Használja a BestMe Selfie Camera alkalmazást

Apps Photo & Imaging RC PLATFORM LETÖLTÉS

Aha, az alkalmazás használatával BestMe szelfi kamera egy biztos módja a jóképű és jóképű elülső kamera eredményeinek megjelenítésére. Ez az alkalmazás számos bájos kameraszűrőt biztosít, így szelfi barátaival vagy egyedül, megmutathatja magát bármelyik közösségi médiában. Hogyan kell?

  • Nyissa meg a Bestme Selfie Camera alkalmazást, majd válassza ki a szűrő opciót három piros, kék és sárga kör alakú szimbólummal.
  • Sokféle szűrési lehetőség van, de az ApkVenue szerint a legmenőbb a kategória Meghatározott azután Finomság. Erre a nagyon indonéz Jaka bőrre ez a szűrő tökéletes. Az eredmény szintén közel áll a hátsó kamera felvételeihez.
  • Ezután szűrje kategória szerint Fényesség valamint menjen be a lehetőségekbe Rubin szintén vonzó választás az Ön számára. Annak ellenére, hogy egy olyan szobában tartózkodik, ahol a fény intenzitása szerény, ez az egy szűrő elég szilárd.
  • Ha még mindig nem maximális, akkor a fényerő szintjét a jobb képernyő felfelé csúsztatásával állíthatja be. Könnyű, igaz?

2. Előlapi vaku, amely hűvössé tesz

Elesbb Photo & Imaging Apps LETÖLTÉS

Ha nem elégedett a BestMe Selfie Camera alkalmazással, akkor továbbra is használhat más alkalmazásokat, nevezetesen 3F vagy Elülső vaku. Sajnos ez az alkalmazás nem érhető el a Google Play Áruházban. De nyugodj meg, letöltheted a JalanTikus oldalról. A telepítés előtt győződjön meg arról, hogy képes-e harmadik féltől származó alkalmazásokat bizonyos módon telepíteni Beállítások> Biztonság> elemet ketyegés "Ismeretlen forrás". A telepítés után nézzük meg az alábbi folyamatot.

  • Első használatakor lehetőségek vannak a Teljes művelet a Kamera használatával, válassza ki Csak egyszer vagy Mindig.
  • Miután belépett a kamerába, válasszon egy lehetőséget Kész ami középen van.
  • Ha állást foglalt szelfi legjobb, ha kényelmének megfelelõen nyomja meg bárhol a képernyõt

Nos, a képernyő fehér lesz. Ne essen pánikba! Csak azt a piros pontot kell megnyomnia, amely összhangban van a korábban megnyomott ponttal, majd el kell érnie szelfi a legjobb srácok. Ha továbbra is zavart, olvassa el a cikket Hogyan készítsünk vakut az Android telefon elülső kamerájához.

Ha a Front Facing Flash vagy a 3F alkalmazással van egy kis problémája, hogy fényképeket talál a Galériában, használhat olyan alkalmazást, mint a File Commander vagy hasonló. Ha nem, akkor kereshet rá Fájlkezelő> Képek> Első Flash-képek.

A fenti két alkalmazás készíthet pillanatképeket szelfi Olyan jó vagy, mint a hátsó kamera srácok. Ezenkívül az Elülső néző vaku nagyon hatékony, ha gyenge fényviszonyok között, például éjszaka használja. Készen állszelfi nagyszerű eredményekkel? Mondja el gondolatait az alábbi megjegyzésekben.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found