egy egyszerű módja annak, hogy ellenőrizze a Go-jek, megragad és uber arányokat az alkalmazás megnyitása nélkül

Zavart már valaha az online szállítási szolgáltatások, például a GO-JEK, a Grab és az Uber díjai miatt? Bonyolult, ha egyenként kell nyitnia. Nos, van mód arra, hogy egyszerűen összehasonlítsuk az online szállítási díjakat.

Mivel Uber elkezdett kikövezni Jakartában, ez egy közlekedési trend online Indonéziában kezdték alkalmazni. És keresztül GO-JEK, végül szállítás online szintén lassan kezdett közösségi szükségletgé válni. Ön maga is GO-JEK felhasználó, Megragad vagy Uber itt?

Valószínűleg mindhárom szállítási alkalmazást telepítette online okostelefonon van. De ha ellenőrizni szeretné az árakat, akkor nem kell egyesével ellenőriznie?

  • Kifinomult! 4 kifejezetten Indonéziához készült új Google Maps-szolgáltatás!
  • Hogyan ellenőrizhetjük a Transjakarta Busway valós idejű menetrendjét a Google Maps-en
  • GO-CAR vs Uber vs Grab Car: kinek a jegye olcsóbb?

Hogyan ellenőrizhető a GO-JEK, az Uber és a Grab viteldíjak

Azok számára, akiknek nagy okostelefon-tárhelyük van, biztosan nyugodtok lesznek, annak ellenére, hogy a 3 alkalmazást korábban telepíteniük kell okostelefonjukra. De mi van akkor, ha az okostelefon belső memóriája korlátozott? Bonyolultnak kell lennie, ha megpróbálja összehasonlítani, melyik az olcsóbb ár. Jól, Ennek kijavítására a JalanTikus egyszerű módszer a GO-JEK, az Uber és a Grab viteldíj összehasonlítására.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS Apps Entertainment PT GO-JEK INDONÉZIA LETÖLTÉS GrabTaxi Holdings Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Melyik olcsóbb: GO-JEK, Grab vagy Uber?

Az Uberhez képest a GO-JEK és a Grab szolgáltatási díjak a leginkább változnak a promóciók miatt. Tehát nem ritka, hogy az árfolyamok, amelyeket korábban tudtál, most már nem érvényesek a GO-JEK-nél és a Grab-nál. Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze és ne pazarolja az okostelefon memóriáját, próbáljon meg egy alkalmazást használni Google térkép csak a három szállítási szolgáltatási díj összehasonlítására.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS
  • Nem a Google Maps, akkor kérjük, keresse meg az úti célját. Miután megjelent az úticél, kattintson a jobb alsó sarokban található autó ikonra.

  • A következő az alábbiak szerint jelenik meg. Megváltoztathatja az átvételi helyet (Ön tartózkodási helyét) másik helyszín lehet, ha bármikor rendelhet motoros taxit vagy autót másnak.

  • Még mindig ugyanazon a képernyőn kattintson a Tranzit ikonra (Taxi szimbólum). Ezután megjelenik a szolgáltatások listája a hozzájuk tartozó árakkal.

Ha olcsóbb árat talál, kattintson a szolgáltatásra. Ezután a rendszer automatikusan átirányítja a kérdéses alkalmazáshoz a megrendelés megkezdéséhez. Könnyű, igaz? Így több időt és memóriát fog megtakarítani a szállítási árak összehasonlításában online.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found