hogyan lehet egyszerűen törölni az üzeneteket az fb-ről (legújabb 2021)

Törli az összes beszélgetést az exével a Facebookon? Nagyon könnyű! Így lehet gyakorlatilag egyszerre törölni az FB összes üzenetét (2021-es frissítés)

A világon szinte mindenkinek van közösségi médiafiókja Facebook. De nem mindegyikük érti igazán, hogyan kell lejátszani, beleértve az üzenetek törlését az FB-n.

Minden hónapban 2,6 milliárd aktív felhasználóval a Facebook egyre jobban elad, mert hasznos funkciókat képes biztosítani. Például a Facebook Messenger, amely most még a WhatsAppal is versenyben van.

A többi csevegőalkalmazáshoz hasonlóan biztosan kényelmetlenül érezte magát a benne lévő régi üzenetek miatt, hogy törölni kívánja őket?

Nos, ha nem tudod, hogyan, itt van az ApkVenue bemutatója hogyan lehet törölni az üzeneteket az FB-n könnyen és gyakorlatilag.

Hogyan lehet az FB-n lévő üzeneteket törölni a HP-n keresztül

Először is, az ApkVenue megtanítja, hogyan törölheti az üzeneteket az FB-n a mobiltelefonjára telepített Messenger alkalmazáson keresztül.

Mit szólnál, banda? Csak ellenőrizze, menjünk!

  1. Töltse le és telepítse az alkalmazást Hírnök a HP-n.
Apps Browser Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  1. Jelentkezzen be a Facebook fiókjába.
  1. Válassza ki a törölni kívánt csevegést úgy, hogy lenyomva tartja 1 másodpercig.
  1. Érintse meg a hamburger ikon menüjét vagy három vízszintes vonalat.
  1. Válassz egy lehetőséget Töröl a csevegés törléséhez.

Az összes üzenet törlése a Facebook-on PC-n

Ha véletlenül egy PC vagy laptop előtt áll, és törölni szeretné az üzeneteket az FB-n, akkor kövesse az alábbi lépéseket, banda!

  1. Nyissa meg a Facebook webhelyét (//www.facebook.com/), majd jelentkezzen be a fiókjával.

  2. Érintse meg a Facebook Messenger ikont.

  1. Kattintson a törölni kívánt üzenet 3 pont ikonjára, majd válasszon egy lehetőséget Megnyitás a Messenger alkalmazásban.
  1. Vigye az egérmutatót a törölni kívánt üzenet hárompontos ikonjára, majd válasszon egy lehetőséget Töröl.

Az összes üzenet törlése az FB-n

Végül az ApkVenue megtanít hogyan lehet törölni az összes üzenetet az FB-n gyakorlatilag. Ha a fenti módszereket használja, akkor annak nagyon keménynek kell lennie, mert több százszor meg kell ismételnie az összes üzenet törléséhez.

Ehhez böngészőt kell használnia Google Chrome PC-n, bandán. Ennek oka, hogy a Chrome kiterjesztést biztosít az FB Messenger összes üzenetének törléséhez.

Kíváncsi vagy, hogyan? Csak vess egy pillantást az alábbiakban, gyerünk!

  1. Töltse le a böngészőt Google Chrome számítógépén vagy laptopján. Ha még nincs, letöltheti az alábbi linken keresztül:
Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
  1. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza a lehetőséget 3 pont ikon amely a jobb felső sarokban található.

  2. válassza További eszközök, majd válassza a lehetőséget Kiterjesztés.

  1. Válassza ki a 3 vízszintes vonal ikont a bal felső sarokban, majd kattintson a gombra Nyissa meg a Chrome Internetes áruházat.
  1. típus Összes üzenet törlése tovább Kereső sáv. nyomja meg Belép a billentyűzeten a keresés megkezdéséhez.
  1. Kattintson a gombra Hozzáadás a Chrome-hoz a keresési listában megjelenő felső kiterjesztésen. A kiterjesztést a Google Chrome böngészőbe automatikusan telepítik.
  1. Győződjön meg arról, hogy egy böngészőben van bejelentkezve a Facebook-ba. Ezután kattintson a kiterjesztés ikonra Összes üzenet törlése a jobb felső sarokban található. válassza Nyissa meg az Messages alkalmazáshoz.
  1. válassza Az összes üzenet törlése hogy azonnal törölje az összes üzenetet a Messenger alkalmazásból.

Hogyan, banda, valóban könnyű egyszerre törölni az FB-ből az üzeneteket? Nem tart sokáig, amíg az internetkapcsolata gyors.

Annyi cikk Jakától. Remélhetőleg ez az információ hasznos lesz számodra, banda. Találkozunk újra a következő lehetőségnél!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found