Várni kell erre az 5 androidos játékra, szuper hűvös grafikával

Jelenleg az okostelefonok az Unreal Engine 4 játékgrafikához igazították. Kíváncsi vagy a grafikára? Íme 5 játék az Unreal Engine 4-gyel, amelyek hamarosan megjelennek. Csak JalanTikuson hallgasson!

Az Android jelenleg magas követelményekkel rendelkezik, szinte megegyezik egy számítógéppel. Például a legfrissebb hírek szerint az Android lesz 8 GB RAM. Annak ellenére, hogy manapság a számítógépek nem ennyi RAM-ot használnak.

Ez nyilvánvalóan befolyásolja az Androidon keresztüli játékélményeket is. Magas specifikációk mellett az Android már képes futtatni játékmotor melyik név az Unreal Engine 4.

  • 15 legjobb stratégiai játék az Android számára 2019-ben, online és offline is játszható!

Íme 5 Android-játék, amelyet az Unreal Engine 4 hajt

Az Unreal Engine 4 adaptálásával az Androidon megjelenített játékgrafika jelenleg még valóságosabban fog kinézni. Szóval, kíváncsi a grafikára? Íme 5 játék az Unreal Engine 4-el.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Icarus-M

A fénykép jóvoltából: Fotó: Steparu

Az első ott van Icarus-M. Készült egy játék WeMade Entertainment. Később ez a játék az MMORPG-t fogja hordozni műfajként. Amint a fenti videóban láthatja, ez a játék nagyszerű grafikát kínál. Sajnos a megjelenés időpontja még mindig nem világos.

2. 2. penge

Fotó forrása: Fotó: Rendermax Raw

A második ott van 2. penge. Készült egy játék Akció tér, később ez a játék viszi tovább akció mint a műfaj. A pletykák erről a játékról tegnap 2016 közepe óta elfoglaltak. A hivatalos megjelenés dátuma azonban mindeddig nem egyértelmű.

3. Isten végtelen

Fotó forrása: Fotó: MMOs

A harmadik ott van Isten végtelen. Készült egy játék NetEase. Később ez a játék az MMORPG-t fogja hordozni műfajként. Miután a mitológiai istenek témája volt, ez a játék széles karakterválasztékot kínál a játékosoknak. De sajnos a fenti játékhoz hasonlóan ennek a játéknak a megjelenési ideje még mindig nem világos.

4. Lineage 2 Revolution

A fénykép jóvoltából: Fotó: Steparu

A következő ott van Lineage 2 Revolution. Készült egy játék Netmarble, Ez a játék az MMORPG-t hordozza műfajként. Az első sikeres játék utódja. A játék megjelenési ideje a becslések szerint kb 2017 eleje.

5. ArcheAge kezdődik

Fotó forrása: Fotó: A fiók alja

Végül van ArcheAge kezdődik. Készült egy játék Gamevil, később ez a játék az MMORPG-t fogja hordozni műfajként. Jó hír, hogy a játék megjelent. Ha el akarja játszani, meg kell látogatnia a következő webhelyet.

Most játszd az Arceage Begins alkalmazást az Androidon

Nos, ez csak Jaka cikke 5 Android-játékról igazi grafika. Mit gondolsz? Mi a legmenőbb szám? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban!

Ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit.

Banner: WLGaming


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found