10 minden idők legújabb és legnagyobb családi filmje

A legjobb családi filmek a megfelelő műsorok, amelyeket gyermekeivel és szüleivel együtt nézhet meg. Érintetté és erkölcsi üzenetekkel tegyen engem!

A legjobb családi filmek tökéletesek arra, hogy megnézhessék a családtagokkal, például testvéreiddel, testvéreiddel és szüleiddel töltött nyaralásod során.

Gyerekkorodban gyakran néztél együtt szüleiddel, például Jakával, bandával?

Mielőtt volt ilyen Mobile Legends, Jaka szórakoztatása általában a bérleti díjakra korlátozódik VCD ami régen szétszóródott Jakartában, banda!

A filmkölcsönzőknek köszönhetően az ApkVenue-nak lehetősége van különféle családi filmeket nézni Jaka szüleivel és testvéreivel.

Nos, azok számára, akik izgalmas filmeket is szeretnének nézni a szüleikkel, az ApkVenue ajánlásokat készített legjobb családi film hogy lássa. Nézd meg!

A legjobb családi filmajánlások

Amíg a választása megfelelő, a film univerzális közeg lehet, amelyet mindenki élvezhet az idősektől kezdve azokig, akik még általános iskolában, bandában járnak.

Azok számára, akik olyan műsorokat keresnek, amelyek alkalmasak nyaralásra, itt vannak ajánlások 10 legjobb családi film 2020 Jakától!

Indonézia legjobb családi filmje

Az összes film, amelyet az ApkVenue itt megvitat, egyikük sem illetlen elemekkel rendelkezik, de mégis érdekes a felnőttek, bandák számára.

Először Jaka megvitatja a legjobb családi témájú indonéz filmeket, mert mindig tiszteletben kell tartanunk a helyi termékeket.

1. A fenyő család (2019)

Jó reggelt anya, jó reggelt apa, ma süt a nap. Ki az a 90-es évekbeli gyerek, aki nem ismeri ennek az ikonikus dalnak a lírai darabjait?

Az elhunyt által írt történetből kiindulva Arswendo Atmowiloto a 70-es években, mielőtt a 90-es években szappanoperának nevezték ki, Cemara család végül kinevezték filmre 2019-ben.

Ez a megható családi film egy elnevezett kislány családjának történetét meséli el Fenyő (Thistle Sasono) akit ismerősen hívnak Ábra.

Miután egyik rokonuk becsapta, Arának és családjának hajlandónak kellett lennie eladni holmiját, és egy kis faluba kell költöznie a semmi közepén.

Bár ezt a lépést kezdetben nehéz volt megemészteni, Ara és családja fokozatosan rájött, hogy továbbra is a legértékesebb eszköz, nevezetesen a család.

CímCemara család
Élő2019. január 3
Időtartam1 óra 50 perc
TermelésVisinema Pictures, Ideosource Entertainment, Kaskus
RendezőYandy Laurens
ÖntvényNirina Zubir, Ringgo Agus Rahman, Widuri Sasono és mtsai
MűfajDráma, Család
Értékelés7.9/10 (IMDb.com)

2. Szivárványcsapatok (2008)

A népszerű regényművek filmadaptációjaként Hirata Andrea, filmek Szivárványcsapatok tól től Riri Riza megjelenése előtt nagyon várták.

10 gyermek küzdelmét meséli el egy távoli faluból Belitung-sziget, Riri Riza a helyi gyermektehetségeket használja a film hitelességének megőrzéséhez.

Gyönyörű kilátással és csemegével filmzene ami nagyon ikonikus, ez a legjobb indonéz családi film garantáltan mosolyt csal a közönségbe, bandába!

Azok számára, akiket elaltat ez a nagyszerű családi film, Szivárványcsapatok 2 film folytatása is következett, Az álmodozó és Edensor.

CímSzivárványcsapatok
Élő2008. szeptember 25
Időtartam2 óra 4 perc
TermelésMiles Films, Mizan Produkció
RendezőRiri Riza
ÖntvényCut Mini Theo, Ikranagara, Tora Sudiro és mtsai
MűfajKaland, dráma
Értékelés7.8/10 (IMDb.com)

3. Kulari a tengerpartra (2018)

Egy idő után vákuum állt be műfaj családi filmek, híres rendezők Riri Riza visszatért 2018 legjobb családi filmjeivel Kulari a tengerpartra.

Ezúttal gyönyörű látvány volt Plengkung strand ban ben Banyuwangi amelyet Riza, a banda háttérként használ.

Ez a legjobb családi vígjáték a konfliktus történetét meséli el Sam (Maisha Kanna) és az unokatestvérei, Boldog (Lil'li Latisha), valamint Sam anyjának erőfeszítései, Uci (Marsha Timothy) megbékélésükben.

A testvérek közötti konfliktusokat valóban megtalálták, és ez teszi ezt a filmet olyan nagyszerűvé relatíve gyermekek és szülők számára.

CímKulari a tengerpartra
Élő2018. június 28
Időtartam1 óra 52 perc
TermelésMiles Films
RendezőRiri Riza
ÖntvényMaisha Kanna, Lil'li Latisha, Marsha Timothy és mtsai
MűfajCsalád
Értékelés8.0/10 (IMDb.com)

Minden idők legjobb családi filmje

Az indonéz termékek iránti szeretet nem azt jelenti, hogy sértegetnünk kell a műveken kívül, és ezt követően Jaka ajánlásokat fog tenni a legjobb családi filmek kívülről!

4. Willoughbys (2020)

Szeretne vicces gyerekfilmeket nézni testvérekkel és szülőkkel? Próbáld meg nézni Willoughbyék, oké! Annak ellenére, hogy ez vígjáték-műfaj, ennek a filmnek megható története van.

Ez a film négy testvér történetét meséli el, akik úgy érzik, hogy szüleik nélkül is élhetnek. Megpróbálnak megszabadulni önző szüleiktől is.

Mert lelkesen boldogan élj szülők nélkül, A Willoughbys testvérek végül egy nyaralást terveztek szüleiknek, hogy elváljanak tőlük.

De vajon sikerült-e ezzel megkönnyebbülnie a négy testvérnek? Vagy csak hiányzik a szüleikből? Jobb, ha csak nézed, banda!

CímWilloughbyék
Élő2020. április 22
Időtartam1 óra 32 perc
TermelésBron animáció, Creative Wealth Media
RendezőKris Pearn
ÖntvényWill Forte, Maya Rudolph, Alessia Cara
MűfajKomédia
Értékelés90% (RottenTomatoes.com)


6.4/10 (IMDb.com)

5. Dora és az arany elveszett városa (2019)

Ha jól belegondolunk, rajzfilmfigurák Dóra, a felfedező akik gyakran kérdeznek tőlünk a TV-n keresztül, egy kicsit furcsa, banda.

Szerencsére nem volt egy pillanat sem abszurd mint az alkalmazkodásnál élő akció rajzfilm Dóra és az arany elveszett városa, 2019 egyik legjobb családi filmje.

Itt csatlakozunk a Dora (Isabela Moner), az unokatestvére, Diego (Jeff Wahlberg)és Dora néhány barátja Dora elrabolt szüleinek megmentésében.

A legjobb hollywoodi családi filmben meghívást kapunk, hogy csatlakozzunk Dora középiskolai verziójához kaland ala-jában Indiana Jones a csapdákkal teli templomban Dél Amerika.

CímDóra és az arany elveszett városa
Élő2019. augusztus 9
Időtartam1 óra 42 perc
TermelésParamount Players, Walden Media, Screen Queensland
RendezőJames Bobin
ÖntvényIsabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Pena és mtsai
MűfajKaland, Család
Értékelés84% (RottenTomatoes.com)


6.0/10 (IMDb.com)

Minden idők legjobb családi filmjei ...

6. Paddington 2 (2017)

A karakter ihlette Paddington Medve nagyon ikonikus Angliában, ez a fajta medve garantáltan megolvasztja minden közönségének, bandájának a szívét!

Folytatva elődjének történetét, Paddington 2 meséld el a történetet Paddington (Ben Whishaw) akit könyvlopással vádolnak.

A rágalom börtönbe sodorja Paddingtont, és a film bemutatja Paddington erőfeszítéseit és Barna család a Paddington név törlésében.

A 2017-es év legjobb családi filmjének minősége kétségtelen, mert jelenleg a Paddington 2 rendelkezik értékelés 100% a film oldalán Rohadt paradicsomok, banda.

CímPaddington 2
Élő2017. november 5
Időtartam1 óra 43 perc
TermelésStudioCanal, Anton, Amazon Prime Video
RendezőPaul King
ÖntvényBen Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville és mtsai
MűfajKaland, vígjáték, család
Értékelés100% (RottenTomatoes.com)


7.8/10 (IMDb.com)

7. Nemo megtalálása (2003)

A legjobb animációs filmek szinte mindegyike Pixar stúdiók Jaka beléphet ide, de a változatosság kedvéért az ApkVenue úgy dönt, hogy választ Némó nyomában csak.

A Netflix legjobb családi filmje a küzdelmekről mesél Marlin (Albert Brooks), egy hal bohóchal elveszett fiát keresve, Nemo (Alexander Gould).

A nyílt tengeren tett útján Marlin összeállt Dory (Ellen DeGeneres), egy hal kék gubanc akiknek rövid távú memóriaproblémáik vannak.

A szülők szimpatizálhatnak Nemo történetével, miközben a gyerekeket elaltatja a szem számára nagyon kellemes víz alatti táj, a banda.

Megjegyzendő, hogy Ön is élvezheti Szenilla nyomában, ez a folytatás a legkevésbé izgalmas családi filmnek. Meg kell nézni!

CímNémó nyomában
Élő2003. május 30
Időtartam1 óra 40 perc
TermelésPixar Animációs Stúdiók, Walt Disney Pictures
RendezőAndrew Stanton, Lee Unkrich
ÖntvényAlbert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould és mtsai
MűfajAnimáció, kaland, vígjáték
Értékelés99% (RottenTomatoes.com)


8.1/10 (IMDb.com)

8. Inside Out (2015)

Gyerekként biztosan ezt érezte a szomorúság egy teljesen haszontalan érzés és csak idő- és energiapazarlás.

Nos, ezt a megbélyegzést akarják csökkenteni az animációs stúdiók Pixar filmre Kifordítva amely szemlélteti a bennünk tomboló érzéseket.

Nevű lány tudatában lakik Riley, ez a film következik Öröm (Amy Poehler) és Szomorúság (Phyllis Smith) és Riley megsegítésére tett erőfeszítéseik.

Ebben a családi filmajánlóban megmutatjuk, hogy a sírásnak és a szomorúságnak olyan helye van az életünkben, amely alkalmassá teszi ezt a filmet a tanulásra.

CímKifordítva
Élő2015. június 19
Időtartam1 óra 35 perc
TermelésPixar Animációs Stúdiók, Walt Disney Pictures
RendezőPete Docter, Ronnie Del Carmen
ÖntvényAmy Poehler, Bill Hader, Lewis Black és mtsai
MűfajAnimáció, kaland, vígjáték
Értékelés98% (RottenTomatoes.com)


8.2/10 (IMDb.com)

9. Wonder (2017)

Jaka biztos abban, hogy gyermekként azt tanították neked, hogy nem szabad valakit a fizikai megjelenése alapján ítélni, igaz?

Ez a tanács látható a filmben Csoda ahová meghívást kapunk, hogy megismerkedjünk Auggie (Jacob Tremblay), egy gyermek, akinek fizikai rendellenesség van az arcán.

Annak ellenére, hogy azonnali célpont volt zaklatás, Auggie-t nem csüggedte szülei és nővére támogatása.

Tremblay mellett ez a legjobb családi drámafilm, amelynek főszereplője Julia Roberts és Owen Wilson mint Auggie szülei, banda!

CímCsoda
Élő2017. november 17
Időtartam1 óra 53 perc
TermelésLionsgate, résztvevő, Walden Media
RendezőStephen Chbosky
ÖntvényJacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic és mtsai
MűfajDráma, Család
Értékelés85% (RottenTomatoes.com)


8.0/10 (IMDb.com)

10. Miss Granny (2014)

Annak ellenére, hogy a főszereplők idősek, Korea legjobb családi filmje a címe Miss Granny nagyon egyetemes vonzereje van, banda!

Ebben a filmben találkozunk Oh Mal-Soon (Na Moon-Hee), egy kellemetlen nagymama, akinek viselkedése megterhelővé vált a saját gyermeke számára.

Miután fotós szolgáltatásait igénybe vette, Mal-Soon ismét fiatalnak találja magát, és megváltoztatja a nevét Oh Doo-Ri (Shim Eun-Kyung).

Bálványa, a legendás hollywoodi színésznő stílusának utánzásával Audrey Hepburn, meghívást kapunk arra, hogy lássuk Oh Doo-Ri nevetséges viselkedését, amikor újra megismételte fiatalságát.

Ez a rendkívül népszerű koreai film még készült remake több országban, beleértve Indonéziát is a címmel Édes 20 csillagos Tatjana Saphira, banda!

CímMiss Granny
Élő2014. január 22
Időtartam2 óra 4 perc
TermelésYeinplus Entertainment, CJ Entertainment
RendezőDong-hyuk Hwang
ÖntvényEun-kyung Shim, Moon-hee Na, In-hwan Park és mtsai
MűfajVígjáték, fantázia, zene
Értékelés80% (RottenTomatoes.com)


7.3/10 (IMDb.com)

Ez az ajánlások listája legjobb családi film Jakából. Időnként próbálja közelebb hozni családját a fenti film együttes megtekintéséhez, bandázzon.

Az élet teljesen kiszámíthatatlan, ezért ahelyett, hogy a saját mobiltelefonjával lenne elfoglalva, okosan kell használnia ezt a drága időt.

Mit gondol Jaka fenti ajánlásáról? A fenti filmek közül melyik a kedvenced? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish