7 alkalmazás eltávolítva a Play Áruházból, nem. 2-et már több milliárd felhasználó letöltött!

Az Android világa olyan, mint egy PC, bandák, rengeteg vírus volt. Itt az ApkVenue olyan sahre 7 alkalmazást szeretne, amelyeket egy probléma miatt eltávolítottak a Play Áruházból.

Bizonyára rájött, hogy mobiltelefonjaink egyre inkább olyanok, mint a számítógépek, a bandák.

Ez nem rossz dolog, banda, mert most a mobiltelefonjaink elég erősek ahhoz, hogy képesek legyenek futtatni olyan alkalmazásokat vagy játékokat, amelyek korábban csak PC-n voltak korlátozva.

Sajnos, banda, a név az élet, nem csak édes dolgokat élvezhetünk, hanem az összes savat és sót is meg kell kóstolnunk.

Vírusok, rosszindulatú programok és mindenféle régi idők áru rossz dolgokat csak a számítógépeken lehet megtalálni, de a mobiltelefonok világában ma már sok ilyen van, különösen az Androidon.

7 alkalmazás eltávolítva a Play Áruházból

A Google-nek valóban van rendszere Google Play Protect amelynek célja az Android felhasználók védelme a problémás alkalmazásoktól.

De, a Google nem egy Andra és a Backbone dal, banda, és korántsem tökéletes. Még mindig sok olyan rosszindulatú alkalmazás távozott a Google-ból, amelyek végül elérik a felhasználó mobiltelefonját.

Ennélfogva nem ritka, hogy ezeket a rosszindulatú alkalmazásokat erőszakkal távolítják el a Play Áruházból harmadik felek jelentése után.

Nos, itt az ApkVenue meg akar osztani 7 alkalmazást, amelyeket eltávolítottak a Play Áruházból, mert olyan elemeket tartalmaznak, amelyek zavarják a felhasználói biztonságot.

1. A DO Global alkalmazásban készült alkalmazás

A népszerűség nem használható a minőség, a banda jeleként, ami okozza a DO Global alkalmazása mivel az ES File Explorer eltávolításra kerül a Play Áruházból.

Jelentés a Buzzfeed News, A DO Global-t elkapta egy másik cégnév alkalmazása az alkalmazásukban a Google irányelveivel ellentétben.

Ezenkívül kiderült, hogy az alkalmazás rendelkezik olyan rendszerrel, amely akkor is automatikusan megnyitja a hirdetéseket, ha az alkalmazást nem használják.

A DO Global tulajdonképpen jó háttérrel rendelkezik, banda és leányvállalat volt Baidu, a vállalat, amelyet A Google Kína.

2. A Cheetah Mobile által készített alkalmazások

Azok számára, akik hosszú ideig küzdöttek az Android világában, nevezze meg Cheetah Mobile ismerősnek kell lennie, mert nagyon népszerű alkalmazásai vannak.

Néhány példa a RAM-tisztító alkalmazások Tiszta mester és VPN alkalmazások Biztonsági mester amelynek összesített letöltési száma körülbelül 1,5 milliárd.

Jelentés a Android rendőrség, A Cheetah Mobile-t azért kapták el, mert módosították alkalmazásukat, hogy hirdetési jutalékokat gyűjthessenek.

A technikai részletek bonyolultak, banda, de a lényeg az, hogy használják őket engedély a felhasználóktól, hogy képesek legyenek jutalékot venni olyan hirdetésekből, amelyeket soha nem jelenítenek meg.

Csak két alkalmazásukat távolították el a Play Áruházból CM File Manager és Kika billentyűzet. Csak kínos, banda!

3. Luiz Pinto által készített alkalmazások

A Play Áruházban található sok ingyenes játék közül valóban nagyon nehéz minőségi játékokat, bandákat találni.

És vannak olyanok, amelyek csak úgy néznek ki, mint a játékok, de valójában rosszindulatú, mint egy megnevezett fejlesztő játéka Luiz Pinto.

- tól származó információk alapján Lukas Stefanko, Luiz Pinto által benyújtott alkalmazás a rosszindulatú amelyet játékként regisztráltak.

A telepítés után az alkalmazás azonnal bezáródik, és magától eltűnik kezdőképernyő ami kissé megnehezíti a HP-ről való eltávolítást.

4. Stalkerware alkalmazás

Ezt használhatták azok, akik nem hisznek a saját partnerében, más néven egy alkalmazással, hogy megérintse barátnőjét.

Röviden, alkalmazás stalkerware lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék és kémleljék az alkalmazás telepített mobiltelefon tartalmát.

Jelentés a 9–5 Google, telepítéskor a mobiltelefonon lévő adatok közvetlenül a kívánt e-mail címre küldhetők.

Mi teszi félelmessé, banda, ezt az alkalmazást a telepítés befejezése után nem észleljük. Szóval, banda, győződjön meg róla, hogy a mobiltelefonja mindig a felügyelete alatt áll.

5. Az iHandy alkalmazásai

Mint a DO Global és a Cheetah Mobile, iHandy egy kínai fejlesztő, akinek alkalmazását eltávolították a Play Áruházból.

Jelentés a CNET, a Google eltávolított legalább 46 alkalmazást az iHandy-tól, mert az ellentétes a Play Store-irányelvekkel.

Ennek oka még mindig nem világos, és a Google csak egy olyan nyilatkozatot küld, amelyet az iHandy rendelkezik politikát sért hirdetések a Play Áruházban.

Maguk az IHandy elmondták, hogy meglepődtek a Google lépésén, és mivel ez a törlés csak tavaly szeptemberben történt, később még többről lehet szó.

6. Adware alkalmazás

A hirdetések valóban az egyik fő jövedelemforrássá váltak az Android, a bandák világában, és sok fejlesztő ezt kihasználja.

Jelentés a Android Central, A Google 85 alkalmazást és játékot távolított el a Play Áruházból, mert azokat tartalmazta adware.

A telepítés után az alkalmazás megjelenik hirdetések amikor a mobiltelefon ki van oldva, ami nyilvánvalóan nagyon bosszantja a felhasználót.

7. Játék a hongkongi tüntetésről

Ha egyedülálló esetről van szó, banda, mert úgy tűnik, hogy a szóban forgó játéknak nincs más problémája, csak érzékeny tartalom.

Játszma, meccs Korunk forradalma egy olyan játék, amelynek háttere a 2019 közepe óta tartó hongkongi tüntetéseken zajlik.

Bejelentve vki által A perem, ezt a játékot a Google eltávolította, mert úgy vélték, hogy kényes dolgokat használt fel pénzkeresésre.

Itt van, bandád, 7 alkalmazás eltávolítva a Play Áruházból. A Play Áruházban megduzzadt alkalmazások száma miatt óvatosnak kell lenned, bandázz.

Elnökünk nyilatkozatának megfelelően, amely így hangzik: az adatok értékesebbek, mint az olaj, nem becsülheti le a mobiltelefon biztonságát.

Győződjön meg róla, hogy csak azokat az alkalmazásokat tölti le, amelyek a biztonság érdekében ajánlásokat kaptak az ApkVenue-től (bandától).

Van néhány olyan alkalmazás, amelyet más okokból töröltek a Play Áruházból, banda? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found