hogyan lehet törölni mások Instagram-fotóit feltörés nélkül

Az szórakozás új módja az Instagram-on, ezúttal az ApkVenue megmondja, hogyan lehet törölni mások Instagram-fotóit hackelés nélkül!

Az Instagram ma valóban az egyik legnépszerűbb közösségi média, és az emberek széles körben használják. Sok szórakoztató funkció az egyszerű alkotás mellettpost fotó valóban tehát a fő attrakció az Instagram számára.

Vissza Jaka tippeket fog megosztani az Instagramról, ezúttal hogyan hogyan lehet törölni mások Instagram-fotóit szükség nélkül csapkod.

  • Az Instagram-történetek mentése alkalmazások nélkül
  • Hogyan lehet feltörni a barátod Instagramját anélkül, hogy elkapnád, garantált siker!
  • Itt van, hogyan ne legyen zavarban, ha véletlenül megszereti az ex fényképét

Hogyan lehet törölni mások Instagram-fotóit Hack nélkül

Annak ellenére, hogy az ApkVenue gyakran adott tippeket a jelszavak megismeréséhez vagy az Instagram koppintásához, valójában nem kell ezt tennie fotó törlése hogy valaki más Instagram-fiókján van. Valójában további alkalmazások segítsége nélkül is megteheti!

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Kíváncsi vagy, hogyan? Csak kövesse az ApkVenue alábbi lépéseit:

  • Csak lépjen a megcélzott Instagram-fiókhoz, vagyis az a személy, akitől törölni szeretné a fényképet. Megjegyzéssel az a személy, akire hivatkozol, egy barát vagy rokon valaha Ön címkék a fotón, hogy te post. Miután megérkezett a fiókjához, válassza a jobb szélen lévő fényképek listáját, majd válasszon ki egy fényképet ami az eredmény címkék fiókjából.
  • válassza három pont ikonra a fénykép jobb felső sarkában, majd válassza a lehetőséget Szerkesztés.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • válassza címke ikon a személy logójával (általában a bal alsó sarokban található), majd válassza ki a cél Instagram-fiókot.
  • Érintse meg a fiókot, és megjelenik X jel. Az X megnyomásával távolítsa el a fényképről. Ezután automatikusan a fénykép eltűnik az Instagram-fiókjából törölt álnevekből.

Ez a könnyű út törölje mások Instagram-fotóit nélkül hackelés vagy lehallgatja az illető számláját. Most csak szórakozhat egy barátaival vagy rokonaival, akik az Instagram-on vannak, és megnézheti, hogyan reagálnak, amikor megtudja, hogy a fotó csökkent, vagy valami hiányzik. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Csapkod vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found