10 legjobb alkalmazás fájlok átviteléhez androidok között bluetooth nélkül

A következőkben 10 Android-alkalmazást soroltunk fel, amelyek segítségével adatokat küldhetünk okostelefonok között WiFi hálózaton keresztül.

Mit jelent az adatok, alkalmazások, dokumentumok vagy zene küldéséhez / továbbításához okostelefonok között? Korábban az emberek sokat használták infravörös, majd térjen át a gyorsabb Bluetooth használatára. Most a WiFi technológiát is használhatja az adatok még gyorsabb küldéséhez.

A következőket nyújtottuk be lista10 Android-alkalmazás, amelyek segítségével adatokat küldhetünk okostelefonok között WiFi hálózaton keresztül. Pihenjen, annak ellenére, hogy WiFi-t használ, nem kell egy fillért sem költenie, mert a használt hálózat helyi hálózat, álruhában lekötés.

  • Könnyű módszerek fájlok átvitelére Androidról számítógépre vezetékek nélkül
  • Adatok átvitele NFC vagy Android Beam használatával

10 legjobb alkalmazás fájlok átvitelére Android nélkül Bluetooth nélkül

1. Zapya

Kezdetnek van egy népszerű alkalmazás Zapya. Ez az alkalmazás azért híres, mert nem korlátozza a küldendő fájlok méretét. Csak telepítenie kell a Zapyát mindkét eszközre, és élveznie kell a lángoló gyors fájlátviteli sebességet. DewMobile, Inc. fájlátviteli alkalmazások LETÖLTÉS

2. Xender

Ezután van egy alkalmazás, amely nem kevésbé klassz, mégpedig Xender. Ugyanúgy működik, mint a Zapya és más alkalmazások, de a Xender képes adatokat továbbítani felület. Most már nagyon egyszerűen küldhet fájlokat WiFi-n keresztül Android és iPhone között.

A Xenderről további információt a című cikkben talál Hogyan lehet gyorsan elküldeni 300 MB-os videókat Android-ból mindössze 30 másodperc alatt ez.

Alkalmazások Termelékenység Xender csapata LETÖLTÉS

3. Küldés bárhova (fájlátvitel)

Küldés bárhová szintén híres, tudod. Ez az alkalmazás a rendszer szempontjából különbözik a többitől párosítás. 6 számjegyű kombinációt használ két mobiltelefon igazításához. A szórakozás az, hogy ez az alkalmazás nem igényel folyamatot Belépés és zökkenőmentesen tudja összekapcsolni az átviteli folyamatot. Estmob Inc. fájlátviteli alkalmazások LETÖLTÉS

4. WifiDroid Wifi fájlátvitel

Szüksége van egy WiFi-n keresztüli, de kis RAM-mal és fogyasztással rendelkező átviteli alkalmazásra? Azután WiFiDroid kihasználhatja. Ez az alkalmazás is küldhet folyam dal és fényképezőgép a megadott számítógépre, így könnyedén vezérelheti azt.

5. MEGOSZTÁS

Itt jön a legnépszerűbb alkalmazás, amikor fájlokat küldenek az androidok között. Oszd meg nagyon gyorsan képes fájlokat küldeni. Kiváló tulajdonsága, hogy az operációs rendszereken keresztül képes támogatni az eszközöket.

A SHAREit immár 15 országban az első számú alkalmazás a Google Play Áruházban. A SHAREit-ről további információt a című cikkben talál Hogyan lehet fájlokat átvinni Androidról PC-re Bluetooth nélkül ez.

Apps Produktivitás SHAREit Technologies Co.Ltd LETÖLTÉS

6. Szupersugár

Superbeam ma az egyik legnépszerűbb átviteli alkalmazás az Android-felhasználók körében. Fájlokat küldhet az androidok között, egyszerűen megnyomvapárosításQR-kóddal vagy NFC-vel. Ha ismerősének okostelefonjában még nincs Superbeam, akkor is küldhet fájlokat a webes személyes szolgáltatáson keresztül.

A SuperBeam-ről további információt a című cikkben talál Hogyan lehet 100 MB fájlokat 4 másodperc alatt átvinni Androidon a SuperBeam segítségével ez.

Apps File Transfer LiveQoS LETÖLTÉS

7. Wifi Megosztás

Ezenkívül van egy alkalmazás WiFi Megosztás. Ez az alkalmazás fájlok küldésére is használható WiFi-n keresztül, anélkül, hogy egy fillért kellene fizetnie egy adatcsomag felett. Jellemzői: lényegre törő, a legfeljebb 2,5 MBps átviteli sebesség mellett érdemes megnézni. Rodcell Shanghai Networking Apps LETÖLTÉS

8. Gyors fájlátvitel

Van egy másik alkalmazás fájlok küldésére WiFi-n keresztül, amelyet kipróbálhat, mégpedig Gyors fájlátvitel. Ez az alkalmazás nem annyira különbözik a többi alkalmazástól, de kiváló funkcióval rendelkezik, hogy automatikusan képes tömöríteni a ZIP formátumban küldött fájlokat.

9. Wifi lő

WiFi lő Arra is támaszkodhat, hogy hogyan lehet fájlokat nagyon gyorsan elküldeni az androidok között. Megbízható tulajdonságai, valamint a nagyon könnyű alkalmazás alternatívát jelentenek a többi meglévő alkalmazással szemben.

10. Portál

Végül van egy alkalmazás Portál. Az alkalmazások által kidolgozott fejlesztő ugyanaz, ami a Pushbullet-en működött, nem kevésbé klassz fájlok WiFi-kapcsolaton keresztül történő küldésében sem.

A portál használata nagyon egyszerű, azon kívül, hogy rendelkezik funkciókkal fogd és vidd az a jó, hogy a Galériába küldött képeket közvetlenül is elmentheti a cél-okostelefonra.

Ez 10 nagyszerű alkalmazás fájlok küldéséhez androidok között WiFi használatával. Van olyan kedvenc alkalmazásod, amelyet hiányoltunk? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.