hogyan lehet egyszerűen kikapcsolni az iPhone készüléket (iPhone 5, 6, 7, x és 11)

Szeretné megismerni az iPhone kikapcsolásának legegyszerűbb és leghatékonyabb módját? Olvassa el ezt a cikket, garantáltan azonnal megtalálja a legteljesebb választ!

Számos oka van annak, hogy az emberek kikapcsolják a mobiltelefonokat. Kezdve lefekvésből, imádkozásból vagy olyan eseményeken való részvételből, amelyeknél a mobiltelefon kikapcsolása szükséges.

Ezenkívül valaki azért kapcsolja ki a mobiltelefonját, mert a saját mobiltelefon-rendszerének problémája van, legyen az hiba, vagy akár lefagy.

Nem csak A legjobb Android telefon egyedül aki megtapasztalta. Az iPhone-ok is gyakran ugyanazt tapasztalják, és ez természetesen nagyon idegesítő.

Ha igen, mit szól hozzá hogyan lehet kikapcsolni az iPhone-t a legkönnyebb és legbonyolultabb?

Útmutató az iPhone kikapcsolásához

Két különböző módon kapcsolhatja ki iPhone készülékét. Ez azért van, mert az iPhone 6–8 formatervezése és modellje eltér az iPhone X és 11 modelljétől.

Más szóval, ha lehet, hogyan lehet kikapcsolni az iPhone 6-ot kicsit eltérni fog hogyan lehet kikapcsolni az iPhone 11-et, banda. Ezt fontos tudni, mielőtt szeretné vásárolja meg a legújabb HP iPhone készüléket.

Kíváncsi vagy, hogyan? Ne aggódjon, az ApkVenue útmutatást ad Önnek hogyan lehet kikapcsolni az iPhone-t a legegyszerűbb és legbonyolultabb az Ön számára!

IPhone 6, 7 vagy 8 esetén

Azok számára, akik rendelkeznek iPhone 6-8 készülékkel, a lépések nagyon egyszerűek és egyszerűek. Itt az útmutató!

1. lépés: nyomja meg és kitartás gomb Erő néhány másodpercig, amíg a mobiltelefon képernyője meg nem vált sötét elmosódás és megjelenik egy szimbólum Kikapcsolni.

Fotó forrása: Bhinneka

2. lépés: A Kikapcsolás szimbólum a "Csúsztatás a kikapcsoláshoz" üzenetet tartalmazza. Vagyis kötelező tolja a szimbólumot jobbra hogy kikapcsolja az iPhone-t. Kérlek, tedd meg.

Fotóforrás: OSXDaily

3. lépés: Miután jobbra csúsztatta a Kikapcsolás szimbólumot, egy forgó kör jelenik meg, jelezve, hogy iPhone-ja feldolgozza és hamarosan meghal néhány másodperc alatt.

Megjegyzés: Azonnal ki kell csúsztatnia a Kikapcsolás gombot jobbra. Ha túl hosszú, akkor az iPhone automatikusan megszakítja a mobiltelefon kikapcsolásának folyamatát.

IPhone X vagy 11 esetén

Nos, az iPhone X és 11 esetében a lépések némileg eltérnek az előző iPhone-sorozattól. Így kapcsolhatja ki az iPhone 11-et, amely pontosan ugyanúgy működik, mint az iPhone X.

1. lépés: nyomja meg és kitartás a jobb oldali gomb és a Hangerő csökkentése gomb egyszerre, amíg a mobiltelefon képernyője meg nem vált sötét elmosódás és megjelenik egy szimbólum Kikapcsolni.

Fotó forrása: Bhinneka

2. lépés: A Kikapcsolás szimbólum a "Csúsztatás a kikapcsoláshoz" üzenetet tartalmazza. Kérem tolja a szimbólumot jobbra hogy kikapcsolja az iPhone-t.

Fotó forrás: közepes

3. lépés: Várjon néhány másodpercet, amíg a mobilja teljesen meg nem hal.

Útmutató az iPhone kikapcsolásához bekapcsológomb nélkül

Szóval, mi történik, ha az iPhone bekapcsológombja megsérül, és nem működik megfelelően?

Például szeretné tudni hogyan lehet kikapcsolni az iPhone X-et bekapcsológomb nélkül mert csak leesett a markából. Hogyan csinálod, hogy?

Csendes! Az ApkVenue útmutatást ad Önnek hogyan lehet kikapcsolni az iPhone-t bekapcsológomb nélkül a legegyszerűbb az Ön számára. Ez a módszer használható minden típusú iPhone.

1. lépés: Ugrás a lehetőségekre Beállítások, majd válassza a lehetőséget Tábornok.

2. lépés: Görgesse lefelé az iPhone képernyőjét, amíg meg nem jelenik az opció Leállitás. Kérjük, válassza ezt a lehetőséget.

3. lépés: Ha kiválasztotta a Leállítás opciót, akkor a képernyő automatikusan átvált sötét elmosódás és megjelenik egy szimbólum Kikapcsolni ugyanaz, mint általában az iPhone kikapcsolása.

Fotó forrás: közepes

4. lépés: Csúsztassa a szimbólumot Kikapcsolni balról jobbra az iPhone kikapcsolásának folytatásához.

Megjegyzés: Bár minden típusú iPhone-ra használható, ez a módszer csak azokra az iPhone-telefonokra vonatkozik, amelyeket legalább telepítettek iOS 11.

Útmutató az iPhone kikapcsolásának kényszerítéséhez

Tehát mi történik, ha az Ön által használt iPhone hirtelen lefagy vagy lefagy, és egyáltalán nem használható?

Általában ez több dologra is megtörténik, amelyek közül az egyik hibának lehet köszönhető legjobb iPhone alkalmazás fut a mobiltelefonján.

Nos, mivel ez az egyetlen eset lefagyasztja vagy lefagy a mobiltelefonja, kérem, az érintőképernyője automatikusan nem használható! Ki kell derítenie hogyan lehet kikapcsolni az iPhone-t érintőképernyő nélkül a leghatékonyabb.

Nos, nyugodj meg, van egy trükk önmagában, banda. Következő hogyan lehet kikapcsolni egy függő iPhone-t és egyszerűen és gyorsan megteheti.

IPhone 6, 7 vagy 8 esetén

Ha iPhone 6, 7 vagy 8 készüléke hirtelen lefagy vagy lefagy, akkor itt van egy útmutató arra, hogy miként kapcsolhatja ki iPhone-ját.

1. lépés: Tartsa nyomva a gombot Erő és gombok itthon egyidejűleg legalább 10 másodpercig, amíg a képernyő fekete színűvé nem válik, és meg nem jelenik az Apple logó.

Fotó forrása: Bhinneka

2. lépés: Ezt követően elengedheti a gombot. Az iPhone mobiltelefonja automatikusan kikapcsol, és folytatja az újraindítást.

IPhone X vagy 11 esetén

Ha az iPhone X vagy 11 problémája van, akkor a kezelési módszer kicsit más lesz. Itt van egy útmutató az iPhone kikapcsolásához, amelyet meg kell tennie.

1. lépés: Tartsa nyomva a gombot Lehalkít és gombok a jobb oldalra egyidejűleg körülbelül 10 másodpercig, amíg a képernyő fekete színűvé nem válik, és megjelenik az Apple logó.

Fotó forrása: Bhinneka

2. lépés: Ezt követően elengedheti a gombot. Az iPhone mobiltelefonja automatikusan kikapcsol, és folytatja az újraindítást. Így elsajátította, hogyan kapcsolja ki a függő iPhone-t.

Tehát így tudta kikapcsolni iPhone készülékét a bekapcsológombbal vagy anélkül. Mit gondolsz, banda?

Kérjük, írja meg alább a megjegyzését, és a következő Jaka cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is iPhone vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found