hogyan lehet megtudni, ki olvassa a csevegést csoportosan az interneten

Nem bosszantó, ha csoportosan beszélget, de van olyan, aki csak olvas? Ne csatlakozzon a csevegéshez. Nos, ezúttal az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy megtudja, ki olvasta a csevegést a LINE csoportban.

A LINE Messenger népszerűsége nem vonható kétségbe. A kínált új funkciók száma csevegés a LINE-n soha nem unalmas. Mivel cseveghetünk, hívhatunk és videohívhatunk, hogy csoportos csevegésben együtt csevegjünk.

Mi több, a LINE-n csoportokat hozhatunk létre csevegés amelynek tagjai elérik 200 fő. El tudja képzelni azt az izgalmat, hogy 200 emberrel lehet együtt? Míg a WhatsApp önmagában csak 100 ember lehet. Ezenkívül sok mindent elküldhet a LINE-n, valamint sok más izgalmas funkciót. Hogy még izgalmasabbá tegye a csoportot, az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy megtudja, ki olvasta a csevegést a LINE csoportban.

  • Mentse el Android memóriáját a LINE Lite alkalmazással
  • Hogyan lehet több LINE-fiókot telepíteni az Android rendszerre
  • A játék meghívásáról szóló értesítések deaktiválása a LINE-on

Tudja, ki olvassa a csevegést a LINE csoportokban

A 200 tag befogadására képes biztos, hogy a LINE csoportban nem mindegyikük lesz aktív. Nos, néha bosszantó, ha vannak, akik csak olvasnak csevegés csak, de nem akarok sem válaszolni, sem kölcsönhatásba lépni vele. A klassz kifejezés éppen így van néma olvasó csak. A végén mindenképpen kényelmetlenül érezzük magunkat. Kémkedés érzése, igaz?

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Tehát, így meg tudja mondani, hogy ki lesz belőle néma olvasó, tudnia kell, ki olvasott csevegés a LINE csoportban. Nos, módja annak kiderítésére, hogy ki olvasta csevegés a LINE csoportban ez nagyon egyszerű.

Használja a LINE Lite alkalmazást

Hogy megtudja, ki olvasta csevegés a LINE csoportban használhatja LINE Lite. LINE Lite egy pillanat alatt, ez egy LINE alkalmazás, de korlátozott funkciókkal. A LINE Lite-en nem talál semmilyen funkciót hívás és videohívás, az idővonal, matricabolt, témaboltés fotóalbumok; így könnyebbé válik. A LINE Lite csak a csevegésre koncentrál.

LINE Corporation Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

A LINE Lite használatával többet takaríthat meg kvótáján. És az Androidod is több RAM-ot takarít meg. Gyerünk, töltse le a LINE Lite alkalmazást innen link amelyet az ApkVenue biztosított. Ezután telepítse a LINE Lite apk alkalmazást, amelyet a szokásos módon töltött le.

A LINE Lite letöltése után Ön az Belépés a LINE-fiókját használva. Később a LINE Messenger fiókja automatikusan meg fog történni Kijelentkezés.

Hogy megtudja, ki olvasta csevegés a LINE csoportba tartozik, csak be kell lépnie a csoportba csevegés a LINE Lite-en. Azután csevegés mint általában.

Később megjelenik az olvasók száma csevegés mi. Betűk és számok kombinációjával van megírva, például R 1. Ez azt jelenti, hogy üzenetét egy csoporttag olvasta.

Kattintson az R 1 cikkre. Megjelenik az eredmény, aki olvasott csevegés te vagy.

Az Easy nem az, hogy megtudjuk, ki olvasott csevegés ebben a csoportban? Csak annyit kell tennie, hogy a LINE Lite programot korlátozott szolgáltatásokkal használja. Eközben, ha a LINE Messengert használja, rengeteg szórakoztató funkciót fog kapni, de nem tudja tudni, ki kicsoda néma olvasó a LINE csoportban. Melyiket szeretné választani, a LINE Messenger vagy a LINE Lite alkalmazást?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found