hogyan lehet visszaállítani a feltört Facebook-fiókot

Még mindig sok olyan Facebook-felhasználó van, aki nem védi meg Facebook-fiókját. A feltört Facebook-fiók visszaállításának módja:

A Facebook egy olyan társadalmi eszköz, amely összeköti az embereket ismerőseivel, távolságtól függetlenül. Az emberek használják Facebook kapcsolatot tartani barátaival, megosztani érzéseit vagy gondolatait, megoszthatja fényképeit, linkeket és videókat küldhet, és többet megtudhat valakiről.

Ez a közösségi hálózat szolgáltatás, amelyet 2004 februárjában indítottak el, valóban nagyon népszerű. A Facebooknak már több mint egymilliárd aktív felhasználója van. Sajnos még mindig sok Facebook-felhasználó van, akik nem biztonságos Facebook-fiók ők. Bár a Facebook mindig nyújt funkciókat a biztonsági lehetőségek növelésére, még mindig sok olyan felhasználó van, aki nem ismeri.

  • Tegye ezt az 5 módszert, hogy megakadályozza a Facebook feltörését
  • KELL TAU! Íme 5 módszer, amellyel a hackerek ellophatnak adatokat a Facebook-felhasználóktól
  • 6 olyan Facebook szolgáltatás, amelyet nem használ (bár KÖTELEZŐ!)

Hogyan lehet visszaállítani egy feltört Facebook-fiókot

Azok, akik nem aktiválják a Facebook által biztosított új biztonsági funkciókat, szintén könnyű célpontok hackerek akik nem felelősek. Akkor mi van, ha a Facebook-fiókja márcsapkod? Rosszabb, hogy még regisztrált e-mailek és telefonszámok nélkül sem aktívak. Itt van a Patkány szerelme hogyan lehet visszaállítani egy Facebook-fiókot, ami voltcsapkod.

  • Nyissa meg a Facebook-ot, kattintson az "Elfelejtette a jelszavát?" vagy elfelejtette a jelszavát.
  • Ezután meg kell találnia fiókját, beírva régi e-mail címét, telefonszámát, felhasználónevét vagy teljes nevét a Facebook fiókjához.
  • Miután megtalálta Facebook-fiókját, itt az az álláspontja, hogy a régi e-mail címet nem használja, vagy elfelejtette a jelszót, a felsorolt ​​régi telefonszám már nem aktív. Ezután válassza a 'Többé nem férsz hozzá ezekhez?vagy itt már nem fér hozzá.
  • Írja be új telefonszámát vagy új érvényes e-mail címét.
  • A következő lépés a biztonsági kérdés megválaszolása, amelyet akkor tett, amikor regisztrált a Facebookra.
  • Szükség esetén hozzáférést kap új jelszó létrehozásához.
  • Kész.

Amikor a JalanTikus csapata gyakorolt, 24 órát kellett várnunk, mire elérhettük a sikeresen helyreállított Facebook-fiókot. Így fogsz helyreállítani a Facebook-fiókot te megkaptad csapkod vagy segíthet az érintett barát Facebook-fiókjának helyreállításában csapkod. Mit gondolsz? Ha vannak kiegészítések, ágyazza be őket a megjegyzések oszlopba, igen.

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy ír Lukman Azis Egyéb.