10 legjobb videó felirat alkalmazás android

Szüksége van egy videófelirat-alkalmazásra Androidon? Az ApkVenue 10 ajánlással rendelkezik az Ön számára legjobb Android-videofordító alkalmazásra (2020-as frissítés).

Minden Android telefonban mindenképpen beépített videolejátszó a meglévő funkciókkal, de sajnos ez az alapértelmezett alkalmazás gyakran nem rendelkezik a keresett tulajdonságokkal.

Gyakran bemutatott funkciók nem adatott meg az alapértelmezett androidos telefonalkalmazáson, amely egy olyan funkció, amely feliratokat hozhat létre. A videó feliratalkalmazás jelenleg fontosnak minősül, tekintettel a külföldi tartalmak nagy számára.

Nos, ezúttal az ApkVenue gyűjt 10 legjobb videó fordító alkalmazás Android esetén, ahol ez az alkalmazás feliratokat jelenít meg az automatikusan lejátszott videóban.

10 legjobb videólejátszó alkalmazás, amely feliratozást nyújt az Android számára

A jelenleg rendelkezésre álló sok automatikus feliratalkalmazás közül néhány olyan érdekes tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik, amelyek más alkalmazásoknál nincsenek.

Az ApkVenue által ajánlott alkalmazások sorának nemcsak feliratalkalmazásként ezúttal kiváló tulajdonságai vannak, például képesek szinkronizálni a feliratokat videóval és még sok minden mást.

Kíváncsi arra, hogy Jaka mely alkalmazásokat javasolja ezúttal? Minden további nélkül a következő teljes információ.

1. MX Player

Az első alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl, az az alkalmazás MX Player. Ez a videó felirat kb nagyon támogatja a feliratokat, még csak nem is formázott feliratok .srt csak.

Még mindig sok feliratformátum olvasható el ez az alkalmazás, nevezetesen .ssa, .sub, .txt és még sokan mások, és szabadon átrendezheti a feliratokat ebben az alkalmazásban.

Van még egy olyan funkció, amely nagyon érdekes, nagyíthatja vagy nagyítás az éppen lejátszott videón. Hogyan? Remek funkciók, igaz?

InformációMX Player
FejlesztőMX Media & Entertainment (korábban J2 Interactive)
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (9.035.018)
MéretVáltakozik
Telepítse500.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le az MX Player alkalmazást itt!

Mx Player

2. VLC lejátszó

Lehet, hogy már ismeri automatikus felirat kb A VLC Player a videolejátszó alkalmazás választásává vált a PC-felhasználók számára, és most kezd behatolni az Android piacra.

A VLC Player sok felhasználó szívét vonzza a könnyű használatnak és a hűvös funkcióinak köszönhetően, és most már élvezheti a mobiltelefonján is.

Ez az egyetlen alkalmazás támogatja a különféle típusú videókat és feliratok, így nem kell aggódnia, ha a letöltött videót vagy filmet itt nem lehet lejátszani.

InformációVLC Player
FejlesztőVideolabs
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1.373.898)
MéretVáltakozik
Telepítse100.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le a VLC Player alkalmazást itt!

VLC Player

3. KMPlayer

KMPlayer egy olyan videolejátszó, amely sokféle, nagyon komplett videofájlt támogat, ahol vannak több tucat videó formátum amelyet a videófordító alkalmazással játszhat le.

Kezdve 3GP, FLV, MP4, MPEG, amíg WEBM bár ezen az egyetlen alkalmazáson keresztül minden probléma nélkül lejátszható.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás is el tudja olvasni a feliratokat amely automatikusan játszik, így nem kell bajlódnia itt semmilyen beállítás elvégzésével.

Ennek az alkalmazásnak nagyon jó hírneve van, ahol már több tízmillió Android-felhasználó van, aki ezt az alkalmazást használja videók megtekintésére a mobiltelefonján.

InformációKMPlayer
FejlesztőPANDORA.TV
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (330.070)
Méret32 MB
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.3

Töltse le a KMPlayer alkalmazást itt!

KMPlayer

Egyéb Video Translate alkalmazások ...

4. BSPlayer Free

BSplayer olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek nem kevésbé érdekesek, mint a többi videolejátszó. A BSPLayer már támogatja a HW dekódolást, és rendelkezik funkciókkal is hardveres gyorsító.

Amellett, hogy több feliratot is el tud olvasni, mint pl ass / ssa, srt, sub és txr, ez az alkalmazás számos videoformátumot támogat, mint pl MPEG, MP4, FLV, és sokan mások.

Ez a BSPLayer alkalmazás támogatja az OTG-t is, egy olyan bandát, ahol közvetlenül lejátszhat videókat a mobiltelefonjához csatlakoztatott flash lemezről.

InformációBSPlayer Free
FejlesztőBSPlayer adathordozó
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (141.814)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le a BSPlayer ingyenes alkalmazást itt!

BSPlayer Free

5. GOM Player

Ez az egy videó lefordítja az alkalmazást már régóta használatban van vonzó tulajdonságainak és egyszerű használatának köszönhetően.

GOM lejátszó már sok videoformátumot támogat, így különféle típusú videoformátumokat játszhat le ebben az alkalmazásban, anélkül, hogy aggódnia kellene.

Ezenkívül a GOM Player tartalmaz egy automatikus feliratolvasót is. Ha a felirat- és videofájlokat ugyanabba a mappába menti, ugyanazzal a névvel, akkor minden azonnal olvasható lesz.

InformációGOM Player
FejlesztőGOM & Company
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (22.647)
Méret31 MB
Telepítse5.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a GOM Player alkalmazást itt!

GOM Player

6. Igazi játékos

Mielőtt az Androidra jönne, az alkalmazás Igazi játékos korábban be volt kapcsolva Windows PC formátum, így elég sok felhasználóval rendelkezik, mielőtt még bejelentkezne az Android-ba.

A videó támogatás mellett ez az alkalmazás is zene szól és azt is lehet nyissa meg a fényképfájlt, így nagyon komplett az általa kínált funkciókkal és szolgáltatásokkal.

Videolejátszás szempontjából a Real Player alkalmazás el tudja olvasni a feliratokat, így alkalmas arra, hogy letölthesse, ha videofelirat-alkalmazást keres.

InformációIgazi játékos
FejlesztőReal Networks, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (226.549)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumVáltakozik

Töltse le a RealPlayer alkalmazást itt!

Igazi játékos

7. Keverje össze a Videolejátszót

Egy másik alternatív videofordítási alkalmazás MoboPlayer. Ez a videolejátszó különféle videoformátumokat is támogat, amelyek nagyon komplettek.

A Mix Video Player is rendelkezik vele több feliratot támogat olyan dolgok, mint az srt, a szamár és így tovább, amelyek megkönnyítik az összes típusú felirat lejátszását.

A Mix Video Player nem csak a funkciókkal, hanem automatikusan feliratokat is kereshet online felirat keresés az övé.

InformációMix Video Player
Fejlesztővideolejátszó labor
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (4.017)
Méret20 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.1

Töltse le a Mix Video Player alkalmazást itt!

Mix Video Player

8. DX lejátszó

Az ApkVenue által ajánlott automatikus videófelirat-alkalmazás az DX Player. Bár nem annyira híres, mint a többiek, ezt az alkalmazást mégis bájos funkciók támogatják.

Ennek a videolejátszónak számos olyan előnye van, amellyel más videolejátszók nem rendelkeznek, például alkalmazászár jelszóval lezárni a kívánt videót.

Nem csak lezárva, hanem sorrendben is elrejtheti a videókat nem mutat, és az biztos, hogy ez az alkalmazás képes feliratokat olvasni.

InformációDX Player
FejlesztőKreatív nap
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (1.347)
Méret3,5 MB
Telepítse100.000+
Android minimum6.0

Töltse le a DX Player alkalmazást itt!

DX Player

9. Video Player All Format - Xplayer

Egyszerű és fel van szerelve néhány érdekes funkcióval Video Player All Format - XPlayer az általad választott videófordító alkalmazás lehet.

Amellett, hogy támogatja a feliratok hozzáadását, ez az alkalmazás is sok letöltött videó formátumot képes lejátszani androidos okostelefonján.

Ez az InShot által készített videolejátszó alkalmazás garantáltan elbűvölő szolgáltatásokat nyújt, és sokkal jobbá teszi a nézési élményt.

InformációVideo Player All Format - Xplayer
FejlesztőInShot Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (626.636)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimum4.3

Töltse le itt a Video Player All Format - Xplayer alkalmazást!

Video Player All Format - Xplayer

10. Video Player All Format

Az utolsó alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl az Ön számára, egy alkalmazás Video Player All Format **. Ez az alkalmazás lehetővé teszi ** feliratok megtekintését, a megtekintett videón.

Ez az egy videolejátszó nem veszít másokkal, mert ez az alkalmazás sok videoformátumot támogat és elmondható egészen teljes.

Ettől eltekintve ez az alkalmazás támogatja a funkciókat felirat keresése és még felirat letöltése online ami még könnyebbé teszi nézési tevékenységeit.

InformációVideo Player All Format - Full HD videólejátszó
FejlesztőASD Dev Video Player minden formátumhoz
Vélemények (véleményezők száma)4.3 (51.509)
MéretVáltakozik
Telepítse10.000.000+
Android minimumváltakozik

Töltse le a Video Player All Format alkalmazást - Full HD Video Player itt!

Video Player All Format - Full HD videólejátszó

Ott van 10 legjobb felirat szolgáltató videólejátszó alkalmazás Androidra, amelyet kipróbálhat a rendelkezésére álló Android okostelefonon.

Ennek a videó felirat alkalmazásnak számos előnye van, és maga választhatja ki, hogy melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Van még olyan ajánlása, amelyet az ApkVenue nem említett fent? Kérem Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban.