a gif készítésének legegyszerűbb módja a WhatsAppon

Nem tudod, hogyan kell GIF-et készíteni a WA-n? Az ApkVenue itt megtanítja, hogyan készítsen GIF-eket WA-n a legegyszerűbb módon, alkalmazás nélkül. Azonnal készen áll a csoportos csevegési háborúkra!

Tevékenység csevegés a WhatsAppon, most már nem csak szövegeket küldenek vagy írnak egymásnak. Szimbólumok, hangulatjelek használata a mozgóképekhez (GIF) mostanra készül csevegés érdekesebb.

A GIF-ekről kiderül, hogy a WhatsAppnak van egy olyan funkciója, hogy maga készítse el a GIF-eket. Létrehozhat és küldhet GiIF-t annak, akinek csak akarja.

Kíváncsi arra, hogyan készítsünk GIF-et WA-n? Nos, ezúttal az ApkVenue ad tippeket a GIF készítéséhez az egyik népszerű chat alkalmazásban. Következő hogyan készítsünk GIF-et a WhatsApp-on könnyen.

Hogyan készítsünk GIF-eket a WA-n egyszerűen és gyakorlatilag

Az üzenetkezelési mód hosszú utat tett meg. Most az okostelefon-felhasználók többsége gyakran üzeneteket küld különféle alkalmazásokon keresztül csevegés hogy elérhető, mert különféle érdekes funkciók.

Már nem csak írásban küldünk szavakat, most kifejezőbbek lehetünk a szimbólumokkal, hangulatjelekkel és GIF-ekkel folytatott csevegésben.

A GIF-ek általában vicces mozgóképeket tartalmaznak, amelyek bizonyos filmjelenetekből készültek, és különféle helyzeteket ábrázolnak, legyenek szomorúak, boldogok, nevetnek stb.

Jelenleg a WhatsApp rendelkezik a felhasználók szabadon kifejezhetik magukat GIF-ekkel. Ezért valóban tudnia kell, hogyan készítsen GIF-eket WA-n, hogy ne jusson elavulttá.

A GIF-ek WhatsApp-on történő használatának előnyei

Az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás, a legtöbb felhasználóval a WhatsApp lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tevékenységeik során GIF-eket használjanak csevegés ők.

Jelentkezés által hogyan készítsünk GIF-et a WhatsApp-on, az elküldött üzenet életszerűbbnek érzi magát, és úgy tűnik, hogy pontosan leírja a küldő kifejezését.

Az üzenetek élénkítése mellett számos más előny is elérhető, ha a GIF-eket WhatsApp-on használjuk. Az egyik eszközként szolgál képezzük kreativitásunkat felhasználóként.

A különféle GIF-gyűjtemények biztosítása mellett kiderül, hogy módosíthatjuk, sőt később is elkészíthetjük saját GIF-eket, tudod.

Hogyan készítsünk GIF-et a WhatsApp-on a Gboard (Google Keyboard) használatával

Könnyen alkalmazhatja a GIF készítését a WhatsApp-on, amikor csak akarja csevegés vagy üzenetet küldeni bárkinek, anélkül, hogy bonyolult lenne és szédülés nélkül is.

A feltétel az, hogy csak a Gboard-ot kell használnia fő billentyűzetként vagy az Ön által használt billentyűzetként csevegés a WhatsaApp használatával.

A Gboard olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek támogatják a felhasználókat sokféle GIF-et szerkeszthet a gyűjteményben. Ezért az alkalmazás telepítése kötelező.

Ha még nem használja a Gboard-ot, az alkalmazást a következő címen töltheti le: link ez alatt.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

Ezután azonnal megkezdheti a GIF létrehozását az alábbi lépések végrehajtásával:

  • 1. lépés - Először nyissa meg a WhatsApp alkalmazást okostelefonján vagy Android-eszközén a Gboard telepítése és telepítése után.

  • 2. lépés - Válassza ki azokat a barátokat vagy rokonokat, akiknek el szeretné küldeni a GIF-et. Győződjön meg arról is, hogy a használt fő billentyűzet az Gboard. Ha igen, válassza a tetején megjelenő GIF ikont.

  • 3. lépés - Keresés GIF amit szeretne a kulcsszavak beírásával, és megjelenik egy GIF-gyűjtemény, amely elérhető lesz az Ön által használt Gboard alkalmazásból.

A GIF-ek különböző kategóriái vannak, amelyeket megnevez PACSI, TAPSOLÓ, MIT, ÁLMOS stb. Kategóriánként több GIF is található, amelyek az adott kategóriának megfelelő témákat tartalmaznak. Válassza ki a használni kívánt elemet.

  • 4. lépés - A GIF kiválasztása után álnevet tervezhet, hogy más elemeket is hozzáadjon a küldéshez.

Legfeljebb szimbólumokat, szöveget / írást, képeket vagy kézírást adhat meg felirat a GIF számára. Ha igen, válassza az ikont Küld a jobb alsó sarokban.

A jobb alsó sarokban található küldés ikon megnyomásával a létrehozott GIF-et sikeresen elküldtük ismerőseinek vagy rokonainak a WhatsApp alkalmazáson keresztül.

Ezzel az első módszerrel készíthet gifet a WA-n, hogy hozzáadjon egy egyedi GIF-t, amelyet elküld, először módosítva.

Ezzel a módszerrel az elküldött GIF esztétikusabbá és természetesen eredetibbé válik.

Hogyan készítsünk GIF-et a WhatsApp-on saját videóddal

Ha elégedetlennek érzed magad a rendelkezésre álló GIF opciókkal, és GIF-et szeretnél készíteni a videódból, akkor ez valóban neked lehet, bandád.

GIF készítése a WhatsApp-on saját videó használatával szintén nem igényel további alkalmazásokat.

A lépéseket, amelyeket be kell tartania, szintén besorolják egyszerű, banda. Hogyan, kérjük, olvassa el részletesen alább!

  • 1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást a szokásos módon, és válasszon ki egy logót kötődés majd válassza a Galéria lehetőséget. Győződjön meg róla, hogy a GIF formátumú videó már létezik.
  • 2. lépés - Kérjük, válasszon bármilyen videót a mobiltelefonján. A videó hossza nincs korlátozva, mert később szerkeszti az alkalmazásban.
  • 3. lépés - Készítsen egy GIF-et húzással csúszik a videót, amely addig vakolt, amíg az időtartama meglehetősen rövid, majd a fenti GIF ikon megnyomásával változtassa meg a formátumot GIF formátumra.

Számos dologra érdemes nagyon figyelni, mielőtt egy videót GIF formátumba szerkesztene a WhatsApp-on.

Először határozza meg a GIF-fé konvertálandó videó hosszát. Normális esetben a GIF csak 2-3 másodperc hosszú. Ha túl hosszú, vágja le a lehető legrövidebb időre, hogy GIF-be készülhessen.

Másodszor, ne felejtse el átalakítani a videó formátumot GIF formátumba. csúsztassa a videó logóját egy GIF formátumba, mint a fenti kép.

  • 4. lépés - Kész, és azonnal elküldheti házi készítésű GIF-jeit a WhatsApp-kapcsolattartóinak tagjainak.

Most GIF-eket készíthet a saját videofájljaiból a WhatsApp-on. _ Könnyű, banda? Nem kell semmilyen alkalmazás, tudod!

Azon kívül, hogy nincs alkalmazás, a GIF készítése WA-n is meglehetősen praktikus és könnyen alkalmazható. Pár kattintással azonnal létrehozhatja saját GIF-jét.

Ez az egy egyszerű módja annak, hogy GIF-et készítsen a WhatsApp-on csak a Gboard néven, vagyis a Google billentyűzettel.

Most már nem kell unalmát érezned csevegés csak úgy, másképp: gyenge kreativitás. Azonnal elkészítheti saját szórakoztató GIF-jét.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.