hogyan tegyünk dalokat a blogra annak megfelelően, amit szeretünk

Annak érdekében, hogy még hűvösebb legyen, felvehet vagy telepíthet dalokat a blogjára. Szeretné tudni, hogyan lehet dalokat közzétenni egy blogon?

Az Internet kezdeteiben a weboldal létrehozása nehéz dolog volt. Eltekintve a gyártás, a költség nehézségeitől tartomány és tárhelyakkor nagyon drága volt. Szerencsére most sok szolgáltatás van blog ami megkönnyíti számunkra a weboldal létrehozását.

A személyes naplócélok mellett ma már sokan a blogokat is üzleti médiumként használják. Csak használja tartomány csak személyes weboldal, hogy hűvös legyen. Annak érdekében, hogy még hűvösebbnek tűnjön, felvehet vagy telepíthet dalokat blog Ön. Szeretné tudni, hogyan lehet dalokat közzétenni egy blogon?

  • Ne hagyja ki a JT Blog-felülvizsgálati versenyt Millió Rupiah-díjjal!
  • Könnyű módszerek a sablonok (témák) megváltoztatására a Bloggeren
  • Ahhoz, hogy jók legyenek a kódoláshoz, a következőképpen készíthet Dialog Scriptet a Bloggeren

Hogyan rakhatunk dalokat egy blogra

A Blogger sablon megváltoztatásával a blog megjelenése vonzóbb és izgalmasabb lesz. De ha csak a látványt teszik érdekessé, akkor nem lesz jó móka, igaz? Tehát tegyük érdekesebbé blogodat azáltal, hogy dalokat teszünk közzé a blogon, vagy egy kis hanganyagot zene formájában. Tehát azok a látogatók, akik olvassák a blogodat, nem fognak unatkozni a blogodon.

Hogyan lehet dalokat felvenni a blogra a választás szerint

Szóval, érdekel, hogyan lehet dalokat felvenni a blogra? Ha igen, akkor kövesse a dalok hozzáadásának módját a következő blogon:

  • Nyissa meg az scmplayer.net weboldalt.

SCM Music Player egy ingyenes és nyílt forráskódú, webalapú zenelejátszó szolgáltatás, amely a zenelejátszókat a weboldalra tereli. Az SMC Music Player támogatja a Blogger, a Tumblr, a Weebly és más szolgáltatásokat.

  • A kijelzőn Válassza a Bőr lehetőséget, kérlek válassz zenelejátszó sablon hogy azt szeretné, hogy felkerüljön a blogra.
  • A következő lépésként lépjen a fülre Lejátszási lista szerkesztése. Itt az a feladatod, hogy megadd a dal címét és a streaming linket. Beléphet link tól től Soundcloud vagy a YouTube.

A maximum érdekében meg kell tennie link a YouTube-ról. De vegye el hivatalos út hogy a dal biztonságos legyen.

  • Ha befejezte a lejátszási lista létrehozását, kattintson a gombra Következő fülekre váltani Konfigurálja a beállításokat. Itt állíthatja be a dalok működését lejátszási lista meg fogják játszani. Kérjük, állítsa be tetszése szerint, majd kattintson Kész ha kész.

Leírás a Beállítások konfigurálása részben:


* Automatikus lejátszás a rögzített dalok automatikus lejátszásához


* Véletlenszerű lejátszás hogy tovább játssza a dalt lejátszási lista találomra


* Alapértelmezett hangerő a hangerő beállításához zene lejátszása közben


* Ismétlő mód hogy megismételje a dalt


* A Player Bar elhelyezése az elrendezés beállításához zenelejátszó a blogodon


* Alapértelmezettként a lejátszási listát mutassa a lejátszó online megjelenítéséhez alapértelmezett, általában a blog jobb oldalán

  • A következő lépés, amellyel szembe kell néznie Beállítási varázslót amely HTML kódot tartalmaz a beágyazáshoz lejátszási lista amit korábban készítettél. Kérem másolat a kód.
  • Ezután nyissa meg a blogját. És lépjen be a menübe Beállítások - Sablonok.
  • A kijelzőn HTML szerkesztése, kérjük, keresse meg a kódot. Használat Ctrl + F a keresési folyamat megkönnyítése érdekében. Azután, paszta Az SCM Music Player-től kapott HTML-kód közvetlenül a kód alatt van. Mentés, és kész.

Az eredmény:

Szóval hogyan, könnyű igaz? próbáld meg gyakorolni a dalok blogra történő telepítésének lépéseit, tetszés szerint. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found