hogyan lehet eltávolítani a barátságot a Facebookon, hatalmas!

Ez a módszer az összes barát törlésére a Facebookon hasznos, ha unatkozik, vagy úgy érzi, hogy túl sok barátja van a Facebookon. Kövesse az alábbi oktatóanyagot!

Hogyan lehet nem barátkozni a Facebook-szal tehet azért, hogy csökkentse az FB-n veled barátkozók számát.

Amikor először van Facebook-fiókja, azonnal hozzá kell adnia sok embert az FB-hez, mind ismerősöket, mind véletlenszerűen, igaz?

Sajnos sok Facebook-felhasználó törli az FB-fiókját, így akár egy már nem aktív fiókkal is összebarátkozhat.

Ahelyett, hogy sok barátja lenne az FB-n, de ők már nem aktívak a közösségi médiában, inkább próbálja meg törölni ismerőseit a Facebookon.

Ha nem tudja, hogyan, az ApkVenue készített egy oktatóanyagot hogyan lehet törölni az összes barátot a Facebook-on, vagy csak töröljön néhány barátot. Nézd meg!

Hogyan lehet eltávolítani a barátokat az FB-n

Sok olyan barátod van a Facebookon, akik nem aktívak, vagy csak hamis számlák? Igazán lusta, igaz, ha egyenként kell törölnie őket?

Valójában van mód arra, hogy egyszerre nagy számban törölje a barátokat a Facebookról, így több idejét spórolhatja meg. Nézze meg az alábbi oktatóanyagot, igen!

Hogyan lehet törölni azokat a barátokat a Facebookról, akik már nem aktívak

Facebook-fiókját egy hamis FB-fiók követheti meg, amely már régóta barátkozik veled. Ebben az esetben feltörhet az FB számlájára.

Ennek elkerülése érdekében nincs semmi baj azzal, ha elkezded eltenni, hogyan lehet gyorsan törölni a barátaidat a Facebookon, bandában. Nézze meg a következő módszert!

1. lépés - Nyisson meg egy Facebook-fiókot

 • Először jelentkezzen be Facebook-fiókjába. Utána, keress FB számlát amely már nem aktív, és amelyet törölni szeretne.

2. lépés - Nyomja meg a Személy ikont

 • Ha megtalálta, akkor kattintson emberek ikonra ezen a számlán banda.

3. lépés - Kattintson az Unfriend gombra

 • Később több lehetőség is megjelenik. Azonnal rákattinthat a gombra Baráttalan hogy ne barátkozzon a számlával.

4. lépés - Nyomja meg a Megerősítés gombot

 • Ezt követően megjelenik egy üzenet Felugrik jóváhagyásra. Kattintson a gombra megerősít ha biztosan törli a fiókot.

Bár az ApkVenue PC-eszközön keresztül gyakorolja, a módszer nagyjából megegyezik azzal, hogy miként lehet gyorsan törölni az ismerőseit a Facebook-on Androidon.

Hogyan lehet tömegesen törölni a barátokat a Facebookon

Amellett, hogy miként lehet manuálisan törölni az FB-n lévő barátságokat, van egy mód arra is, hogy egyszerre töröljük az FB-n lévő barátságokat!

Kíváncsi lehet, igaz? Csak kövesse az oktatóanyagot az FB összes barátjának törléséről, amelyeket az ApkVenue alább felfed, banda!

1. lépés - Nyissa meg a Google Chrome-ot

 • Az FB-n lévő összes barátság eltávolításához szükséged van a Google Chrome böngésző alkalmazásra. Ha nincs, telepítheti az alábbi linken keresztül.
Töltse le a Google böngésző alkalmazásokat

2. lépés - Több eszköz letöltése a Facebookhoz

 • Ezután telepítenie kell a Google Chrome nevű kiterjesztést Több eszköz a Facebook számára vagy ismerősebben hívják Eszköztár a Facebook számára.

 • Kattintson a gombra Hozzáadás a Chrome-hoz. A letöltés befejezése után a kiterjesztés automatikusan települ erre az egy böngésző alkalmazásra, a bandára.

3. lépés - Válassza ki a Facebook eltávolítójának típusát

 • A telepítés után számos funkció használható. Az összes ismerős eltávolításához a Facebookon válassza a lehetőséget Minden barát eltávolító a Facebook számára.

 • Eközben kiválaszthatja a funkciókat, hogy miként törölheti a barátait a Facebookon nagy számban vagy tömegesen Friend Remover Free.

4. lépés - Kattintson az Extension gombra

 • Nyomja meg a Chrome jobb felső gombját a képernyő jobb felső sarkában. Ezután válassza ki a korábban telepített kiterjesztést. Itt Jaka használ Minden barát eltávolító a Facebook számára.

5. lépés - Nyissa meg az FB barátlistáját

 • Ezután kattintson ismét a kiterjesztés gombra, és a gombra kattintva megnyílik az FB barátlistája Nyissa meg a Barátok listáját.

6. lépés - Törölje az összes FB barátot

 • Amint megnyílik a lista, kattintson ismét a kiterjesztés gombra, és válasszon egy lehetőséget Unfriend All az összes Facebook-barát törléséhez.

7. lépés - Erősítse meg

 • Később egy felugró üzenet jelenik meg a megerősítéshez. Ha biztos benne, nyomja meg a gombot Igen, törölje az összeset.

Eközben azok számára, akik szeretnék megtenni a barátok törlését a Facebookon nagy számban vagy tömegesen, válasszanak egy másik megfelelő kiterjesztést, mint a fent említett ApkVenue-t.

Ezután telepítheti a Google Chrome-ra, és kövesse az utasításokat hogyan lehet egyszerre eltávolítani a barátságot az FB-n amelyet a kiterjesztés, banda irányít.

Az FB összes barátjának törlésén kívül elrejtheti Facebook-ismerőseit is, hogy mások ne tudják, ki barátja van veletek ezen a közösségi médián.

Ennyi volt hogyan lehet nem barátkozni a Facebook-szal nagy mennyiségben, vagy törölje az összes FB-barátot egyszerre. Nagyon könnyű, igaz?

Pár kattintással azonnal törölhet több száz, akár több ezer Facebook-barátot, anélkül, hogy gondot okozna egyesével.

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.