10 módszer a YouTube-nézők gyors és egyszerű hozzáadására

A YouTube-büszkeségbe öntött nézők száma. A könnyebbség érdekében íme 5 módszer, amellyel gyorsan és egyszerűen felveheti a YouTube-nézőket.

Azon kívül, hogy ezernyi, sőt milliónyi alszáma van, van olyan videója, amelyet elárasztanak a nézők, aka nézők a YouTube-on büszkeség a YouTuberekre. Különösen, ha felkapta a Trending srácokat.

A növekvő nézőszámmal gyorsabban híresedhet, és bevételi kasszát szerezhet a YouTube-tól. Ezért mondta nekem az ApkVenue 10 módszer a YouTube-nézők hozzáadására gyorsan és egyszerűen.

  • Hogyan továbbíthatjuk a YouTube-ot számítógépes pufferelés nélkül
  • Inspirálj! Ezt az 5 YouTube-csatornát a híres YouTube-felhasználók is kedvelik
  • 10 legújabb YouTube-szolgáltatás, amelyekről nem tudhatsz

10 módszer a YouTube-nézők gyors és egyszerű hozzáadására

1. Jelölje be a Felkapott és vírusos tartalmat

Fotó forrása: Fotó: 985thejewel.com

Youtube amint tudják, az emberek legnagyobb és leggyakrabban használt videomegosztó hálózata. Tehát nem meglepő, hogy sokan azonnal vírusos dolgokat keresnek a YouTube-on, igaz?

Azok számára, akik YouTube-csatornát szeretnének indítani, ne hagyják ki újra ugyanazokat a dolgokat trend és vírusos a netezők között. Az ilyen tartalom létrehozása hatékonynak bizonyult a robbanó nézőkkel rendelkező videók készítésében.

2. Hozzon létre egy bizonyított YouTube-videót

Fotó forrása: Fotó: slashgear.com

Ezután, ha nem szeretne olyan YouTube-csatornát, amely trendekről szóló tartalmat tartalmaz, és vírusos, akkor YouTube-videókat is készíthet, amelyek bizonyítottan értékesítik. Az egyik legegyszerűbb módszer a YouTube-nézők számának növelésére videojátékok.

Például láthatja PewDiePie akik videojátékok révén értek el sikert a YouTube-on. A játékvideókon kívül még mindig számos olyan tartalom létezik, amelyek bizonyítottan eladhatók, például tréfa videók, oktatóvideók és ételvideók.

3. Koncentráljon egy vita témára

Fotó forrása: Fotó: twitter.com

Miután megtalált egy bizonyítottan eladott YouTube-videót, a következő lépés az összpontosítás az egyik vitatéma. Ez azt jelenti, hogy következetesen ugyanazon témában kell videókat készítenie, például zenét, kütyüt vagy játékot.

Ha különféle beszélgetésekkel rendelkező YouTube-csatornát szeretnél, ne felejtsd el videolejátszási listák szervezése az egyes témák alapján. Természetesen így a nézők könnyen megtalálhatják kedvenc videóikat az Ön YouTube-csatornáján.

4. Használjon vonzó hüvelykujjas videókat

Fotó forrása: Fotó: videopower.org

Miniatűr egy indexkép, amelyet meg kell nyitni, mielőtt megnéznéd a videót a YouTube-on. Azt is tudja, hogy a miniatűrök szinte kitöltik az összes YouTube-oldalnézetet, asztali és mobilon egyaránt.

Ezért a YouTube-nézők számának növelése érdekében javasoljuk, hogy használja video indexkép ami érdekes. Próbálja meg miniatűrök segítségével leírni a videó tartalmát. Adjon hozzá olyan szavakat is, amelyek meghívhatják a nézőket.

5. Használjon érdekes címeket vagy kulcsszavakat

Fotó forrása: Fotó: blog.promolta.com

A nézőkhöz hozzáadott video-indexképeken kívül nagyon fontos, hogy video címek feldolgozása hogy könnyen megtalálható legyen a keresőmezőben. Tehát a videó közzététele előtt nagyon fontos, hogy vonzó címet készítsen, és tartalmazzon kulcsszavakat, más néven kulcsszavakat.

Például, ha videót szeretne készíteni a Build Roger Mobile Legends-ről, használhatja a ** Build Hero Roger Can Penta Kill - Gameplay Mobile Legends ** címeket. Próbálja meg megkönnyíteni a cím megtalálását, és ne vigye túlzásba.

6. Először a video minőségére figyeljen a hangminőségre

Fotó forrása: Fotó: rocketstock.com

Nos, ez valójában a kezdő YouTube-felhasználók számára jelent problémát egy felkapott és vírusos videotartalom feldolgozásában. A legtöbb tehetős a videó minőségével foglalkozott először hangminőség a létrehozott tartalom. Annak ellenére, hogy ez rossz fiúk!

Elképzelheti, bár érdekes a tartalma, de ha a hang nem hallatszik, sok néző lusta megnézni a videót. Végül is sok néző figyel odabent a legalacsonyabb videominőség tudod.

7. Ne felejtsd el beállítani a YouTube kezdőlapjának elrendezését

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

A YouTube-nézők számának növelése érdekében természetesen a látogatók kényelmi tényezőjét kell helyesnek tekinteni? Ezért, amikor először nyitja meg a csatornát, ne felejtse el beállítani A YouTube kezdőlapjának megjelenítése hogy vonzóbb srácok legyetek.

Alapértelmezés szerint a YouTube olyan megjelenítési elrendezést biztosít, amely a legújabb videófrissítéseket biztosítja. Annak ellenére, hogy ezzel a YouTube-képernyője szakszerűtlennek és gondatlannak tűnik. Figyeljen a profilfotó és a szalaghirdetés srácokra is.

8. Együttműködés más YouTube-felhasználókkal

Fotó forrása: Fotó: devumi.com

Az utóbbi időben bekövetkezett tendenciák sokak A YouTube-felhasználók együttműködnek csatornáikon. Csatorna hozzáadásával a leírásba vagy a szakaszba annotációk Könnyedén növelheti a nézők számát pillanatok alatt.

Természetesen nemcsak nézők hozzáadásával, ha érdekes a YouTube-tartalma, vagy ha megbeszélést folytat egy együttműködési partnerrel, akkor Ön is növelje az előfizetők számát. Tehát ne habozzon együttműködni.

9. Készíts egy ajándékot? Miért ne!

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Előfordulhat, hogy a nézők hozzáadásához ehhez egy kis anyagra van szükség. Azáltal, hogy és adj ajándékot Nem csak nézőket, hanem előfizetőket és követőket is felvehet közösségi médiájába.

Először is, nem kell túl drága tárgyakat ajándékozni. Figyeljen a YouTube-csatornája megbeszélésére is. Például a kütyükről megbeszélve ajándékozhat fejhallgató, okostelefon ház stb.

10. Előléptetés a közösségi médiába

Fotó forrása: Fotó: ccm.net

Mindannyian rendelkezel közösségi médiával, igaz? Ne felejtsd el megtenni közösségi média promóció amellyel rendelkezik, például Facebook, Twitter, Instagram és mások. Ne felejtsen el egy linket hozzáadni a videójához vagy a YouTube-csatornájához a nézők hozzáadásához.

Emellett megoszthatja a WhatsApp csoportot vagy a LINE srácokat is. Kérje meg barátait, hogy nézzék meg az Ön által létrehozott tartalmat. Ez a módszer hatékonynak bizonyult a nézők rövid időn belüli hozzáadásában is.

Tehát ez 10 módszer a YouTube-nézők gyors és egyszerű felvételére. Van más bevált módszere is? Tehát ne felejtsd el megosztani tapasztalataidat a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.