használt iphone-t akarsz vásárolni? így ellenőrizheti egyszerűen az icloud iphone állapotát

Azok számára, akik használt iPhone-t szeretnének vásárolni, ne felejtsük el megnézni az iCloudot az iPhone készüléken! Ez az egyik módja az iCloud ellenőrzésének az iPhone-on, hogy ne csaljanak be.

Vásárláskor iPhone, különösen használtak, olyan dolgok, amelyeket a mobiltelefon fizikai állapota mellett figyelembe kell venni iCloud állapota-övé. van iCloud az iPhone még mindig aktív vagy már aktívKijelentkezés.

Ez azért van, mert ha az iCloud állapota továbbra is aktív, és az előző felhasználó aktiválta a funkciót Találd meg az iPhone-omat, valószínű, hogy az iPhone zárolva lesz, ha visszaállítja gyári üzemmódba. Akkor hogyan hogyan ellenőrizhető az iCloud a mobiltelefonon?

  • Ez a legszomorúbb iPhone-kínzó videó, amit valaha készítettek
  • 10 Android okostelefon iPhone X stílusú Bangs képernyővel
  • Ez a videó valóban veszélyes az iPhone X arcazonosítóját mutatja!

Az iPhone iCloud állapotának egyszerű ellenőrzése

Ha használt iPhone-t szeretne vásárolni, érdemes először ellenőriznie az iCloud állapotát a mobiltelefonon. Ezúttal JalanTikus osztozik az iCloud állapotának ellenőrzése használt iPhone-on. Csak csináljuk!

  • Először nyissa meg az imei24.com oldalt, amely az egyik jellemzőjét ellenőrizni tudja iCloud aktiválási zár csak az IMEI szám használatával. Ezután, amikor nyitva van, írja be a számot IMEI a megadott oszlopban, és nyomja meg a gombot Jelölje be.
  • Akkor megkapják információk az iPhone-ról amelynek IMEI számát korábban beírta az oszlopba. Az információk a sorozatszámra, az iPhone keresése állapotra, az iCloud állapotra és az iPhone készülékére vonatkoznak felújít vagy sem, garancia és mások.

Nos, mire kell figyelnie, amikor használt iPhone-t szeretne vásárolni a Find My iPhone, valamint az iCloud állapota. Ha a Find My iPhone állapota Ki és az iCloud állapotát Tiszta, azt jelenti, hogy az iPhone biztonságosan használható.

Ha azonban a két állapot ellentétes, akkor jobb, ha megkéri az eladót tiltsa le az iCloud és a Find My Iphone alkalmazástelső. Mert ez mind az Ön és az iPhone biztonsága érdekében szolgál egyszer. Lehet, hogy egy napon az iPhone akárzár ha az iClod állapota még mindig elakadt.

Nos, ott van hogyan ellenőrizhető az iCloud az iPhone-on egyszerűen a weboldalon keresztül imei24.com. Annak ellenére, hogy triviálisnak tűnik, erre akkor van szükség, ha egy használt iPhone-t szeretne vásárolni, így tudja, hogy az iPhone továbbra is csatlakozik-e a régi felhasználó iCloud-jához.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found