4 legerősebb harci pakli a 2–5. Arénák összecsapására

Clash Roayle-t játszik, de gondjai vannak az Aréna 2-ről az Aréna 5-re? Próbálja ki az ApéVenue által az Arena 2-től az Arena 5-ig tartó 4 legerősebb harci pakli kombinációját.

Nem sokkal azután, hogy hivatalosan megjelent az Android számára, Clash Royale végül a tetején top chart Google Play Áruház. Ez a játék, amelyet a Supercell is fejlesztett, végül pozíciókat váltott Klánok összecsapása. A Clash Royale hivatalos kiadása után tapasztalt egyik akadály a szintemelkedés vagy az Arena nehézsége volt.

Ahhoz, hogy könnyedén megjárhassa az Arénát, használhatja Jalan Rat Clash Royale tippjeit. Például hogyan lehet elkészíteni a legerősebb Battle Decket, amelyet az ApkVenue ad neked.

  • Kártya-kombinációk (Battle Deck) Aréna 5 legjobb Clash Royale
  • Invincible Battle Deck kombináció az 5. szintű Clash Royale számára
  • Hogyan lehet legyőzni az EPIC kártyákat a Clash Royale-ban

A legerősebb Battle Deck Arena 2–5

Az edzőtábor áthaladása után továbbra is zökkenőmentesen léphet az Aréna 1-be. Amint belép az Aréna 2-be, nehézzé válik, hogy felmenjen a következő Arénába. Ezután az ApkVenue 4 legerősebb harci paklit ad neked, amelyek segítségével könnyedén továbbjuthatsz az Aréna 2-ből az Aréna 5-be.

1. Barbár vezet az úton

Mert egyszer megidézni akkor 4 harcos van, meglehetősen magas találati ponttal Barbár tartályhajóként használható. Meglehetősen lassú mozdulataival lehetővé teszi a barbár kombinálását Boszorkány, Lándzsa Goblinok, Íjász, vagy Baby Dragon hogy ezzel a legerősebb harci paklival támadást tudjon elnyomni az ellenség ellen.

Az ellenfél Herceg vagy Óriás támadásának megtörésére használhatja Csontvázhadsereg. És ha az ellenfél nyila megsemmisíti, azonnal elterelheti az Óriás vagy a Herceg figyelmét Sírkő amelynek nagyon kevés az elixírje térítés ellenében megidézni-övé. És amikor ellenfeled a csontvázas hadsereget használja fel a földi támadás megtörésére, azonnal célozzon Nyíl a tiéd.

2. Első óriás, új boszorkány

Mivel a Boszorkány képes támadni a szárazföldön és a levegőben, az Óriás alkalmas arra, hogy Tankerként használják támadás akadályaként, miközben hagyja, hogy a Boszorkány támadásokat indítson. Első, megidézni Óriás a torony mögött, hogy legyen ideje összegyűjteni az Elixirt, majd megidézni a Boszorkányt. A lándzsás koboldok és kegyenc aki képes támadni a földet és a levegőt, az biztos, hogy az ellenfél le lesz borulva.

3. Ne becsülje alá a csontvázat

A Clash Royale-ban sok olyan kártya található, amely csontvázat használ. Mindannyian ugyanolyan halálosak. Ha óriási csontvázad, Skeelton hadsereged és boszorkányod van, akkor a legerősebb Battle Deck készen áll az ellenfél védekezésének megsemmisítésére.

Óriás csontváz ezt a kártyát tankerként lehet használni, ami gondot okoz az ellenfélnek. Ha az ellenfélnek sikerül legyőznie az Óriás csontvázat az Arénában, akkor az általa hordozott bomba leadja kár aréna elég nagy. Ha elfoglalt a boszorkányok, a lándzsás goblinok és a bébi sárkányok támadása, akkor felhívhatja ellenfelének figyelmét Goblin kunyhók ha bármikor veszélyeztetik a védekezést.

4. Első kunyhó, új előrelépés

Ahogy Jaka mondta egyszer a cikkben 8 tipp, hogy mindig megnyerjük a Battle Clash Royale-t, A Horda a legjobb barát. A nagyszámú katonával egy időben történő támadás minden bizonnyal zavarttá teszi ellenfelét. Ha zavart a kombináció használata kapcsán fedélzet ez a legerősebb, megpróbálhatja elolvasni a cikkben Invincible Battle Deck kombináció az 5. szintű Clash Royale számára.

Azok számára, akiknek nehézségeik vannak a következő arénába jutáshoz, kérjük, próbálja ki az Arena 2 - Arena 5 Clash Royale 4 legerősebb Battle Deck kombinációját. Ez a legerősebb Battle Deck úgy készül, hogy szembenézhessen az összes lehetséges ellenféllel. Bölcsen az idő és a hely megidézni kártyáddal garantáltan gyorsan fel tudsz menni az Arénába.

Menjünk be az Arénába!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found