Annak ellenére, hogy kihaltak, ez a 2017-es hat legjobb androidos dinoszaurusz játék

Ajánlott legjobb dinoszaurusz játékok Androidon. Azok számára, akik valóban játszani akarnak, és új életre kelteni a dinoszauruszokat, mostantól letöltheti az Androidra.

A dinoszauruszok egyfajta ősi állatok, amelyek már régóta kihaltak. Vadsága mindenkit megijeszthet, de sokan szeretik a dinoszauruszokat is, és arra vágynak, hogy egymás mellett éljenek. Sajnos ez lehetetlen, mert már nem lehetséges, hogy dinoszauruszok világra szülessenek.

Pihenjen azok számára, akik nagyon szeretnék játsszon és keltsen életre a dinoszauruszok, most már letöltheti az Android rendszerén. Akkor hogyan csinálod?

Könnyű, mert most sokan vannak egy szimulációs játék, amelynek témája a dinoszauruszok amelyet ingyen letölthet.

Kíváncsi vagy? Íme 6 Android legjobb dinoszaurusz játék.

  • Ez az 5 dinoszaurusz-témájú Android-játék hiányzik az őskori lényektől
  • A dinoszauruszok, a hidzsáb nők és további 50 hangulatjel hamarosan felhasználható
  • Érezd az izgalmat, amikor belépsz a jura világba az Eid napon

Dinosaur Games for Android

1. Jurassic Park Builder

Jurassic Park Builder egy androidos dinoszaurusz játék, amelyet a Ludia Inc.. Ebben a játékban lesz felelős a dinoszauruszok gondozásáért, amely majdnem megegyezik a híres filmmel.

Tehát azok számára, akik szeretik a dinoszauruszokat, letöltheti ezt a Jurassic Park Builder játékot felélesztenii dinoszauruszok az Android okostelefonon.

2. Dinoszauruszvadász Dino City 2017

A következő játék az Dinoszauruszvadász Dino City 2017, ami elvezet Dinoszaurusz vadászat. Ez a túlélési műfaj játék fog 3D grafikát mutat be nan epic és különféle fegyverek, amelyek miatt nem fog unatkozni a játék.

3. húsevők: dinoszauruszvadász

A következő Android dinoszaurusz játék az Húsevők: Dinoszauruszvadász. Ebben a játékban fogsz dinoszaurusz lesz akik készek vadászni egymásra a dinoszauruszok között.

A jó grafika és az izgalmas cselekmény teszi ezt az egy játékot, amit az ApkVenue ajánl azok számára, akik dinoszauruszként szeretnének játszani.

4. Dino Hunter: Halálos partok

Dino Hunter: Halálos partok egy dinoszaurusz vadászat játék, amely a legmenőbb és nem lesz unalmas. Nagyon sok és klassz fegyverrel és Nagyon változatos dinoszauruszok, háborúsnak érzi majd magát az igazi dinoszauruszok ellen.

5. Dinoszaurusz háború

Egy játék Stratégia-szimuláció műfaj, amellyel beléphetsz a dinoszauruszok világába. Ebben az egy játékban ügyeletes lesz kezelje a dinoszauruszokat és építeni egy gyönyörű dinoszaurusz várost.

6. Jurassic World: A játék

Szinte ugyanaz, mint a játékok Jurassic Park Builder, ebben az egy játékban meglesz hogy a Dinosaur csapat aki harcolni fog. Aki szeretné kipróbálni, ingyen letöltheti a következő címen: A Play Áruház, és válj a világ legjobb dinoszaurusz csapatává.

Talán 6 legjobb dinoszaurusz játék az Androidon. Hogyan? Szívesen kipróbálnád? Ne felejtse el véleményét elhagyni az alábbi megjegyzések oszlopban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found