10 legjobb sportjáték az android 2019-hez | 100% ingyenes!

Az Android 2019 legjobb sportjátékainak ajánlási listája, amelyet ingyenesen letölthet és lejátszhat. Véleményekkel és játékelőzetesekkel kiegészítve.

Szereted a sportot? Kipróbáltad már a sportjátékokat?

Ha valaki kedveli a sportot, akkor időnként meg kell játszania a játékot is, srácok. A sporttémájú játékok általában olyan világhírű versenyeken vesznek részt, mint pl NBA, NFL, UFC, és mások.

Játszhat olyan karaktert is, aki profi sportsztár, de olyan játékot kell választania, amely valóban jellemzi az eredeti sportágat.

Nos, az ApkVenue ajánlásokat adott az Android 2019 10 legjobb sportjátékához, amelyeket ingyenesen és offline is letölthet és játszhat. Kíváncsi vagy a játékra? Gyere, nézd meg a teljes listát!

10 legjobb Android sportjáték 2019

A legjobb Android sportjátékokat, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban felsorol, profiként játszanak, ugyanazokkal a meccsszabályokkal, mint az eredeti mérkőzések.

Az alábbi játékot letöltheti a mellékelt alkalmazáson keresztül vagy keresztül Google Play Áruház. Térjünk be a játéklistára!

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

1. PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER

Az első legjobb Android sportjáték az PES 2019 PRO EVOLUTION SOCCER amely éppen 2019 elején érkezett. Azoknak, akik szeretnek foci játékokat játszani, telepíteniük kell vagy frissíteniük kell ezt a játékot, mert a játékosokon és játékjellemzőiken változtatni kell.

A PES 2019 egy futball témájú androidos online sportjáték, amelyet az UNREAL ENGINE 4 támogat, és kategóriája legjobb grafikáját produkálja. Játszhat egyedül vagy barátaival, helyi mérkőzések segítségével.

Ha elég jól érzed magad a játékban, online mérkőzésekkel kihívhatod a világ többi játékosát is. Mutasd meg játéktudásodat és győzd le az összes ellenséget!

RészletInformáció
Android minimum4.0.3 és fel
Értékelés3+
Fájl méret18 MB

2. EA SPORT UFC

A következő az EA SPORT UFC, egy harci sportjáték, amelyet ingyen játszhatsz az Androidon. A sport eredeti változatához hasonlóan a ringben is harcolni fog az ügyeletes játékvezetővel.

Több mint 70 különböző erősségű és képességű harcos közül választhat. Ez a játék remek grafikával is rendelkezik, amely képes mászni a szemre.

Gyerünk, töltsd le a játékot alább ingyen, és légy győztes!

Sportjátékok LETÖLTÉS
RészletInformáció
Android minimum2.3.3 és fel
Értékelés16+
Fájl méret37 MB

3. NBA LIVE mobil kosárlabda

Szeretsz kosárlabdázni vagy az NBA-t követni?

Ha igen, akkor játszanod kell NBA LIVE mobil kosárlabda srácok. Számos híres kosárlabda csapat közül választhat, és sok profi kosárlabdázót játszhat Joel Embiidtől Allen Iversonig.

Csakúgy, mint általában a kosárlabda mérkőzések, az ellenfél csapatával is játszani fogsz. Ön is játszhat barátaival online, vagy részt vehet különféle online eseményeken.

A legjobb sportjátékok által kínált grafika valóban olyan rivális játékkonzolok, mint a Playstation. Nem hiszed el? töltse le közvetlenül a játékot.

Electronic Arts Inc. Sportjátékok LETÖLTÉS
RészletInformáció
Android minimum4.0 és fel
Értékelés3+
Fájl méret84 MB

4. Tollaslabda Liga

A következő az Tollaslabda Liga, tollaslabda sportjáték, amelyet ingyenesen játszhatsz Android-on. Ezt a játékot csak egyetlen módban játsszák, ahol csak 1 vs 1-et játszik ellenfelével vagy barátjával.

Verseny módban is játszhat, hogy rengeteg díjat és érmet szerezzen. Létrehozhatja saját karakterét, és edzheti, hogy jobb képességeket szerezzen. Nagy!

Töltse le a Tollaslabda Liga alkalmazást itt.

RészletInformáció
Android minimum4.0.3 és fel
Értékelés3+
Fájl méret40 MB

5. Madden NFL Overdrive Football

Madden NFL Overdrive Football egy online sportjáték az Android számára professzionális futball témával, amely szórakoztató és kihívásokkal teli játékstílusú. Több mint 32 kedvenc NFL-csapat közül választhat, akikkel játszani lehet.

A játékszabályok megegyeznek a profi futballal, amelynek izgalma az, hogy a csapatodat edzheted a legjobbnak, így könnyebb lehet az ellenséggel szemben.

Valós idejű online multiplayeren keresztül is játszhat a PVP-vel barátaival. Töltsük le itt az Android legjobb sportjátékát, a Madden NFL Overdrive Football-t.

RészletInformáció
Android minimum4.4 és fel
Értékelés3+
Fájl méretváltakozik

6. FishingStrike

Következik a halászati ​​témájú legjobb sportjáték Android 2019, FishingStrike. Olyan izgalmas élményben lesz része, mint a vadonban való horgászat, amilyen az igazi.

Jó grafikai támogatással és valódi horgász funkciókkal úgy érzi, mintha igazi horgászatra vágyna! Különböző típusú horgászbotokat is vásárolhat, amelyek különböző erősségűek az erősebb és nagyobb halak megszerzéséhez.

Halgyűjteményét akváriumban is tárolhatja, amely kombinálható AR és VR technológiával. Töltse le ingyen a játékot itt.

RészletInformáció
Android minimum4.0.3 és fel
Értékelés3+
Fájl méret35 MB

7. BASEBALL 9

Szeretsz baseballozni?

Ha igen, akkor ki kell próbálnia a játékot BASEBALL 9 ezek a srácok. Érezni fogja az offline baseball sportjáték izgalmát, egyedi, szórakoztató rajzfilm stílusú grafikával.

Érezheti a gyors játékot, és koncentrációra van szüksége a győzelemhez. Létrehozhat saját karaktert, és minél több lehetséges karaktert toborozhat.

Javítsd csapatod képességeit és nyerj meg minden meccset, srácok! Töltse le a BASEBALL 9 játékot itt.

RészletInformáció
Android minimum4.0 és fel
Értékelés3+
Fájl méret95 MB

8. Flip Skater

A következő az Flip Skater, szórakozással teli gördeszkás játék. Különféle gördeszka trükköket tehet, mint pl orr megragad, rakéta levegő, amíg elülső levegő.

Kiválaszthatja karakterét is, és a lehető legmenőbbé teheti azt, valamint egy gördeszka, amelyet a lehető legjobban megváltoztathat és frissíthet.

Töltse le a Flip Skater alkalmazást itt.

RészletInformáció
Android minimum4.4 és fel
Értékelés3+
Fájl méret86 MB

9. Jégdüh: Jégkorong

Ice Rage: Jégkorong Ez a legjobb sport játék az Android számára, amelynek témája a jég hokey vagy a hokey ice. Ezt a játékot offline vagy online, egyedül vagy együtt játszhatod.

Ez a játék egyeszközös, többjátékos funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi mindkettő lejátszását egy eszközön. Három játékmód van, amelyeken részt vehet, a Tournament, a Quick Match és a Deathmatch.

Sok egyedi karaktert is választhat, különféle egyedi képességekkel. Gyere, töltsd le itt az Ice Rage: Jégkorongot.

RészletInformáció
Android minimum4.0.3 és fel
Értékelés3+
Fájl méret44 MB

10. Lánc nélküli kerékpár 2

Végül az Android legjobb sportjátéka, amely a professzionális kerékpáros sportokat alkalmazza vörös Bika, Bike Unchained 2. Ezt az online sportjátékot többszereplős játékkal játszhatja a világ többi játékosával.

Sok olyan kerékpáros képességet és trükköt hajthat végre, amelyek befolyásolják a mérkőzés pontszámát. A kínált grafika olyan jó, hogy fényképeket készíthet a játékban.

Nem csak, versenyeken keresztül online is játszhat barátaival. Gyere, töltsd le itt a Bike Unchained 2 játékot.

RészletInformáció
Android minimum6.0 és fel
Értékelés3+
Fájl méret44 MB

Ezek a 10 legjobb sportjáték az Android 2019 programhoz, amelyek ingyenesen letölthetők és játszhatók. Ne csak játsszon, srácok, testének egészségéért is gyakorolnia kell.

A listán szereplő játékok közül melyik a kedvenced? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, a következő cikkben találkozunk!

Olvassa el a cikkeket is Sport játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found