Az 5 legjobb „hack and slash” játék az Androidon, amelyet el kell játszanod

Izgalmasabb, mint kalandjátékok, íme az 5 legjobb Hack and Slash játék az Androidon, amelyek rabjává varázsolhatják őket játék közben.

Szeretsz játékokat játszani Androidon? Bizonyára már ismeri a műfajú játékokat Hack and Slash(Hack n 'Slash, Hack & Slash). A következő játékok más élményt nyújtanak, mint a szokásos kalandjátékok. A Hack és Slash műfajú Android-játékok általában bonyolult történeteket is tartalmaznak tétel ami nem túl sok, hogy ne tévessze meg a játékosokat.

A Hack and Slash játék számos brutális jelenetet is tartalmaz, mint például a testrészek megosztása, a fröccsenő vér és még sok más. Melyek a legjobb Hack and Slash játékok, amelyeket Android okostelefonon vagy táblagépen lehet játszani? Itt van a teljes áttekintés:

  • 10 ingyenes offline Android-játék hazatéréshez, a hosszú utak nem nehézek!
  • 5 legendás Gimbot-játék, amelyet mostantól Androidon is játszhatsz

1. Légióvadászok

Légióvadászok egy Action RPG játék, amely egy rendszert hordoz csata Hack n Slash. Ez a játék még mindig meglehetősen csendes friss tudod, mert csak 2016 júniusában adták ki az ország különböző részein, és ami nagyon jó, hogy ezt a játékot egyikük adta ki kiadó jól ismert Indonéziában, Játékokat játszani.

Ez a játék egy vadászról mesél, akinek feladata a legyőzése Halálúr és egész serege. Kísérni fogja Légió, mégpedig a szörnyek megidézni aki megadja neked készség és a legkülönfélébb kombók segítenek az utazás során.

Miért érdemes kipróbálni a Legion Hunters-t? Annak ellenére, hogy 2D Side Scrolling, mint általában az Android játékok, a Legion Hunters bemutatja vizuális effektus és hang effektus ami nagyon klassz! Ezenkívül a Legion Hunters izgalmas PVE rendszerrel rendelkezik, mivel minden ellenségnek van egy mechanizmusa, amely megváltozik, így az ád és az ellenségei közötti csata nagyon hevesnek tűnik. Azok számára, akik zavartak a BOSS legyőzésével kapcsolatban, elolvashatják a következő cikkeket:

  • Hogyan lehet legyőzni az utolsó főnököt a Legion Hunters 1. fejezetében
  • Hogyan lehet legyőzni a Final Boss 2. fejezetét a Legion Hunters-ben

Ja, ne hagyja ki a PVP funkciót, valós időben küzdhet más játékosokkal valós idő te is tudod! Hack n Slash találkozott valós idő A PVP olyan kombinációnak tűnik, amelyet nem szabad kihagynunk.

Letöltés link: Légióvadászok

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

2. Arató

Arató egy játék, amelyet a HEXAGE. Csakúgy, mint általában a játékok, a Reaper is hordoz Side Scrolling rendszert. Akkor mitől lesz Reaper az egyik kötelezően kipróbálható Hack n Slash RPG játék?

A Kaszás játékkal játszható le a TV-jén vezérlő mint például a MOGA, a Shield, a Nyko és mások. Tehát azok számára, akik hirtelen rabjai ennek a játéknak, meg kell próbálnia a TV-jén játszani.

Ettől eltekintve játékmenetKaszásnak ezrei vannak küldetés ami végtelennek érzi magát. Ennek minden bizonnyal célja, hogy a játékosok jobban megismerjék a Reaper történetét és világát. Emellett rengeteg variáció is létezik készség, felszerelés, és fegyver amelyet használhat.

Van még egy fontos pont, amelyet a HEXAGE hozott létre, ami egy egyszerű képernyő megjelenítés játék közben, amely lehetővé teszi, hogy szinte minden részletet láthassunk benne, ami kalandjaink során megjelenik benne. Játsszunk!

Letöltés link: Reaper

Hexage Arcade Games LETÖLTÉS

3. Arcane Legends

Arcane Legends talán ez egy Hack n Slash Action RPG játék, amely különbözik a többi játéktól, mert azon kívül, hogy az Arcane Legends merészelt 3D-s látványt vinni, az Arcane Legends is meri bevezetni a rendszert Keresztplatform!

Talán néhányan még soha nem hallottak az Arcane Legends-ről, mi? Az Arcane Legends eredetileg egy játék volt, amelyet kiadott SpaceTime Studios PC böngésző játékokhoz. Azonban mintha nem akart volna veszíteni kiadó más játékokat az Arcane Legends merészel létrehozni cross platform számítógépről Androidra / iOS-re! Tehát nincs ok arra, hogy utazás közben ne játsszuk ezt a játékot.

Mert játékmenetez is nagyon izgalmas, a játék elején lehetőséget kapsz arra, hogy válassz egy kisállatot, aki kíséri Önt, vannak attribútumai és készség amely változó, a Pet is segít abban, hogy vegye tétel Menekülj az ellenségektől, akiket legyőztél.

Arra is felkérést kap, hogy válasszon a 3 elérhető osztály közül: Warrior, Rogue és Sorcerer. Ahol minden osztály rendelkezik készség amely szintén változatos és aszerint állítható be playstyle Ön.

Még egy dolog, ne számítson egy Auto Attack Systemre, használja ezt a lehetőséget, hogy kamatoztassa képességeit az Action RPG játékok barátaival való játékában!

Letöltés link: Arcana Legends

Töltse le az RPG Spacetime Studios játékokat

4. Kritika: A fehér lovagok

Kritika: A fehér lovagok egy 3D Dungeon-alapú akció-RPG játék, amelypublikálni által GAMEVIL, a kiadó nemzetközi, amely a mobil játékok kiadására összpontosít. A már ismert hírnevén kívül a GAMEVIL megérdemli, hogy legalább megkapják értékelés 4 csillag a Google Play Áruházban a játék minősége miatt, amelyhez valóban remek felbukkanásra van szükség.

A Kritika az Anime stílusú karaktermodellt használja, amely néha olyan híres játékokra emlékeztet minket, mint a Final Fantasy, a Persona stb. Támogatott vizuális effektek és hang hatásokHűvösé teszi a Hack n Slash érzését feszültebbé és brutálisabbá.

Ja, ezen kívül a PVP funkcióval is megkönnyíted, ahol 3 különböző PVP módban harcolhatsz más játékosokkal, plusz 8 választási lehetőséggel. osztály ami mindegyiknek megvan playstyleönmagában a PVP nagyon kihívást jelent.

Letöltési link: Kritika: A fehér lovagok

RPG Gamevil LETÖLTÉS

5. Börtönvadász 4

Börtönvadász egy által kiadott játék Gameloft. Az Action-RPG témáját hordozó játék nagyon kényelmes. A rendszer miatt irányítónagyon egyszerű, és nem zavarja a játékot, garantáltan elég sok időt tölthet anélkül, hogy észrevenné, amikor játszik Börtönvadász 4 ez.

A Dungeon Hunter fő előnye, hogy a játékosok felfedezhetik a megtekinthető helyeket vizuális és hang ami összhangban van a helyszínnel érezteti velünk, hogy azonnal ebben a játékban vagyunk.

Sajnos, bár jól ismert a játék minősége, még mindig vannak olyan pontok, amelyek meglehetősen kiábrándítóak a Dungeon Hunters számára, nevezetesen az In-App Purchase rendszer, amelynek jelentős hatása van, amely nagymértékben rombolja a játék egyensúlyát. Azonban csak a játék és az idő megölése érdekében a Dungeon Hunter 4 még mindig érdemes játszani!

Letöltési link: Dungeon Hunter 4

Ezek azok a legjobb Hack and Slash műfaji játékok az Androidon, amelyeket el kell játszanod. Ha van más játékod, akkor tudsz Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found