5 ritkán használt okostelefon által vezetett vaku funkció

Az okostelefonon található LED vakuval sötét helyen is fényképezhet. De a fotózás mellett kiderül, hogy a LED vaku számos más funkcióval is rendelkezik.

Új okostelefon vásárlásakor sok mindent figyelembe kell vennie, a processzortól, az akkumulátortól a kameráig. A fotózás kedvelői számára az okostelefon kamerájának specifikációit kell figyelembe venni. Legalább egy jó okostelefon kamerát támogatni kell autofókusz és LED vaku.

Az okostelefonon található LED vaku további világítás biztosításához hasznos, ha gyengén megvilágított helyiségekben fényképez. De ezen kívül látszólag vannak más funkciói is a LED Flash-nek az okostelefonokon.

  • 8 bekapcsológomb funkció Android-on, amit nem tudhat
  • 5 egyéb repülési mód funkció, amelyet ismernie kell
  • A hangerőgombok 7 egyéb funkciója, amelyekről nem tudhat

A LED vaku egyéb funkciói okostelefonokon

Az okostelefonon található LED vaku használatával nem okoz gondot egy sötét szobában történő fényképezés. A LED vaku fénye szintén nagyon hasznos az árnyékok eltávolításában a fotóobjektumokról. De látszólag a fényképeken kívül van még egy funkciója a LED vakunak egy okostelefonon.

1. Vetítő

Ha unokaöccsével vagy kisebb testvérével táborozik, szórakoztathatja őket a LED vakuval. A trükk az, hogy képet vetítenek egy fényképről vagy kézi árnyékból egy okostelefon vaku segítségével.

2. Értesítés emlékeztető

Az Android okostelefonon található Flash Notification alkalmazás segítségével könnyedén megváltoztathatja a LED vakut emlékeztetőként, ha van értesítés. Később, amikor üzenet érkezik, a LED vaku az Ön beállításainak megfelelően kigyullad.

3. A pulzus mérésére

Nincs szükség kifinomult okostelefonra, amelyet pulzusérzékelővel láttak el, hogy kiderüljön a szíve egészsége. Mert egy androidos okostelefonon már létezik egy kifinomult alkalmazás, amely csak a kamera LED-vaku segítségével segít kiszámítani a pulzusát.

Van egy alkalmazás Azonnali pulzusszám, amely kamerát és LED vakut használ a színváltozások és a véráramlás figyelemmel kísérésére a pulzusszám kiszámításához. Használatához próbálkozzon a cikk elolvasásával A pulzus mérése az Android használatával.

Alkalmazások termelékenysége Azumio Inc. LETÖLTÉS

4. Zseblámpaként

A ház sötét viszonyai között rekedt, amikor hirtelen áramszünet következett be? Ne aggódjon, ha okostelefonja LED vakuval van felszerelve, mert ezzel zseblámpává alakíthatja okostelefonját.

Nincs szükség speciális alkalmazásra, mert a Google beágyazta a Torch LED Flash funkciót az Android operációs rendszerbe. Csak nyisd ki Gyorsbeállítások, ott talál egy elemlámpa ikont.

5. Sürgősségi elemlámpa

A beépített zseblámpa funkciótól eltérően az alkalmazás segítségével Apró zseblámpa, bizonyos körülmények között sürgősségi zseblámpává teheti okostelefonját.

Például, ha csapdába esnek egy sötét barlangban, vagy eltévednek a hegyekben. Ezzel az alkalmazással megpróbálhatja elküldeni a vészhelyzeti kódot SOS lámpa vagy Morse kód formájában. Érdekes módon ez az alkalmazás villogó LED vaku segítségével automatikusan átalakítja a közönséges szavakat morze kódokká.

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai Nikolay Ananiev LETÖLTÉS

Az okostelefonon található LED-vaku azon kívül, hogy fényképészeti célú támogatást nyújt, rendelkezik más, nem kevésbé fontos és hasznos funkciókkal, igaz? Ezért valóban meg kell vásárolnia egy új okostelefont, amely rendelkezik LED Flash támogatással.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found