gazdagodj meg! Ez a 7 legnépszerűbb androidos alkalmazás dollárvadászatra

Az ApkVenue tapasztalatai alapján itt találja a 7 legnépszerűbb Android-alkalmazást a dollárvadászatra! Gyerünk, hallgassunk!

Hidd el, ebben az idősebb korban mindenki képes is keresni jövedelmet anélkül, hogy keményen kellene dolgozni. Előkészítéshez csak egy Android okostelefonra és természetesen csak internetkapcsolati tőkére van szükség. Minden, amit elérhet könnyedén, amíg szorgalmasan csinálod.

Természetesen sok sikeres ember is van odakint képes pénzt keresni akár tízmillió rúpia is csak az Android alkalmazásra támaszkodik. A pénzkereső alkalmazások működése meglehetősen egyszerű. Az alkalmazás először megadja a feladatot, és feladata csak a küldetés teljesítése. Ha elkészült, akkor megkapja pénzjutalom. Tehát az ApkVenue tapasztalatai alapján itt találja a 7 legnépszerűbb Android-alkalmazást vadászati ​​dollárért! Gyerünk, hallgassunk!

  • Gazdagnak kell lennie! Itt van 6 módszer arra, hogy pénzt szerezzen az interneten
  • 7 módja annak, hogy ingyen pénzt szerezzen a közösségi médiából
  • Kreatív! Itt van 3 módszer a rúpia millióinak megszerzésére az Adobe Photoshop alkalmazásban

7 legnépszerűbb Android-alkalmazás vadászati ​​dollárért

1. Whaff Jutalmak

A dollárvadászok számára természetesen ismerős lesz az úgynevezett pénzkereső alkalmazás Whaff Jutalmak ez. Ez az alkalmazás azóta nagyon népszerű, és még ma is bizonyítottan fizet. Itt csak a megadott alkalmazásokat és játékokat töltheti le. Minden alkalmazás rendelkezik különböző dollárértékek.

Természetesen csak annyit kell tennie, hogy sok pénzt kapjon töltsön le minél több alkalmazást és játékot. Ha az egyensúlyod elérte 10 USD, megteheti kifizetés a PayPal online bankján keresztül. Miután összegyűjtötte a PayPal-on, felveheti egy helyi bank segítségével, például BCA, BRI, BNI, és mások.

2. Érintse meg a Cash Rewards elemet

A második szintén elég népszerű. Koppintson a Cash Rewards elemre szintén elég nagy jutalmat kap. A Tap Cash Rewards alkalmazás működése nem különbözik a Whaff Rewardsétól, nevezetesen az általuk biztosított alkalmazás letöltésétől. Minden letöltött alkalmazás dollárértékük eltér, az alkalmazás méretétől függően 0,1 dollártól 0,5 dollárig vagy annál több.

Csak megteheti kifizetés az általuk meghatározott minimális visszavonás elérése után. Ha a jövedelme elérte kifizetési pont, akkor több lehetőség segítségével azonnal felveheti.

3. Showbox

A harmadik esetében Jaka szerint nagyon alkalmas keresésre további jövedelem. Ennek oka az, hogy a dollár értéket kapják Showbox alkalmazás ez elég nagy, még a Showbox legtöbb játékosa is megengedheti magának akár 50 USD-t is generálhat kevesebb, mint 2 hét alatt. Hogyan nem lehet kísértés, ha a megszerzett jövedelem ekkora lehet? Hogyan működik, ugyanaz marad, mint néhány fenti alkalmazás.

4. Karma Jutalmak és ajándékkártyák App

Karma Jutalmak és ajándékkártyák alkalmazás szintén nagyon népszerű és minden bizonnyal nagyon alkalmas további jövedelmet keres. Ha gondosan el tudja látni a kapott feladatot, nem lehetetlen, hogy megteheti gazdag anélkül, hogy dolgozni kellene. Működése meglehetősen egyszerű, csak le kell töltenie az elérhető játékokat.

Minden játék más-más dollár értéket kap, minél nagyobb a játék mérete, annál nagyobb a dollár értéke. Te is kap bónusz dollárt az emberek csatlakozásával hivatkozási link amely adott.

5. Fogd meg a pontokat

Fogj pontokat kicsit más, mint a többi dollárt generáló alkalmazás. El lehet mondani, hogy könnyebb, ami többféle lehetőséget kínál a jutalmakhoz, mint pl videókat nézni, felméréseket teljesíteni, alkalmazások kipróbálása stb. Ezért népszerű a Grab Points, és mindig is a dollárvadászok választották.

6. CashPirates

A hatodik egy olyan alkalmazás, amely Jaka szerint egészen elképesztő, mégpedig CashPirates. Talán ez az oka annak, hogy ilyen népszerű. Mivel az általuk nyújtott jutalmak nem tréfa, akár kereshet is legfeljebb 0,5 USD telepítésenként alkalmazások benne.

És nem csak, hogy a dollár telepítésenkénti adása mellett a CashPirates alkalmazás is ad neked jutalom minden felmérésért. Ezen túlmenően a minimális összeg a kifizetésekre is nagyon kicsi, vagyis csak 2,5 dollár tudod, tehát nem kell sokat várnod.

7. Ajándék pénztárca

Az utolsó alkalmazás Ajándék pénztárca. Ez az alkalmazás népszerűbb lehet a nézet miatt értékelés a Play Áruházban szintén nagyon magasan fogalmazott. A magas besorolás alapján biztos, hogy az Gift Wallet nagyon hasznos a felhasználók számára. Számos feladatot kap, mint pl töltsön ki egy felmérést vagy töltse le az alkalmazást benne.

Nem kell összezavarni a működésével kapcsolatban, csak tedd, ahogy mondják. Minél szorgalmasabban fejezed be, annál nagyobb lesz a dollár. A nyeremény átvételénél keresztül lehet menni PayPal mint ideiglenes tároló.

Nos, ilyen az ApkVenue áttekintése 7 legnépszerűbb Android-alkalmazás dollárért. Hogyan? Hát nem csodálatos? Valójában csak okostelefonra és internetkapcsolatra van szükség a jövedelemszerzéshez, fáradtság nélkül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found