Ahhoz, hogy feszültté válj, mint egy ördög szolgája, ez a 7 webtoon képregénysor a legfélelmetesebb és legmegdöbbentőbb

Az ApkVenue ezúttal 7 legfélelmetesebb és legfeszültebb Line Webtoon képregényt állított össze. Kíváncsi? Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

Bizonyára mindannyian jól tudjátok Line Webtoon? Igen, a Line Webtoon egy komikus alkalmazás ingyenes által biztosított Vonal. Különféle képregények léteznek, kezdve a mesterségesektől Korea amíg a képregények nem készültek a nemzet gyermekei.

Ezen képregények között vannak olyanok, amelyek a horror műfaját hordozzák. A történet igaz ijedős és stresszes. Nos, ezúttal az ApkVenue állított össze 7 legborzongatóbb és legizgalmasabb Line Webtoon képregény. Kíváncsi? Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

  • 15 Vidám képregény, amely csak a MICROSOFT PAINT használatával készült
  • 8 legjobb Android képregény-olvasó alkalmazás 2017 a manga szerelmeseinek
  • Hogyan gazdagodhatunk meg a képregények és matricák készítésével a LINE-on

7 legfélelmetesebb és legizgalmasabb LINE Webtoon képregény

1. Borzongás

Reszket egy képregény vázlat formájában, ahol minden epizódnak más-más története van. Kezdve rémtörténet nak nek krimi képregénysorozatban szerepel.

Ami érdekes, a Shiver nemcsak közönséges képregényeket kínál, hanem azokat is élénkség, valamint a háttérhang, még valóságosabbá teszi a történetet. Tartalmaz 38 rész és több megbízható képregényművész készítette, ez a képregény sikeresen megrázta az olvasókat a félelemtől.

2. Halott napok

Képregényt keres, amelynek témája egy zombi infóstori, pl Resident Evil? Halott napok a válasz. Lesz egy légkör Korea aki zombipestis katasztrófát élt át.

A benne szereplő történet sem egyhangú anti-mainstream. Rendhagyó módon ez a zombi járvány története kapcsolódni fog zene. Kíváncsi? Meg kell próbálnia elolvasni.

3. Távoli ég

Ha a legtöbb félelmetes képregény szellem- vagy gyilkossági történetekre támaszkodik, Távoli égbolt próbál egy „frissebbet” bemutatni egy katasztrófa sújtotta föld történetével radioaktív sugárzás.

Klasszikus komikus stílusban szállítva fekete-fehér ceruzavázlat, így a Távoli Ég még sötétebbnek érzi magát. Megajándékoznak egy utazással két pár egy reményfoltot keres, amikor a föld a végén jár megsemmisítés.

4. Péntek: Tiltott mesék

Péntek: Tiltott mesék megpróbálva alaposan lehámozni az élet sötét oldalát. A történet mindig is az volt izgalmas és sötét színes grafikákkal, melyek mindegyike sötét témájú.

El fog ragadni és gondolkodni köteles minden történetben. Mindegyiket végigjárja egy másik történet az egyes epizódokban. A legérdekesebb az csavar minden történet végén.

5. Kúszás

Ino Septian a képregények születése mögött jártas szakember Kúszás. Képregényeket készített a nemzet gyermekei jellegzetes kialakítású. Ahogy a cím is sugallja, minden epizódnak más-más ijesztő története van.

Ennek a képregénynek is van csavar végződés val vel nagyon jó kivitelezés. Fellendülni fog hullámvasút mert a feszültség változó intenzitású.

6. A sötétség mozija

A képregény stílusa miatt a képregény annyira legitim 80-as évek és különböző színű háttérrel, fehér nélkül a szokásoson.

A történetek benne vannak meglehetősen rövid időtartamú. De mindennek megvan mély jelentésvalójában akár többször is elolvashat, amíg meg nem találja a történet értelmét.

7. Komor vasárnap

Szomorú vasárnap, felvette az azonos nevű titokzatos dal címét, ez a képregény valóban félelmetes és izgalmas. Ennek a képregénynek a kialakítása meglehetősen modern és könnyű a szemén.

A Komor vasárnap egy képregény is vázlattörténet formájában, ahol minden epizódnak más a története. Találhat rémtörténeteket, krimi, bűnözés, még furcsa történetek is. Közzétett minden héten, ez a képregény mindenképpen alkalmas a hétvége elkísérésére.

Ez az 7 legborzasztóbb és legizgalmasabb Line Webtoon képregény. Szóval melyiket akarja a legjobban olvasni? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found