hogyan ingyenes videohívásokat Androidon internet és hitel nélkül

Annak ellenére, hogy szórakoztató, a videohívások kezdeményezése valóban sokba kerül. Csendes! Az ApkVenue itt ad tippeket arra, hogyan lehet ingyenes videohívásokat indítani Androidon internet és hitel nélkül.

A videohívások vagy a videohívások kezdeményezése ma a legnépszerűbb kommunikációs mód, mert szemtől szemben találkozhat akár távoli emberekkel is. Sajnos a videohívások drágábbak, mint azok csevegés vagy hanghívás.

De ne aggódj! Azok számára, akik mindig kétszer gondolkodnak a videohívásokon, ezúttal az ApkVenue ad tippeket, hogyan hogyan lehet ingyenes videohívásokat indítani Androidon internet és hitel nélkül.

  • 6 módszer a számítógépes bűnözés elkerülésére a videohívások használatakor
  • Régi FaceTime, a Google Duo videohívás-alkalmazás hivatalosan elérhető Indonéziában!
  • Kifinomult! Most még válaszolhat a WhatsApp csevegésére, annak ellenére, hogy videohívásokat folytat

Hogyan lehet ingyenesen hívni videohívásokat Androidon internet és hitel nélkül

Ehhez egy hívott alkalmazás segítségére van szüksége P2P videohívás. Ingyenesen beszerezheti a Play Áruházból, vagy könnyebben, csak kattintson egy gombra Letöltés az ApkVenue alább megadott alkalmazásában.

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Ha igen, csak folytassa azok számára, akik szeretnék videohívás Androidon anélkül, hogy tartanod kellene hiteled és kvótád elfogyásától, kövesd az ApkVenue alábbi lépéseit:

  • Telepítse a P2P Video Call alkalmazást okostelefonjára vagy Android-eszközére.
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást. Először is adjon engedélyt az alkalmazásnak hang és képek rögzítésére androidos okostelefonján.
  • A P2P Video Call alkalmazás ezután automatikusan megkeresi a legközelebbi Android-eszközt. A feltétel az, hogy Android-barátoknak vagy rokonoknak, akikkel videohívással szeretnénk kapcsolatba lépni, szintén rendelkezniük kell ezzel az alkalmazással. További követelmény, hogy két okostelefonodnak vagy Android-eszközödnek és barátodnak ugyanazon a hálózaton kell lennie.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Miután ismerőse készülékét sikeresen észlelte, azonnal kezdeményezhet videohívást a "VIDEOHÍVÁS"ez az alábbi kép piros mezőjében található.
  • Ezután az alkalmazás hívást kezdeményez. TARAA !! Ön és barátai már videohíváson keresztül csatlakoznak, és bármennyit be tudnak törni anélkül, hogy félnének a kvóta vagy a hitel elfogyásától.

Ezek az ApkVenue tippjei azoknak, akik meg akarják csinálni videohívások Androidon ingyen. Hogyan? A videohívásoknak nem kell mindig drágáknak lenniük, igaz? Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found